Over ons

Al die papierhandel!

Ben jij nieuw hier als zakenreiziger? Welkom!

Onze website is gestart in 2014 voor zzp’ers en mkb’ers die veel op en onderweg zijn.

Waarom gestart? Eigenlijk uit onvrede.

Al die papierhandel!

Ik wil papierloos ondernemen, jij toch ook?

“Voor het niet meer bewaren van een tankbonnen had ik behoefte aan een oplossing. De voordelen van een tankpas zijn groot, maar er was nergens een website te vinden met nieuws en objectieve informatie over de verschillende tankpassen. Want er zijn vele tankpas aanbieders en ze beloven veel”

Dat bracht ons tot het idee om de beste tankpassen in de markt te gaan vergelijken, gratis advies te geven en relevant nieuws voor zakenreiziger te gaan brengen.
Inmiddels doen we veel meer….

Over ons: Papierloos ondernemen is onze missie

Onze onderwerpen

  • Zakelijk tankpassen – per pas een overzicht van alle kenmerken per doelgroep (zzp, mkb). Daarnaast is laadpassen vergelijken ook niet meer weg te denken. We schrijven reviews, regelen kortingen en aanbiedingen voor onze bezoekers (ruim 10.000 per maand)

Ons team

Ludo Zwaan

Ludo Zwaan

Eigenaar en redacteur

Gestart in 2014 als initiatiefnemer naast een baan bij Philips. Als (toen) deeltijd  zzp-er altijd op zoek naar minimalisatie van administratie en schrijf graag voor mijn doelgroep: De Zakelijke Reiziger

Floris van Ommen

Floris van Ommen

Auteur & SEO expert

Floris is expert in vele auto gerelateerd onderwerpen en schrijft graag en vloeiend over ons thema zakelijk rijden naast leaseauto artikelen die in onze kennisbank zijn te vinden.

Christiaan Weening

Christiaan Weening

Auteur & SEO expert

Christiaan is als student communicatie gestart in ons redactieteam. Zijn kennis en schrijfttalent ingezet en regelmatig geschreven over handige apps en mobiliteit.

Onze doelgroep

Onze doelgroep is de zelfstandige zakenreiziger primair ingeschreven staat bij een Kamer van Koophandel (KvK): van zzp tot de mkb ondernemers. 

Hier vallen ook stichtingen en verenigingen onder, mits ze maar voldoen aan de spelregels.

De website is puur informatief en niet verbonden aan één van de tankpas aanbieders of andere producenten.
We doen ons best, maar typ- en zetfouten zijn voorbehouden.

Wij ontvangen een commissie voor elk product die aangevraagd wordt. Met die opbrengsten betalen wij o.a. de hosting en tekstschrijvers.

Onze missie

Er is geen website met actueel nieuws en objectieve informatie over de verschillende tankpassen. Want er zijn vele tankpas aanbieders en ze beloven veel.

Dat bracht ons tot het idee om de beste tankpassen in de markt te gaan vergelijken, gratis advies te geven en ander relevante nieuws voor zakenreiziger:

Onze missie is tweeledig:

  1. Stop de papierhandel.
  2. Zakenreizen Met Gemak

 

Of: Zakenreizen Met Gemak!

60%

Is de fiscale opslag op een liter brandstof.  Een tank volgooien in Nederland kost een hoop geld.

Voor zowel particulieren als ondernemers is het daarom interessant om te gaan besparen. Een generieke en landelijk dekkende tankpas is voordeliger blijkt uit onderzoek in vergelijking met gratis tankpassen van de lokale  brandstofpomp.

Omdat te benadrukken hebben we geïnvesteerd in een (gratis) eBook, die elke bezoeker kan downloaden.

Zakenreiziger tips

Onze website bezoekers groeit gestaag. Bij start hadden we maar een paar bezoekers per dag naar nu gemiddeld 500 bezoekers en dubbel zoveel pageviews. Maandelijks zijn er 15.000 – 20.000 bezoekers. Ook de onderwerpen breiden uit.

Want een zakelijk tankpas heeft echt zijn voordelen, maar administratie blijven doen is ook nodig. Daarom hebben wij voor de zelfstandig ondernemers en aparte categorie en pagina Administratie gemaakt.

Met dezelfde drijfveer om de papierhandel te verminderen. Want papierloos ondernemen is verrukkelijk! Regelmatig verschijnen dan ook artikelen daarover op deze website en snel terug te vinden zijn in onze kennisbank.

Tankpas-aanvragen.nl is eigendom van Toseeyou Media BV

 

Zakelijk- en adresgegevens:

Smalle Streek 11, 3871 BW Hoevelaken, Nederland

Tel: 06-2370 3555 en info AT tankpas-aanvragen.nl

BTW nummer: NL854089044B02 en KvK: 60854529

Contactgegevens:

info@tankpas-aanvragen.nl

06-2370 3555

Share This