Tankpas.nl is van Travelcard en een merkonafhankelijk pas

tankpas-nl

Tankpas.nl van Travelcard

Deze slimme productnaam is onderdeel van Travelcard. Opgericht in 1986 levert het meer dan 30 jaar betaaloplossingen voor brandstoffen aan de zakelijke markt.

Travelcard heeft de ambitie om de mobiliteitskosten inzichtelijk en beheersbaar te maken zonder in te leveren op gemak. Travelcard is de grootste merk onafhankelijke aanbieder van tankpassen in Nederland.

Met de Travelcard heb je toegang tot een netwerk van meer dan 55.000 tankstations in Europa.

Wat is Tankpas.nl

Tankpas.nl is een uitgebreide zzp tankpas waarmee veel diensten afgerekend kan worden.

Het is een zakelijk tankpas waarmee je vrijwel overal (98%) in Nederland kunt tanken, de auto wasstraat kan gebruiken, parkeren en meer.

 

Met de Travelcard heb je toegang tot een netwerk van meer dan 55.000 tankstations in Europa.

 

Ook elektrisch laden

 Rijd je elektrisch? Geen probleem! Kies voor de upgrade voor laden en profiteer van een Europees netwerk met meer dan 100.000 laadpalen!

In tabel onderaan deze pagina staan alle kenmerken van deze brandstofpas op een rij.

 

Regel deze zzp tankpas in 3 minuten

Heb je een zakelijk auto, dan kan een zakelijk tankpas niet ontbreken. Deze tankpas aanbieder regelt veel diensten voor de zakenreiziger. Van tanken tot onderhoud, je kunt het allemaal afrekenen met één tankpas.

Aanvragen gaat eenvoudig: de pas is hierboven geheel online aan te vragen. In principe werken ze niet met standaard borgstellingen. Vraag je een pas aan? Dan verzenden ze het binnen twee werkdagen.

 

Samenvatting van tankpas.nl

Share This