Ervaringen met het gebruik van een tankpas

Tankpas ervaringen

Ik heb paar maanden terug zo’n tankpas online aangevraagd bij MKB Brandstof en ook snel gekregen. Ik dacht dat het iets van 30 euro per jaar kost. Verder heb ik eenmalig €200,- borg betaald. Je kunt bijna bij alle tankstations tanken, dus tot nu toe zijn mijn tankpas ervaringen positief!
Mijn medewerkers vinden het handig. Achteraf declaraties is niet meer nodig. Dus ik durf wel te zeggen dat de tankpas de beste keus als je mkb’er bent, ik wil niet meer anders.

Kees Poolen

Directeur

Merkgebonden & Universele tankpassen

Merkgebonden tankpas

Merkgebonden

Een merkgebonden pas kan gebruikt worden bij één of meerdere brandstofmerken. Er kan alleen getankt kan worden bij het desbetreffende merk.
In de regel kunnen minder diensten afgerekend worden dan met een universele tankpas.

Universele tankpas

Universeel

Met een universele tankpas kan veelal landelijk getankt worden bij alle 4200 tankstations in Nederland. Je kunt met zo’n universele tankpas extra diensten zoals de autowasstraat en de parkeergarage afrekenen en geeft hierdoor rijkere tankpas ervaringen bij gebruikers.

Voordelen van een zakelijke tankpas

b

Minder administratie

maandelijks verzamelfactuur, handige voor de btw teruggave.

Extra diensten betalen

autowasstraat, (mobiel) parkeren, tol, auto onderhoud
P

Veilige transacties

passen en pincode uitgeven en blokkeren.

Overzicht tankbeurten

Meer grip op brandstof verbruik van de medewerkers.

Goedkoper tanken

Met apps de beste (goedkoopste…) tankstation te vinden.

Voor mij is dat juist de grote kracht van de Q8 Liberty tankpas dat ik geen administratieve rompslomp meer hebt met de tankbonnetjes.  Het staat nu maandelijks gewoon op de factuur. Dit is voor mij een van de beste tankpas ervaringen. De rekening komt op de zaak en helpt mij bij de btw aangifte doen.

Ik kan bij Tango kan tanken – vanwege de hoge korting – en bij 6 andere merken. Daarnaast het een gratis tankpas en als startend zzp’er let ik op de kosten.

Marije Keizer

Mijn tankpas ervaringen zijn positief. Ik moet er niet aan denken om mijn bonnetjes zelf bij te moeten houden en apart in te boeken. Kijk maar eens hoeveel tijd hier in gaat zitten en zet dat af tegen je uurtarief als zzp’er! Grote kans dat je de jaarlijkse kosten van zo’n pas er in één uur al uit hebt. Ik heb bewust voor de MoveMove pas gekozen, omdat ik ook kan afrekenen in de wasstraat en de parkeergarage. Soms pak ik de trein en dan kan ik ook deze pas gebruiken. Echt Zakenreizen met gemak.

Edwin van Dusschoten

Reviews  tankpassen en bijbehorende brandstof apps.

Tankpas.nl voor ZZP aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

MultiTankCard voor ZZP aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

MKB-Brandstof voor MKB aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

Q8 Liberty Card tankpas-aanvragen.nl

NederlandReview over tankpassen

Review tankpas
(8,0/10)

Review tankpas
(5/10)

Review tankpas
(8/10)

(-/-)

Apple App store

Review tankpas
(4,0/5)

Review tankpas
(4,0/5)

Review tankpas
(5/10)

Review tankpas
(4,0/5)

 Ik had goede tankpas ervaringen gehoord van een collega zzp’er. Hij zei: gebruik een tankpas! Inderdaad een ideaal ding. Gelukkig kon ik online snel en eenvoudig een tankpas aanvragen. Ik rijd veel van en en naar mijn klanten en heb juist dan weinig tijd over. Zo’n zakelijke tankpas bespaart echt tijd. In een keer betalen is zoveel praktischer dan telkens bij de pomp. En voor de administratieve verwerking van de benzine is het voor mij ook veel handiger dat ik niet zoveel losse transacties hoef te verwerken. Voor mij is de tankpas dus zeker een uitkomst gebleken!

JanWillem van Zomer

ICT consultant

Ik begrijp zeker wel dat mijn administrateur een tankpas heel fijn vindt. Hij zal dan niet meer hoeven werken met losse bonnetjes maar met maandelijkse facturen. Een van mijn klanten heeft ook een tankpas. Hij betaalt daarvoor €30,00 per bedrijf per jaar en €2,00 per pas. Zet dat af tegen de kosten die je administrateur maakt voor het verwerken van losse bonnetjes en dan ben je er. Het is inderdaad een soort van creditcard alleen voor brandstof. Het grote voordeel zit ‘m in de facturen bij btw aangifte doen. Kortom, mijn tankpas ervaringen zijn positief!

Robert Kolfschoten

zzp projectmanager

Bekijk onze overzichtstabel waarin 30 kenmerken

van tankpassen met elkaar worden vergeleken. 

(Het beste te zien op desktop- of laptop scherm)

De redactie beoordeelt ook regelmatig de (tankpas) producten:

De MoveMove mobiliteits pas van MTc:

  • Tanken
  • Laden
  • Parkeren en tol
  • Wasstraat
  • OV (trein, tram, bus, OV-fiets
  • Optioneel: pechhulp
  • Alle reiskosten op een factuur
Share This