Tankpas ervaringen2018-10-19T21:21:09+00:00

Ik heb paar maanden terug zo’n tankpas online aangevraagd bij MKB Brandstof en ook snel gekregen.  Ik dacht dat het iets van 30 euro per jaar kost. Verder heb ik eenmalig €200,- borg betaald. Je kunt bijna bij alle tankstations tanken, dus tot nu toe heb ik goede tankpas ervaring!
Mijn medewerkers vinden het handig. Ze hebben geen werk meer aan declaraties achteraf en ik dus ook niet. Dus ik durf wel te zeggen dat de tankpas de beste keus als je mkb’er bent, ik wil niet meer anders.

Kees van Poolen,directeur

 

 

Vergelijk mkb tankpassen

Twee soorten tankpas aanbieders

Merkgebonden & Universeel

 

Merkgebonden tankpas

 

Een merkgebonden pas kan gebruikt worden bij één of meerdere brandstofmerken. Er kan alleen getankt kan worden bij het desbetreffende merk.
In de regel kunnen minder diensten afgerekend worden dan met een universele tankpas.

Universele tankpas

 

Met een universele tankpas kan veelal landelijk getankt worden bij alle 4200 tankstations in Nederland. U kunt met zo’n universele tankpas extra diensten zoals de autowasstraat en de parkeer garage en geeft hierdoor een rijkere tankpas ervaring.

Tankpas ervaringen van Marije KeijzerVoor mij is dat juist de grote kracht van de Q8 Liberty tankpas dat ik geen administratieve rompslomp meer hebt met de tankbonnetjes.  Het staat nu maandelijks gewoon op de factuur staat. Dit is voor mij een van de beste tankpas ervaringen. De rekening komt op de zaak en helpt mij bij de btw aangifte doen. Het nadeel is dat ik alleen bij Tango kan tanken, maar dat deed ik toch al vanwege de hoge korting. Daarnaast het een gratis tankpas en als startend zzp’er let ik op de kosten.

Marije Keizer

Tankpas ervaringen van Edwin van DusschotenMijn tankpas ervaringen zijn positief. Ik moet er niet aan denken om mijn bonnetjes zelf bij te moeten houden en apart in te boeken. Dan heb ik het zowel over het gemak als de tijd die er in gaat zitten. Kijk maar eens hoeveel tijd hier in gaat zitten en zet dat af tegen je uurtarief als zzp’er! Grote kans dat je de jaarlijkse kosten van zo’n pas er in één uur al uit hebt. Ik heb bewust voor Tankpas.nl gekozen, omdat ik ook kan afrekenen in de wasstraat en de parkeergarage.

Edwin van Dusschoten

Voordelen van een zakelijke tankpas

Ik had goede tankpas ervaringen gehoord van een collega zzp’er. Hij zei: gebruik een tankpas! Inderdaad een ideaal ding. Gelukkig kon ik online snel en eenvoudig een tankpas aanvragen. Ik rijd veel van en en naar mijn klanten en heb juist dan weinig tijd over. Zo’n zakelijke tankpas bespaart echt tijd. In een keer betalen is zoveel praktischer dan telkens bij de pomp. En voor de administratieve verwerking van benzine is het voor mij ook veel handiger dat ik niet zoveel losse transacties hoef te verwerken. Voor mij is de tankpas dus zeker een uitkomst gebleken!

JanWillem van Zomer, ICT consultant

 

 

Vergelijk zzp tankpassen

 

Reviews  tankpassen en bijbehorende brandstof apps.

Tankpas.nl voor ZZP aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

MultiTankCard voor ZZP aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

MKB-Brandstof voor MKB aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

Q8 Liberty Card tankpas-aanvragen.nl

NederlandReview over tankpassen

Review tankpas
(8,0/10)

Review tankpas
(5/10)

Review tankpas
(8/10)

(-/-)

Apple App store

Review tankpas
(4,0/5)

Review tankpas
(4,0/5)

Review tankpas
(5/10)

Review tankpas
(4,0/5)

Tankpas ervaringenIk begrijp zeker wel dat mijn administrateur een tankpas heel fijn vindt. Hij zal dan niet meer hoeven werken met losse bonnetjes maar met maandelijkse facturen. Een van mijn klanten heeft ook de tankpas. Je betaalt daarvoor €30,00 per bedrijf per jaar en €2,00 per pas. Zet dat af tegen de kosten die je administrateur maakt voor het verwerken van losse bonnetjes en dan ben je er. Het is inderdaad een soort van creditcard alleen voor brandstof. Het grote voordeel zit ‘m in de facturen bij btw aangifte doen. Kortom, mijn tankpas ervaringen zijn positief!

Robert Kolfschoten, zzp projectmanager

Bekijk onze overzichtstabel waarin
30 kenmerken van tankpassen met elkaar wordt vergeleken. 

(Het beste te zien op desktop- of laptop scherm)

 

Vergelijk 30 kenmerken van tankpassen

De MoveMove mobiliteits pas van MTc:

 • Tanken
 • Parkeren en tol
 • Wasstraat
 • OV (trein, tram, bus, OV-fiets)

7 Comments

 1. Pieter 20 augustus 2017 om 14:16

  ik ben stukadoor en met mijn bus maak ik veel km.
  Paar per week tank ik bij Tango heb daarom hun tankpas (redactie: Q8 Liberty card)
  Bevalt goed door de btw factuur.
  Goede website!

 2. Richard Slappendel 25 september 2017 om 20:29

  Sinds een paar maanden heb ik een brandstofpas. Als ICT consultant (zzp) ben ik veel op pad binnen de Benelux.

  Ik heb bewust gekozen voor Tankpas.nl omdat ik de parkeergarage kan afrekenen.

  Nadeel dat ik maandelijks 7,50 moet betalen, maar ik vergeet nooit meer btw terug te vragen.
  Door de maandelijkse factuur ben ik snel klaar met de admie.

 3. Jolien Lemeer 25 oktober 2017 om 16:48

  Ik heb vorig maand een tankpas aangeschaft via deze site. Het werkt heel goed en ik heb er alleen maar goede ervaringen mee. Vooral toe ik voor het eerst de overzichtsfactuur kreeg dacht ik: inderdaad handig!

 4. Johan Desmedt 27 oktober 2017 om 21:29

  Mijn ervaring met de zakelijke tankpas? 1 woord: fantatisch!
  Ben je op zoek naar iets overzichtelijk, gewoonweg handig en geld besparend?
  Ik heb gekozen voor de MultiTankcard tankpas bij iedereen aan!! Deze pas is goedkoper als tankpas.nl met vergelijkbare dienstverlening.

 5. Kato Vermuilen 29 november 2017 om 12:58

  Zeker een aanrader als je kosten wilt besparen op het tanken, vooral btw teruggave. De pas heeft voor mij dit veel overzichtelijker gemaakt! Ik gebruik tankpas.nl met tevredenheid, al moet ik wel 6,50 per maand betalen. Over een jaar zal ik kijken of het de kosten waard zijn.

 6. Robert 18 mei 2018 om 13:11

  Ben overgestapt van MKB Brandstof naar MTC maar heb daar spijt van. Bespaart zeker kosten maar als er iets niet goed verloopt gooit MTC alles ‘op slot’ en heb je heel veel werk om het allemaal zelf op te lossen. Een helpdesk die opereert als een multinational maakt al snel duidelijk dat een klant vooral niet al te lastig moet doen

 7. Jeroen Demaakelaer 16 augustus 2018 om 14:12

  Een pas werd me aangeraden door een kennis, ik heb nu de Tango tankpas sinds paar weken. Heel handig, heel overzichtelijk door de factuur. En ik kan tankbonnen nu wegmikken. Goede info op deze site

Geef een reactie