Tankpas ervaringen van Kees Poolen, directeur

Ik heb paar maanden terug zo’n tankpas online aangevraagd bij MKB Brandstof en ook snel gekregen.  Ik dacht dat het iets van 30 euro per jaar kost. Verder heb ik eenmalig €200,- borg betaald. Je kunt bijna bij alle tankstations tanken, dus tot nu toe zijn mijn tankpas ervaringen positief!
Mijn medewerkers vinden het handig. Achteraf declaraties is niet meer nodig. Dus ik durf wel te zeggen dat de tankpas de beste keus als je mkb’er bent, ik wil niet meer anders.

 

 

 

Vergelijk mkb tankpassen

Twee soorten tankpas aanbieders

Merkgebonden & Universeel

 

Merkgebonden tankpas

 

Een merkgebonden pas kan gebruikt worden bij één of meerdere brandstofmerken. Er kan alleen getankt kan worden bij het desbetreffende merk.
In de regel kunnen minder diensten afgerekend worden dan met een universele tankpas.

Universele tankpas

 

Met een universele tankpas kan veelal landelijk getankt worden bij alle 4200 tankstations in Nederland. Je kunt met zo’n universele tankpas extra diensten zoals de autowasstraat en de parkeergarage afrekenen en geeft hierdoor rijkere tankpas ervaringen bij gebruikers.

Tankpas ervaringen van Marije KeijzerVoor mij is dat juist de grote kracht van de Q8 Liberty tankpas dat ik geen administratieve rompslomp meer hebt met de tankbonnetjes.  Het staat nu maandelijks gewoon op de factuur. Dit is voor mij een van de beste tankpas ervaringen. De rekening komt op de zaak en helpt mij bij de btw aangifte doen. Het nadeel is dat ik alleen bij Tango kan tanken, maar dat deed ik toch al vanwege de hoge korting. Daarnaast het een gratis tankpas en als startend zzp’er let ik op de kosten.

Marije Keizer

Tankpas ervaringen van Edwin van DusschotenMijn tankpas ervaringen zijn positief. Ik moet er niet aan denken om mijn bonnetjes zelf bij te moeten houden en apart in te boeken. Dan heb ik het zowel over het gemak als de tijd die er in gaat zitten. Kijk maar eens hoeveel tijd hier in gaat zitten en zet dat af tegen je uurtarief als zzp’er! Grote kans dat je de jaarlijkse kosten van zo’n pas er in één uur al uit hebt. Ik heb bewust voor MoveMove pas gekozen, omdat ik ook kan afrekenen in de wasstraat en de parkeergarage. Soms pak ik de trein en dan kan ik ook deze pas gebruiken.

Edwin van Dusschoten

Voordelen van een zakelijke tankpas

Ik had goede tankpas ervaringen gehoord van een collega zzp’er. Hij zei: gebruik een tankpas! Inderdaad een ideaal ding. Gelukkig kon ik online snel en eenvoudig een tankpas aanvragen. Ik rijd veel van en en naar mijn klanten en heb juist dan weinig tijd over. Zo’n zakelijke tankpas bespaart echt tijd. In een keer betalen is zoveel praktischer dan telkens bij de pomp. En voor de administratieve verwerking van de benzine is het voor mij ook veel handiger dat ik niet zoveel losse transacties hoef te verwerken. Voor mij is de tankpas dus zeker een uitkomst gebleken!

JanWillem van Zomer, ICT consultant

 

 

Vergelijk zzp tankpassen

Reviews  tankpassen en bijbehorende brandstof apps.

Tankpas.nl voor ZZP aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

MultiTankCard voor ZZP aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

MKB-Brandstof voor MKB aanvragen via Tankpas-Aanvragen.nl

Q8 Liberty Card tankpas-aanvragen.nl

NederlandReview over tankpassen

Review tankpas
(8,0/10)

Review tankpas
(5/10)

Review tankpas
(8/10)

(-/-)

Apple App store

Review tankpas
(4,0/5)

Review tankpas
(4,0/5)

Review tankpas
(5/10)

Review tankpas
(4,0/5)

Tankpas ervaringenIk begrijp zeker wel dat mijn administrateur een tankpas heel fijn vindt. Hij zal dan niet meer hoeven werken met losse bonnetjes maar met maandelijkse facturen. Een van mijn klanten heeft ook een tankpas. Hij betaalt daarvoor €30,00 per bedrijf per jaar en €2,00 per pas. Zet dat af tegen de kosten die je administrateur maakt voor het verwerken van losse bonnetjes en dan ben je er. Het is inderdaad een soort van creditcard alleen voor brandstof. Het grote voordeel zit ‘m in de facturen bij btw aangifte doen. Kortom, mijn tankpas ervaringen zijn positief!

Robert Kolfschoten, zzp projectmanager

Bekijk onze overzichtstabel waarin
30 kenmerken van tankpassen met elkaar wordt vergeleken. 

(Het beste te zien op desktop- of laptop scherm)

 

Vergelijk 30 kenmerken van tankpassen

De MoveMove mobiliteits pas van MTc:

  • Tanken
  • Parkeren en tol
  • Wasstraat
  • OV (trein, tram, bus, OV-fiets)