Papierloos is verrukkelijk

Hoort u bij de 38% van de ondernemers met hekel aan administratie?

Administratie met een lege bonnenprikker

Niets is mooier dat je als ondernemer je boterham verdient met iets waar jij goed in bent en voldoening uithaalt. Althans, dat vind ik. Toch zit er voor velen aan het ondernemerschap ook een keerzijde: de administratie. Het kost veel tijd, te vaak uitgesteld en de bonnenprikker wordt hoger. 

Administratie is bijna leuk

Op administratief gebied zijn er vele positieve ontwikkelingen voor ondernemers. Natuurlijke gebruikers van boekhoudsoftware waren accountants en administratiekantoren. Tegenwoordig is het betaalbaar, serieus meer gebruiksvriendelijk, het is bijna leuk is om te doen! Je hoeft geen deskundige meer te zijn om zelf eenvoudig je administratie bij te houden. Boekhouden, ritten- en urenregistratie? Het kan nu zoveel gemakkelijker. Zonder overzicht te verliezen geeft het rust in de tent.

Papierloos ondernemen kan met gemak.

.

Slim online je administratie regelen

Tegenwoordig is online boekhouden het meest gekozen. Je kan op elk tijdstip en plek bij je administratie. Bezoek onze veel bezochte boekhoudpakket vergelijker, vink de wensen aan en laat je adviseren welk pakket het geschikt voor je is als zzp, mkb of starter. Administratie kan met gemak.

 

Vergelijk online boekhoud pakketten

Handige apps voor de administratie

Ondernemen is geen nine-to-five job en de moderne ondernemer doet zaken waar en wanneer hij (zij!) dat wilt. Het is soms rennen naar hot naar her en jongleren met een overvolle agenda. Of je nu onderweg bent naar een afspraak, in de trein of auto of gewoon in de tuin zit: de zaken gaan door. 

Gelukkig helpt een smartphone de ondernemer. Natuurlijk met een internetverbinding en een handvol (gratis) apps om geen tijd te verliezen en (agenda) overzicht te houden in de hectiek van alledag.

Rittenregistratie apps
Straat parkeren apps
Goedkoop tanken apps
Artikelen

Rittenregistratie

Een sluitende rittenregistratie is nodig om dure bijtelling te voorkomen. Administratie is daarom noodzaak. Zowel bij een koop- als een leaseauto. Registreren kan in een boekje of met excel. Of door  een eenvoudige en goedkope inbouw oplossing. Rittenregistratie met gemak.

 

Bekijk de inbouw oplossingen

Smartphone & SIM only

Een smartphone is basisgereedschap. Vergelijk bij ons aanbod van de top providers. Heb je geen gloednieuwe phone nodig? Een zakelijke SIM only is wel de moeite waarde om regelmatig te heroverwegen. Want de concurrentie is hevig en daardoor de prijs aantrekkelijk.

Beste SIM only aanbiedingen
Smartphone & abonnement

Tips, advies, kennis over administratie

Lees onze artikelen om administratie druk te verminderen: