fbpx

Kies hier het beste mobiel zakelijk abonnement.

Een beller is sneller

Mobiel zakelijk gebruik

Zakelijke telefoon gebruikers willen een betrouwbaar toestel. Een volle agenda en de mail moet overzichtelijk verwerkt kunnen worden. Veelal is een groot scherm daarom handig. Omdat ondernemers lange dagen maken, is een goede accuduur essentieel. Ben je op zoek naar een nieuwe zakelijk mobiel? Selecteer hierboven jouw nieuwe zakelijke telefoon!

Je kan kiezenuit verschillende providers, zoals Vodafone, T-Mobile en KPN. 

Je kan kiezen uit een groot aanbod van diverse merken zoals Apple, Samsung, HTC, LG, Nokia, Sony en Huawei. Nagenoeg alle toestellen zijn als zakelijke telefoon verkrijgbaar.

 

Een zakelijke telefoon

De keuze voor een smartphone levert je verschillende voordelen op:

  • Je kunt zelf je mobiele telefoon kiezen
  • Het type abonnement: je kunt o.a. kiezen tussen belminuten en het aantal MBs
  • Elke grote telefoonprovider is mogelijk

 

Groot aanbod zakelijke telefoons

Bovenstaande lijst bevat de bekendste telefoons van o.a. Apple en Samsung. Van simpele toestellen waarmee je alleen kunt bellen en sms-en tot de nieuwste smartphones met touchscreen waarmee je de mooiste foto’s en filmpjes kunt maken en de leukste video’s en muziek kunt streamen.

Welk toestel het beste bij je past beslis je zelf. Heb je alleen een abonnement om mee te bellen en gebruik je deze niet zoveel, dan raden wij een wat simpelere telefoon aan zonder al te veel poespas.

Vaak zitten er op smartphones functies die internet nodig hebben waardoor je telefoonrekening al gauw oploopt. Ben je al bekend met smartphones en ga je deze veel gebruiken in combinatie met een abonnement, dan is het de moeite waard om te kijken naar smartphones.

 

Elk zakelijk mobiel is anders

Doordat je kan kiezen uit verschillende merken aanbiedt is geen één smartphone hetzelfde.

Allereerst is er al onderscheid tussen Android telefoons en iPhones, de accuduur, schermformaat enz. De lijst wordt maandelijks ververst omdat er regelmatig nieuwe toestellen uitkomen.

Heb je al een goede smartphone? Overweeg dat een scherp geprijsde SIM only abonnement en bekijk onze pagina met de beste zakelijke mobiele SIM only abonnementen!

Share This