Wiki met leaseauto artikelen

Alle informatie voor ondernemers die een leaseauto (willen gaan) rijden

Vindt hier actuele artikelen met zinvolle informatie en praktische tips voor de startende ondernemer, zzp’er of als mkb’er.
Of je nu snel antwoord wilt hebben op een vraag of juist rustig iets wilt nalezen, je vind hier de juiste antwoorden in onze wiki over

  • Bijtelling
  • Elektrische auto (EV)
  • Leasevormen
  • ZZP lease

Omdat je kan Zakenreizen Met Gemak.

Recent gepubliceerde leaseauto artikelen

Meer leaseauto artikelen

Wat is Financial Lease?

Met Financial lease sluit je als zelfstandig ondernemer een overeenkomst af met een auto leasemaatschappij. Je koopt een auto en de leasemaatschappij zorgt voor de financiering. In vaste leasetermijnen betaal je de financial lease auto terug. Je bent al tijdens de looptijd economisch eigenaar van de auto. Dit is een fiscaal voordeel omdat je het voertuig kan activeren op de bedrijfsbalans. 

Wat is Operational Lease?

Operational lease voor ondernemers is als leasevorm nauw verwant aan gewone autohuur. De leasemaatschappij blijft altijd eigenaar van de auto en je betaalt maandelijks een vast tarief voor het gebruik. De leasemaatschappij draagt zorg voor het afsluiten van verzekeringen, de onderhoudskosten, enz.  Het voordeel van deze leaseconstructie is het gemak die het je biedt: voor een bedrag wordt alles geregeld.

Elektrische leaseauto

  • Heeft de waterstof auto wel toekomst

Heeft de waterstof auto wel toekomst?

Het moederbedrijf van Mercedes-Benz Daimler, kondigt aan te stoppen met het ontwikkelen van de waterstof auto. Andere autofabrikanten zoals VW volgen. Wat drijft de autofabrikant om [...]

Meer EV artikelen

Leasevormen

Meer over leasevormen

Bijtelling over de leaseauto

Meer artikelen over bijtelling

Leaseauto? Denk aan je verplichtte rittenregistratie!

De inbouw oplossingen van MyGPSTracker registreren al je ritten

Bekijk de mogelijkheden

Leaseauto voor de zzp’er

Meer artikelen over zzp lease