fbpx

Over ons

Welkom op dé site voor de zakenreiziger!

1. Nieuw op tankpas-aanvragen?

Ben jij nieuw hier als zakenreiziger? Onze website is gestart in maart 2014. Waarom?

Eigenlijk uit onvrede. Al die papierhandel!

De voordelen van zo’n tankpas zijn groot, dus ik had behoefte aan een oplossing. 

Er was nergens een website te vinden met nieuws over de tankpas en objectieve informatie over de verschillende tankpassen. Want er zijn vele tankpas aanbieders en ze beloven veel.  

Dat bracht ons tot het idee om de beste in de markt tankpassen te gaan vergelijken, gratis advies te geven en nieuws voor te gaan zakenreiziger te brengen. Mijn missie is tweeledig:

  1. Stop de papierhandel.
  2. Zakenreizen Met Gemak

Onze doelgroep is degene die als (zelfstandig) zakenreiziger primair ingeschreven staat bij een Kamer van Koophandel (KvK): van zzp tot de mkb ondernemers. Hier vallen ook stichtingen en verenigingen onder, mits ze maar voldoen aan de spelregels.

Deze website is puur informatief en niet verbonden aan één van de tankpas aanbieders of andere producenten. We doen ons best, maar typ- en zetfouten zijn voorbehouden.
Wij ontvangen een commissie voor elke pas of product die aangevraagd wordt. Met die opbrengsten betalen wij o.a. de hosting en de ingehuurde tekstschrijvers.

2. Brandstof dient de zakenreiziger

brandstof dient de zakenreiziger

Wat is eigenlijk een tankpas? Een zakelijke tankpas is een kaart waarmee onder andere brandstof mee betaald kan worden. Het lijkt op een pinpas, maar het is meer. Met een tankpas kun je ook andere diensten afrekenen en diensten worden op een speciale verzamel factuur vermeld die je kan gebruiken bij de btw aangifte.

Het aanbod van tankpassen varieert. Op dit moment vergelijken we zes beste passen uit de markt. Deze zijn gesplitst voor kleinere organisaties (tankpas voor zzp) en voor het middelgrote mkb (tankpas voor mkb). Ze zijn geselecteerd op gemak, service en prijs, naast borg en contractduur.

We leven in een drukke tijd, het hebben van een tankpas geeft gemak en het stopt de papierhandel. De ene pas biedt meer diensten als de ander, maar dat is aan jou als zakenreiziger!

Een tankpas lijkt op een pinpas, maar het is meer

2.1 Ook voor de elektrische- en hybride auto

Fossiele brandstoffen hebben geen monopolie meer. Duurzaamheid is ook in de auto-industrie een hot topic geworden.

Onder de zakenreiziger heeft elektrisch rijden, mede door de overheid, een gigantische opmars gemaakt. Je vindt regelmatig hier artikelen over terug. Met sommige passen die op onze website staan kan elektrisch opgeladen worden bij onder andere stations van FastNed.

2.2 Goedkoopste oplossing voor de zakenreiziger

Door de hoge fiscale opslag op een liter brandstof is een tank volgooien in Nederland een hoop geld.

Voor zowel particulieren als ondernemers is het daarom interessant om te gaan besparen. Een generieke en landelijk dekkende tankpas is voordeliger blijkt uit onderzoek in vergelijking met gratis tankpassen van de lokale brandstofpomp. Omdat te benadrukken hebben we geïnvesteerd in een (gratis) eBook, die elke bezoeker kan downloaden.

Bezoek onze kennisbank voor de Zakelijke Reiziger

Speur door onze kennisbank waar je 500+ artikelen en tips vind om het Zaken Reizen Met Gemak te vergroten.

Naar de kennisbank

De hoofdonderwerpen zijn tankpassen, alles rondom (uren/ritten) administratiehandige apps emobiliteit.
Het thema mobiliteit varieert van lease wiki en smartphones tot zelfs het huren van een privé jet..

Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ook mag je ervaring over een tankpas of nieuws over de tankpas altijd met ons delen! Graag zelfs.

3. Zakenreiziger tips

Onze website bezoekers groeit gestaag. Bij start hadden we maar een paar bezoekers per dag naar nu gemiddeld 400 bezoekers en dubbel zoveel pageviews. Maandelijks zijn er 15.000 – 20.000 bezoekers. Ook de onderwerpen breiden uit.

Want een zakelijk tankpas heeft echt zijn voordelen, maar administratie blijven doen is ook nodig. Daarom hebben wij voor de zelfstandig ondernemers en aparte categorie en pagina Administratie gemaakt.

Met dezelfde drijfveer om de papierhandel te verminderen. Want papierloos ondernemen is verrukkelijk! Regelmatig verschijnen dan ook artikelen daarover op deze website en snel terug te vinden zijn in onze kennisbank.

Papierloos ondernemen is verrukkelijk

3.1 Kilometers tellen…

Zo’n boekhoudpakket is nodig voor de financiële administratie, maar kilometers bijhouden is ook nodig, zeker als bijtelling van toepassing is. Ook daar hebben we speciale pagina voor rittenregistratie inbouw oplossingen en een goedkoper alternatief in de vorm van kilometer registratie apps. Maar er zijn meer handige apps. waar wij regelmatig over publiceren.

3.2 Mobiliteit

Maar ja, zonder smartphones kunnen apps niet draaien. En dat is onze recente toevoeging: een eigen pagina om het beste zakelijk mobiel abonnementen met elkaar te vergelijken. Ook voor degene die een abonnement in combinatie met een smartphone zoeken hebben wij een apart pagina gemaakt. Maar mobiliteit is meer dan een smartphone. Daarom besteden wij ook ruim aandacht aan lease auto’s en sinds kort ook zakelijk vliegen

4. Over Ons ..

Aan de hand van heldere artikelen, de nieuwe kennisbank en product vergelijkingen wil ik je met onze website te helpen de papierhandel te verminderen. Zodat je elke dag weer energiek kan blijven ondernemen.

In onze kennisbank vind je een handige rubricering en zijn er meerder achtergrondartikelen te vinden over boven genoemde producten. Kortom, de website is gegroeid van sec tankpas artikelen en producten , naar een website voor starters, zzp en mkb die veel op en onderweg zijn ofwel de zakenreiziger!

5. Adverteren of gastbloggen?

Heb je interesse om met jouw website op tankpas-aanvragen.nl te komen met een artikel voor onze doelgroep de zakenreiziger of te adverteren op deze site? Dat kan!

Lees de advertentie mogelijkheden op onze speciale pagina. Goede gastbloggers zijn ook welkom, voor meer informatie verwijs ik je graag naar onze specifieke pagina.

Share This