Over ons

Al die papierhandel!

Ben jij nieuw hier als zakenreiziger? Welkom!

Onze website is gestart in 2014 voor ondernemers (ZZP en MKB) die veel op en onderweg zijn.

Waarom gestart? Eigenlijk uit onvrede.

Al die papierhandel!

Ik wil papierloos ondernemen, jij ook?

Voor het niet meer bewaren van een tankbonnen had ik behoefte aan een oplossing. De voordelen van een tankpas zijn groot, maar er was nergens een website te vinden met nieuws over de tankpas en objectieve informatie over de verschillende tankpassen. Want er zijn vele tankpas aanbieders en ze beloven veel.

Dat bracht ons tot het idee om de beste in de markt tankpassen te gaan vergelijken, gratis advies te geven en relevant nieuws voor zakenreiziger te brengen. Inmiddels doen we veel meer.

Over ons: Papierloos ondernemen is onze missie

Onze onderwerpen

Zakelijk tankpassen – per pas een overzicht van alle kenmerken per doelgroep (zzp, mkb). Daarnaast is laadpassen vergelijken ook niet meer weg te denken. We schrijven reviews, regelen kortingen en aanbiedingen voor onze bezoekers (ruim 10.000 per maand).

Kilometers tellen – als bijtelling een rol speelt dan is kilometers bijhouden essentieel.  Er is een speciale pagina voor rittenregistratie inbouw oplossingen en een goedkoper alternatief in de vorm van kilometer registratie apps. Maar er zijn meer handige apps. waar wij regelmatig over publiceren.

Mobiliteit zonder smartphones kunnen apps niet draaien, daarom een eigen pagina om het beste zakelijk mobiel abonnementen met elkaar te vergelijken. Maar mobiliteit is meer dan een smartphone. Daarom besteden wij ook ruim aandacht aan lease auto’s en maar ook zakelijk vliegen.

Administratie – niet populair, wel noodzakelijk. Daarom een overzicht  top 10 online boekhoud pakketten, kilometerregistratie voor de zzp’ers tips, producten over urenregistratie, maar ook wagenparkbeheer voor de fleetmanagers.

Ons team

Ludo Zwaan

Ludo Zwaan

Eigenaar en redacteur

Gestart in 2014 als initiatiefnemer naast een baan bij Philips. Als (toen) deeltijd  zzp-er altijd op zoek naar minimalisatie van administratie en schrijft en weet graag voor mijn doelgroep: De Zakelijke Reiziger.

Floris van Ommen

Floris van Ommen

Auteur & SEO expert

Floris is expert in vele auto gerelateerd onderwerpen en schrijft graag en vloeiend over ons thema zakelijk rijden naast leaseauto artikelen die in onze kennisbank zijn te vinden.

Christiaan Weening

Christiaan Weening

Auteur & SEO expert

Christiaan is als student communicatie gestart in ons redactieteam. Zijn kennis en schrijftalent vaak ingezet en regelmatig geschreven over handige apps en mobiliteit.

Onze doelgroep

Onze doelgroep is degene die als (zelfstandig) zakenreiziger primair ingeschreven staat bij een Kamer van Koophandel (KvK): van zzp tot de mkb ondernemers. 

Hier vallen ook stichtingen en verenigingen onder, mits ze maar voldoen aan de spelregels.

De website is puur informatief en niet verbonden aan één van de tankpas aanbieders of andere producenten.
We doen ons best, maar typ- en zetfouten zijn voorbehouden.
Wij ontvangen een commissie voor elk product die aangevraagd wordt. Met die opbrengsten betalen wij o.a. de hosting en de tekstschrijvers.

Onze missie

Er was nergens een website te vinden met nieuws over de tankpas en objectieve informatie over de verschillende tankpassen. Want er zijn vele tankpas aanbieders en ze beloven veel.

Dat bracht ons tot het idee om de beste in de markt tankpassen te gaan vergelijken, gratis advies te geven en nieuws voor te gaan zakenreiziger te brengen. Onze missie is tweeledig:

 

  1. Stop de papierhandel.
  2. Zakenreizen Met Gemak

60%

Is de fiscale opslag op een liter brandstof.  Een tank volgooien in Nederland kost een hoop geld. Ook in 2024 is autorijden weer fors duurder geworden.

Voor zowel particulieren als ondernemers is het daarom interessant om te gaan besparen. Een generieke en landelijk dekkende tankpas is voordeliger blijkt uit onderzoek in vergelijking met gratis tankpassen van de lokale brandstofpomp.

Omdat te benadrukken hebben we geïnvesteerd in een (gratis) eBook, die elke bezoeker kan downloaden.

Zakenreiziger tips

Onze website bezoekers groeit gestaag. Bij start hadden we maar een paar bezoekers per dag naar nu gemiddeld 400 bezoekers en dubbel zoveel pageviews. Maandelijks zijn er 15.000 – 20.000 bezoekers. Ook de onderwerpen breiden uit.

Want een zakelijk tankpas heeft echt zijn voordelen, maar administratie blijven doen is ook nodig. Daarom hebben wij voor de zelfstandig ondernemers en aparte categorie en pagina Administratie gemaakt.

Met dezelfde drijfveer om de papierhandel te verminderen. Want papierloos ondernemen is verrukkelijk! Regelmatig verschijnen dan ook artikelen daarover op deze website en snel terug te vinden zijn in onze kennisbank.

Zakelijk- en adresgegevens:

Smalle Streek 11, 3871 BW Hoevelaken, Nederland.

Tel: 06-2370 3555 en info AT tankpas-aanvragen.nl

BTW nummer: NL854089044B02 en KvK: 60854529

Tankpas-aanvragen.nl is eigendom van Toseeyou Media BV

Share This