Zakelijk mobiel abonnement: 7 aantrekkelijke voordelen van zakelijk SIM only

Waarom moet ik uberhaupt kiezen voor een zakelijk mobiel abonnement?

Zoek jij de goedkoopste zakelijk SIM Only?

Wanneer je toestel nog in goede conditie is en je geen nieuw toestel nodig hebt kun je kiezen om je zakelijk mobiel abonnement te veranderen door alleen een zakelijk sim only te nemen.

Met een sim only betaal je alleen voor de aansluiting op het netwerk en het gebruik van het netwerk, ideaal dus wanneer je wel een abonnement wilt maar geen toestel.

Als je op zoek bent naar een goedkoop zakelijk mobiel abonnement, kies er dan één uit van de onderstaande topproviders.

Deze goedkope zakelijk SIM only abonnementen hebben een kleine bel, sms en databundels.

Met zo’n mobiel abonnement moet je dus wel zuinig zijn op de MB’s en de belminuten.

Maar het voordeel is dat je altijd beschikbaar bent voor klanten en collega’s wanneer je niet op de zaak bent.

De 7 voordelen van zakelijk SIM only:

 • Aftrekbare mobiele kosten
 • 21% btw teruggave
 • Gratis bellen tussen collega’s
 • Toegang tot zakelijke helpdesk
 • Onderling delen van bundels
 • Eigen accountmanager van de provider
 • O ja, onze missie: één factuur
Vodafone zakelijk SIM Only
Vanaf 2 GB tot onbeperkt
Vanaf 150 min/sms
 Geldig in de hele EU
T-mobile zakelijk SIM Only
⇅ Vanaf 1 GB tot onbeperkt
☏ Vanaf 120 min/sms
✈ Geldig in de hele EU
KPN zakelijk SIM Only
⇅ Vanaf 0GB tot onbeperkt
☏ vanaf 150 min/sms
✈ Geldig in de hele EU

Of wil jij een zorgeloos mobiel abonnement?

Naast telefonische bereikbaarheid wil je ook altijd online beschikbaar zijn. Let jij dan goed om een zakelijk mobiel abonnement te hebben dat daarop aansluit.

Je kan dan gemakkelijk buiten het kantoor werken, zeker nu steeds meer zaken zich in de cloud afspelen.

Sommige zakelijke providers bieden daarom onbeperkt online abonnement aan.

Naast het uitgebreide internet, ontvang je bij deze zakelijke abonnementen veelal ook onbeperkt bellen en sms.

Daarom noemen wij dat Zorgeloos Zakelijk Mobiel Bellen. Tegen een scherpe prijs.

Vodafone zakelijk SIM Only
 Tot 80 GB
 Onbeperkt min/sms
 Geldig in de hele EU
T-mobile zakelijk SIM Only
⇅ Onbeperkt GB
☏ Onbeperkt bellen/sms
✈ Geldig in heel NL
KPN zakelijk SIM Only
⇅ onbeperkt GB
☏ onbeperkt min/sms
✈ Geldig in de hele EU & NL

Wij adviseren GSMWEB voor een zakelijk mobiel abonnement

GSMWEB.NL is al sinds 1998 de onafhankelijke mobiele prijsvechter en dé telecomaanbieder voor een zakelijk mobiel abonnement. Ze bieden de voordeligste abonnementen en zijn officieel dealer van Vodafone, T-Mobile en KPN. Je kunt kiezen uit maar liefs 26 verschillende abonnementen!

Doordat GSMWEB al 20 jaar een onafhankelijk aanbieder is, bieden ze gegarandeerd de laagste zakelijk SIM only prijzen aan, zodat ZZP en MKB de beste business deal hebben.. 

Nieuw abonnement of verlenging nodig met behoud van nummer? Geen probleem!
Ze regelen het helemaal gratis!

Kortom, tel uit jouw winst!

GSMweb werkt samen met Zakenreizen met Gemak

Waarom zakelijk sim only voor mijn bedrijf?

In de consumentenmarkt zijn sim only abonnementen al jaren een begrip, maar ook voor ondernemers is het een zeer voordelige keuze. Of je nu een eenmanszaak hebt en zzp’er bent, of je hebt een mooi MKB-bedrijf, als je bewust wil omgaan met de kosten van je telecom abonnementen, zou je de zakelijk sim only mogelijkhende zeker moeten overwegen. Je kunt als ondernemer kiezen voor particuliere abonnement. Maar dan ben je een dief van jouw zakelijke portemonnee. Uit onderzoek blijkt dat ruim 65% van de ondernemers niet bewust zijn hoe hoog de belkosten zijn. Door juist een zakelijk sim only abonnement af te sluiten in combinatie met een (reeds aanwezige) smartphone heb je 100% controle over de kosten. Bovendien ben je flexibeler doordat je los van je abonnement juist altijd kan kiezen wanneer je de telefoons wenst te vervangen. Iets eerder toe aan een nieuwe telefoon? Of kan deze juist nog wel even mee? Je bepaalt het helemaal zelf. We zetten de voordelen nog even op een rij:

 Voordelen zakelijk SIM only 

Het hebben van een zakelijk SIM only abonnement heeft een aantal aantrekkelijke (fiscale) voordelen:
 • Je hebt recht op 21% btw teruggave
 • De mobiele (gespreks-en data) kosten zijn fiscaal aftrekbaar
 • Je hebt direct toegang tot de zakelijke helpdesk
 • De bundels kun je onderling delen
 • Tussen collega’s kan er gratis gebeld worden
 • Eigen portaal met inzicht in jouw verbruik en facturen
 • Maandelijks ontvang je een factuur
 

Kies daarom een goedkoop zakelijk mobiel abonnement

Ondernemers zijn veel onderweg en hebben een smartphone met een zakelijk mobiel abonnement. Want de smartphone is een onmisbaar gereedschap. Natuurlijk om te bellen, te whatsapp, mail en afspraken bij te houden. De apps zijn ook niet meer weg te denken. Naast het bij houden van nieuws e.d. zijn er apps waar jij goedkoop kan tanken of je rittenregistratie kan bijhouden. die voor de zakelijke autorijder direct nuttig zijn. Maar elke ondernemers heeft zijn eigen favoriete lijstje met apps. Lees daar mee meer in ons overzichtsartikel 28 onmisbare en handige apps voor ondernemers. Verstandig omgaan met geld uitgeven is vaak een tweede natuur van ondernemers. Abonnementen voor zakelijk mobiel bellen kunnen flink aan de prijs zijn. Daarom kun je hier het beste zakelijk mobiel abonnement kiezen.  

Maximale data

Bij het beste zakelijk mobiel abonnement kijken wij in eerste instantie naar het aantal Gb, de belminuten en SMS’jes dat in een abonnement zit.  Uiteraard ben je als ondernemer druk bezig met de onderneming en weinig tijd om alles uit te zoeken. Wij helpen graag bij het uitzoeken van het beste zakelijk mobiel abonnement. Bovenstaand overzicht biedt een overzicht van de grootste telecom providers in Nederland die zakelijk SIM only abonnementen aanbieden via GSMWEB.NL Ze zijn is veelal goedkoper – door de volumes – dan de provider zelf.

Selecteer niet alleen voor zakelijk mobiel bellen

Als ondernemer wil je genoeg data en belminuten hebben zonder voor onverwachtse kosten te komen staan. Wij raden aan om voor minimaal 1Gb aan data te kiezen, daarbij zijn rond de 300 belminuten zeer gewenst bij een zakelijk mobiel abonnement.  

Zo krijg je de beste prijs voor het zakelijke mobiel abonnement dat bij je past.

Bovenaan staan twee soorten abonnementen op een rij: de goedkoopste en de meest zorgeloze vorm voor zakelijk mobiel bellen. Het vergelijken werkt heel simpel. Op basis van deze keuzes wordt er een overzicht getoond van verschillende abonnementen die bij jouw wensen aansluiten. Vind je het belangrijk om de bellen met via een bepaald netwerk omdat je daar al een abonnement hebt lopen? Maak dan de keuze tussen bijvoorbeeld het KPN netwerk, T-Mobile of Vodafone netwerk.

Contractduur abonnementen

Voor sommige ondernemers is flexibiliteit het hoogste goed, terwijl bij een ander de prijs een doorslaggevende factor zal zijn. De zakelijke sim only abonnementen zijn hier eenvoudig op aan te passen. Elke provider heeft zijn eigen voorwaarden bij een sim only abonnement voor de zakelijke markt. Zo kies je zelf de gewenste contractperiode van 1 maand tot 2 jaar, waarbij een tweejarig abonnement goed zal zijn voor de hoogste kortingen. Als je doorklikt, dan kan je de contractduur van zakelijk mobiel bellen aanpassen: Maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar.
Share This