< 1 minuut leestijd

Onze pagina gratis download wordt dagelijks bezocht en de informatie wordt regelmatig gedownload.  Dat heeft er mij toe gebracht het aantal digitale producten uit te breiden naar – op dit moment – vijf stuks.

Met regelmaat zullen hier nieuwe whitepapers, ebooks e.d. gepubliceerd komen op deze gratis download pagina. Het zijn eigen producties en daardoor exclusief voor de Zelfstandige Zakelijker Autorijder. In deze blog een kort overzicht van de digitale producten: 

Gratis download van whitepapers e.d.

De downloads, zullen u als (z)zp’er, freelancer, mkb’er of interim professional (nog) succesvol(ler) maken. Door middel van handige checklists, eBooks, whitepapers willen wij uw informeren en inspireren. Interessante informatie die goed van pas kunnen komen als u veel op weg zit, maar op de zaak om tijd en geld te besparen. Een overzicht:

  1. eBook ‘Met een glimlach €50 per maand ontvangen’ hoe u met een tankpas btw maximalisatie kan bereiken
  2. Een whitepaper ‘Wat zijn autokosten als u zakelijk rijdt’  met een overzicht en rekenmodel van autokosten
  3. Whitepaper ’32 kenmerken van tankpassen’ een gratis download met 32 onderscheidende eigenschappen van tankpassen in een tabel
  4. Een whitepaper ’27 onmisbare apps voor de ondernemer’ met de beste apps voor rittenregistratie, reizen, time management e.d. om ondernemerszaken te regelen
  5. Twee excel formulieren om kilometers te registreren

Alle downloads zijn gratis en direct te downloaden nadat u éénmalig uw gegevens in het blauwe formulier hebt ingevuld.

Het formulier verschijnt zodra de button ‘Download Aanvragen’ is aangeklikt. U bent vrij om de producten vrij te delen met anderen. Bronvermelding wordt op prijs gesteld.

Op zoek naar actuele kennis?

Naast deze digitale producten hebben wij ook een kennisbank. Alle artikelen die wij wekelijks publiceren zijn gerubriceerd op diverse thema’s zoals (natuurlijke) tankpassen, maar ook handige apps, smartphones, carwash enz.

Thema’s waarmee de hedendaagse zakelijke rijder mee in aanraking komt. Als u niet regelmatig op onze website komt, dan kunt u er ook voor kiezen deze maandelijks in uw mailbox te ontvangen. Vul hiervoor bovenstaand blauwe formulier in en het is geregeld.

Bezoek onze kennisbank voor de Zakelijke Reiziger

Speur door onze kennisbank waar je honderden artikelen en tips vind om het Zaken Reizen Met Gemak te vergroten.

De hoofdonderwerpen zijn tankpassen, alles rondom (uren/ritten) administratie, handige apps en mobiliteit.
Het thema mobiliteit varieert van lease wiki en smartphones tot zelfs het huren van een privé jet.

Share This