fbpx
2 minuten leestijd

Een nieuwe auto kopen is altijd een spannende gebeurtenis, maar wat doe je met je oude auto? Het verkopen van een auto kan soms een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Gelukkig zijn er een aantal tips die je kunt volgen om het proces gemakkelijker te maken. In dit artikel delen we drie tips om gemakkelijk van je oude auto af te komen.

Tip 1. Verkoop je auto aan een dealer

Wil je de auto snel verkopen? Dan is een van de gemakkelijkste manieren om deze aan een dealer te verkopen. Dealers zijn vaak op zoek naar tweedehands auto’s die ze kunnen doorverkopen. Ze zijn bereid om een redelijke prijs te betalen voor de auto en je hoeft je geen zorgen te maken over advertenties of het vinden van een koper.

Voordat je besluit de auto aan een dealer te verkopen, is het belangrijk om onderzoek te doen naar de waarde van de auto. Je kunt dit doen door online te zoeken naar vergelijkbare auto’s en te kijken naar de prijzen waarvoor ze worden verkocht. Dit geeft je een idee van hoeveel de auto waard is en wat je ervoor zou moeten vragen.

Dealers zijn vaak op zoek naar tweedehands auto’s

Als je besluit om de auto aan een dealer te verkopen, zorg er dan voor dat je alle relevante documenten bij de hand hebt. Dit omvat de registratie, het onderhoudsboekje en de titel. Dit zal het proces van het verkopen van de auto aan een dealer gemakkelijker maken.

2. Verkoop de auto online

Het internet heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om een auto te verkopen. Er zijn tal van websites die specifiek zijn ontworpen om mensen te helpen hun auto’s te verkopen. Verder zijn er ook websites zoals Looping, die een bod doen op jouw auto en vervolgens daar een koper voor zoeken.

Op deze manier hoef jij als verkoper erg weinig te doen. Voordat je je auto online te koop aanbiedt, is het belangrijk om enige tijd te besteden aan het schoonmaken en repareren van je auto. Dit zal ervoor zorgen dat je auto er zo goed mogelijk uitziet en dat potentiële kopers geïnteresseerd zijn.

Bezoek onze kennisbank voor de Zakelijke Reiziger

Speur door onze kennisbank waar je 500+ artikelen en tips vind om het Zaken Reizen Met Gemak te vergroten.

Naar de kennisbank

De hoofdonderwerpen zijn tankpassen, alles rondom (uren/ritten) administratiehandige apps emobiliteit.
Het thema mobiliteit varieert van lease wiki en smartphones tot zelfs het huren van een privé jet..

3. Verkoop je auto aan een autoveiling

Een andere optie om de auto te verkopen is door deze aan een autoveiling te verkopen. Autoveilingen zijn een geweldige manier om snel van de auto af te komen en te profiteren van de concurrerende biedingen van potentiële kopers.

Voordat je de auto naar een autoveiling brengt, is het belangrijk om te weten hoe het proces werkt. Bij autoveilingen wordt de auto meestal geveild aan een groep potentiële kopers. De hoogste bieder wint de auto en betaalt het bedrag dat hij of zij heeft geboden.

 • Koop : €5,- per maand, eenmalig kosten €145,-
 • Lease:  €10,- per maand, all-in
 • Eerste 3 maanden gratis via onze site
 • Rittenregistratie, inclusief straat parkeren app
 • Bij uitstek geschikt voor zzp’er
 • Plug & Play installatie en gebruik
 • Let op: gebruik korting couponcode ‘zakengemak’

Bestel nu v.a. €5,- per maandmet couponcode 'zakengemak' 

Cartracker - dongle

Score
8,5

 • Automatische kilometerregistratie
 • Al meer dan 20.000 zakelijke gebruikers 
 • Fiscusproof, inbouw systeem heeft keurmerk RitRegistratieSystemen 
 • Altijd en overal inzicht (gratis app + webportaal)
 • Te koppelen aan MoveMove pas
 • Straat parkeren zonder transactiekosten
 • Let op: gebruik korting couponcode ‘zakengemak’ 

Bestel nu v.a. €5,- per maandmet couponcode 'zakengemak' 

Cartracker - dongle

Uniek: plug & play, met straatparkeren

Share This