2 minuten leestijd

Voor ons – en vele ondernemers – was 2020 een dramatisch jaar. Complete sectoren zijn stil komen te vallen of hebben heftige omzetdalingen moeten incasseren. Ook onze websitebezoek was tijdens de eerste coronagolf gedaald tot 20% van het normale sitebezoek. Begrijpelijk. Gelukkig heeft de overheid ook vele bedrijven ondersteund met de NOW regelingen. Maar dat is tijdelijk en laten we hopen dat het dit jaar niet of minder nodig is.

 

Nieuwe website

Medio juli begon het sitebezoek weer aan te trekken. Inmiddels zijn we bijna op het oude niveau van 10.000 bezoekers per maand en daarmee een goede basis gelegd voor een ondernemend 2021.

In het najaar van 2020 hebben we toch aangedurfd de website te vernieuwen. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook de snelheid moest fors verbeteren. Door de stijgende bezoekers aantallen werd de site ook trager. Op zich een luxe probleem, maar de redactie heeft besloten die probleem aan te pakken

 

Nieuwe diensten

Op onze site zijn een aantal nieuwe fraaie nieuwe diensten toegevoegd o.a. op het gebied van zakelijk vliegen. Onze bezoekers kunnen goedkoop vier soorten vliegtickets bestellen via onze partner Skyscanner, de grootste mondiale ticketvergelijker. 

Door corona is het vliegverkeer fors lager, maar het privé huren van vliegtuigen is weer aardig hersteld. Ook bouwvakkers huren soms een vliegtuig om een klus te klaren..

Een vliegtuig huren is tegenwoordig niet meer moeilijk, je zou onze slogan kunnen uitbreiden naar:

Zaken Reizen Met Gemak en Comfort…

 

Ondernemend 2021

Maar ook dichter bij de grond zijn een aantal noviteiten toegevoegd: een nieuwe rittenregistratie oplossing. Een inbouw oplossing van Cartracker. We hebben lang gezocht naar een goede oplossing die voldoet aan onze slogan Zakenreizen met Gemak.

Cartracker is simpel, betrouwbaar, plug & play en goedkoop (vanaf €5,- per maand), maar werkt ook nauw samen met MoveMove pas. Daar gaan we meer over publiceren de komende tijd!

 

Onze 4 thema’s en de kennisbanken

Er wordt continue aan de website gewerkt en er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. De website is vorige jaar  omgebouwd tot een platform voor de zakenreiziger. Er zijn vier thema’s waarover we blijven publiceren:

  1. Administratie, zoals ritten- en urenregistratie.
  2. Mobiliteit, variërend van leaseauto, vliegen maar maar natuurlijk alles over verschillende smartphone (abonnementen)
  3. Handige apps voor de ondernemers
  4. Tankpassen & tanken natuurlijk, waar we ooit mee zijn begonnen!

Er worden veel artikelen gelezen over de lease auto, dus hebben we besloten de lease-wiki pagina uit te breiden. Bezoekers kunnen nu snel informatie vinden over bijtelling, leasevormen en elektrische auto (bij uitstek geschikt voor lease).

Daarnaast hebben we onze kennisbank, waar veel gratis informatie is te vinden over het zakenreizen. Sommige veel gelezen artikelen zijn gebundeld in whitepapers of eBooks en zijn gratis te downloaden.

Voor de trouwe nieuwsbrief ontvangers is in november nieuwe en meer leesbare sjabloon vrijgegeven, waardoor de content toegankelijker is geworden. Schrijf je hieronder direct in als je dit wekelijks wilt ontvangen!

 

 

Ondernemend 2021 en vooral …gezond!

Kortom, er is veel toegevoegd. Maar in het nieuwe jaar gaan we door om zinvolle content en diensten voor de zakenreiziger te publiceren. Ook voor ons wordt het weer een ondernemend 2021!

Heel het team van Toseeyou Media wenst je een uiterst gezond en gelukkig 2021 toe!

Deze maand beginnen we weer met publiceren met nieuwe artikelen. Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt: neem contact op!

 

Share This