2 minuten leestijd

Private lease is een populaire en aantrekkelijke optie geworden voor mensen die een auto willen rijden zonder de financiële lasten van een eigen auto. Het biedt een betaalbare en zorgeloze manier om te genieten van de voordelen van een auto, zonder je druk te hoeven maken over zaken als onderhoud, verzekeringen en afschrijving.

1. Hoe sluit je een contract af

In dit artikel laten wij je zien hoe je een haarscherpe deal kunt sluiten bij het afsluiten van een private leasecontract. Je kunt namelijk aan private lease elektrische auto gaan doen via Univé. Bij deze partij kun je voor een heel goed maandbedrag in een comfortabele auto rijden.

Je hoeft je geen zorgen te maken over bijkomende kosten, want je betaalt slechts een vast bedrag per maand. Wij laten je zien hoe je deze interessante deal kunt afsluiten.

2. Wat is private lease precies? 

Misschien heb je weleens van private lease gehoord, maar weet je niet precies wat het is. Private lease is een vorm van autolease waarbij particulieren voor een vast bedrag per maand een auto kunnen huren voor een langere periode, meestal tussen de 24 en 60 maanden.

In plaats van het kopen van een auto en alle bijbehorende kosten, zoals onderhoud, verzekeringen en afschrijving, neem je met private lease een all-inclusive pakket af. Dit betekent dat alle kosten, behalve brandstof, in het maandelijkse leasebedrag zijn inbegrepen.

Met private lease sluit je een all-inclusive pakket af

2.1. Wat zit in het maandelijkse leasebedrag?

Hierbij kun je denken aan de verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud en pechhulp. Het grote voordeel van private lease is dat je zorgeloos kunt rijden zonder je druk te maken over onverwachte kosten.

Je weet precies waar je aan toe bent en kunt genieten van een nieuwe auto zonder grote investeringen te hoeven doen. Dat is ideaal voor mensen die elektrisch willen rijden, want dit vergt vaak een grote investering. 

3. Elektrisch leasen via Univé

Bij Univé heb je de mogelijkheid om ook elektrische auto’s te leasen via private lease. Elektrisch rijden wordt steeds populairder vanwege de voordelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing.

Univé biedt verschillende modellen aan die geschikt zijn voor verschillende gebruikers. Voor normaal gebruik is er bijvoorbeeld de Nissan Leaf.

3.1 Nissan en Hyundai

Deze compacte elektrische auto heeft een goede actieradius en biedt voldoende ruimte en comfort voor dagelijks gebruik. Met zijn moderne design en geavanceerde technologie is de Nissan Leaf een uitstekende keuze voor milieubewuste autorijders. Voor intensief gebruik is er de Hyundai IONIQ 6. Deze crossover heeft een indrukwekkende actieradius en biedt meer ruimte en kracht.

Met zijn ruime interieur, stoere uitstraling en geavanceerde functies is de Hyundai IONIQ 6 ideaal voor gezinnen of mensen die regelmatig lange afstanden afleggen.

Meteen een haarscherpe deal sluiten? 

Wanneer je graag gelijk een goede deal wilt afsluiten bij Univé, dan kun je even naar hun site surfen. Hier kun je op je gemak het ruime aanbod aan wagens doornemen. Heb je nog vragen over bepaalde auto’s of voorwaarden van je leasecontract? Schroom dan vooral niet en neem even contact met hun op. Er staat namelijk altijd een specialist voor je klaar om je van tekst en uitleg te voorzien.

Essentie: Alle kosten aftrekbaar, geen kilometer begrenzing, onderhoud zelf regelen.

 • Lease voorraad +90.000 (bedrijfs)auto’s: nieuw en occasions!
 • Aanvraag volledig digitaal in 4 stappen
 • Het leasebedrag, slottermijn en looptijd naar wens aan te passen.
 • Looptijd: 24, 35, 48, 60 maanden
 • Binnen 24 uur reactie op offerte aanvraag
 • Financial lease van zzp tot mkb: auto is direct je eigendom
 • Marktleider van nieuwe en jonge auto’s

Bekijk het aanbod > In 4 stappen naar jouw lease contract

 

FinancialLease.nl - blog

Klantentevredenheid: 9,5

Essentie: Je betaald een hoger maandbedrag, maar geen omkijken naar onderhoud.

 • Intuïtief en eenvoudig je auto online configureren en afsluiten
 • Flexibele termijnen: 18 tot 72 maanden zorgeloos leasen
 • Lease contract is snel opzegbaar 
 • Incl. pechhulp in Nederland en een eigen risico van max. 300 euro
 • Keuze uit extra voordelige rijker uitgeruste én direct leverbare Athlon Editions

Kies jouw personenautoStel zelf je nieuwe leaseauto samen

Athlon logoKlantentevredenheid is 8,4

Essentie: Private lease is voor ondernemers aantrekkelijk bij weinig privé kilometers!

 • Scherpe tarieven
 • Meer dan 30.000 mensen gingen je voor
 • Met contract annuleringsoptie: bij ontslag kan je van de auto af
 • Flexibele kilometerbundel
 • De 120 medewerkers hebben samen 45 jaar lease-ervaring
 • Gemak: ze bieden een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Aangesloten bij Keurmerk Private Lease

Kies jouw personenautoStel zelf je nieuwe leaseauto samen

 

Private Lease bij Justlease

Klantentevredenheid is 8,6

Share This