3 minuten leestijd

tankpas voor de zzp'er

U het gemak, wij de administratie. Dat is een slogan van Total, een van de tankpas aanbieders op deze site. Maar ja, wat is het voordeel van tankpas voor de zzp ?

Om er twee direct maar te noemen: geen bonnetjes meer kwijt raken en veel eenvoudiger btw aangifte.

Door de tankpas aanbieder worden alle transacties netjes bijgehouden en is bonnen bewaren passe. De maandfactuur kunt u zo verwerken in uw boekhouding of doorsturen naar uw boekhouder.

 

1. Gemak dient de zakelijke autorijder

Met een zakelijk tankpas voor de zzp’er kunt u veel meer dan alleen brandstof tanken. De meest veelzijdig pas is wel de MoveMove pas op onze site. U kunt er onder andere het parkeren betalen, de autowasstraat, een taxi bestellen en reizen met het openbaar vervoer (OV).

Wat u ook doet om van A naar B te komen, het staat samen op één factuur. Gemak in gebruik en handig voor uw boekhouding!

 

1.1 BTW terugvragen eenvoudiger

Als zzp’er moet je veel regelen en heb je veel aan je hoofd. Met een tankpas voor de zzp’er heeft u zorg minder, omdat de btw aangifte veel minder bewerkelijk is geworden.

Omdat u een overzichtelijke digitale factuur ontvangt, ziet u in een oogopslag wat er aan btw is betaald. De totale uitgaven ex btw invullen en de betaalde btw en klaar is kees.

 

 

2. Hoge dekking

Er zijn aantal passen op de site waar u bijna overal (95%) brandstof kan tanken. Dat is de brandstofpas van Tankpas.nl en de MoveMove pas, waarmee de meest veelzijdige tankpas voor de zzp wel de MoveMove pas is.

Mkb tankpassen zijn er ook, waarbij alleen al de MKB Brandstof pas door ruim 51.000 MKB’ers wordt gebruikt. Met al deze passen kunt afrekenen bij de tolwegen, tunnels en bruggen.

 

2.1 Online beheer en overzicht

Speciaal voor de zakelijke gebruiker hebben de passen een online portaal beschikbaar waarmee alle kaarttransacties gevolgd kunnen worden. Via uw persoonlijke online account en app heeft u op ieder moment een gedetailleerd inzicht.

Hier vind je dus ook bespaartips en waar je bijvoorbeeld het goedkoopst kunt tanken. Voor zowel de zzp tankpas als de mkb tankpassen is dit mogelijk, waarbij met een mkb tankpas ook wagenparkbeheer uitgevoerd kan worden.

 

3. Tankpas voor zzp voor o.a. Q8, Tango en OK

Tango groeit met 1 tankstation per maand

Wilt u altijd de laagste brandstofprijs en vindt u tanken bij vaste tankstations geen bezwaar? Dan is Q8 Liberty Card een serieuze optie. Ook met deze pas geen gedoe met losse tankbonnetjes en een voordeel van minimaal 14 cent per liter op de landelijke adviesprijzen.

Als ZZP’er is tanken  plezierig met zo’n voordelige tankpas. Hiermee kunt u tanken bij alle tankstations van Q8, Tango, Texaco*, OK, Q8, Sakko en Q8 SMD in Nederland.

*Bij Texaco ontvangt u 7 cent (ex btw) op de landelijke adviesprijs.

3.1 Forse korting

Met de Q8 Liberty Card ontvangt u in de meeste gevallen een forse korting. Zo krijgt u standaard met de kaart 11 cent korting op de Q8 landelijke adviesprijs bij iedere liter die u tankt.

Soms is de prijs bij tankstations van het Tango-netwerk lager. Als u bij een van de pompen tankt die zelf al stunt met zeer lage prijzen betaalt u altijd de laagste prijs.

 

3.2 De voordeligste tankpas is gratis

Op veel andere tankpas voor zzp’er bent u al snel €50 tot €70,- per jaar aan kosten kwijt. Soms moet u nog eens een borgstelling van minimaal €200,- betalen.

Daar moet u veel liters voor tanken om dat terug te verdienen. Bij de Q8 Liberty Card hoeft u van tevoren geen bedrag te storten. Daarnaast is de Q8 Liberty Card gratis en daardoor een stuk voordeliger dan de meeste andere brandstofpassen. 

 

3.3 Q8 Liberty card in de Benelux

Misschien moet u soms de grens over. Wist u dat de brandstof in België een stuk voordeliger is dan in Nederland? Nog een weetje: Q8 heeft één na grootste netwerk van tankstations in België.

Bij de bemande Q8 stations en de onbemande Q8 Easy tankstations kunt u ook terecht met de Q8 Liberty Card, de zakelijke tankpas van Tango en Q8 voor de hele Benelux.

 

4. De 32 kenmerken van tankpassen

Voor verschillende ondernemers hebben wij een overzichtspagina gemaakt voor de zzp tankpas en mkb tankpas. Daarnaast is er een pagina waarop maar liefs 32 kenmerken van alle tankpassen die op deze website staat met elkaar vergeleken worden.

Deze pagina is het beste op een desktop of tablet te bekijken.

 

5. Tankpas voor de zzp

Of u nu tankt in binnen- en buitenland, wassen, parkeren, elektrisch laden, openbaar vervoer, taxi; allerlei diensten worden, zonder extra kosten, per maand gefactureerd. Klik op onderstaande buttons voor zzp tankpassen, vergelijk ze en vraag direct. Het is maar een paar minuten werk!


 

Voordelen zakelijke tankpas
  • Tankbonnetjes bewaren niet meer nodig
  • Sluitende administratie van de autokosten
  • Eén verzamelfactuur van de kosten en de betaalde btw
  • Goedkoper tanken en gegarandeerde de btw teruggave
  • Optioneel het betalen van parkeren, tol, autowasstraat enz.

Tankpas vergelijken en aanvragen