2 minuten leestijd

Tankpassen vergelijken door 32 kenmerken

Het tankpassen vergelijken op deze website gebeurt onafhankelijk van tankpas aanbieders. En dat is uniek in Nederland, want wij zijn de enige website die tankpassen van brandstofmerken en universele tankpas aanbieders vergelijken. Door deze positie wordt er wekelijks met enthousiasme door de redactie van Toseeyou media artikelen gepubliceerd (onder andere) over tankpassen.

Tankpassen vergelijken per doelgroep

Tankpas-aanvragen.nl is in 2014 gestart met tankpassen vergelijken. Geleidelijk is het uitgegroeid tot een website met een heuse kennisbank en praktische tips voor de zakelijke autorijders. Onze doelgroep is enerzijds de zelfstandig ondernemer van starter, zzp en vof tot (groot) mkb. Anderzijds kunnen stichtingen en verenigingen eveneens van een zakelijke tankpas gebruik maken, als ze maar ingeschreven staan in de kvk. Voor elke doelgroep zijn aparte overzichtspagina’s gemaakt. 

Zo is er voor de kleinere ondernemers (starters, zzp, vof) een pagina met alle relevante kenmerken voor een zzp tankpas. Voor de grotere (mkb) bedrijven is er een eigen mkb tankpas pagina. Onze ambitie is dat tankpas-aanvragen.nl u helpt met het maken van een keuze voor de geschikte tankpas voor uw organisatie.

 

Onze ambitie is dat tankpas-aanvragen.nl u helpt met het maken van een keuze voor de geschikte tankpas voor uw bedrijf.

 

Hoe de informatie verzameld is

Alle informatie om de tankpassen te vergelijken is door de redactie verzameld van openbare bronnen. Denk daarbij aan de websites van de diverse tankpas aanbieders, reviews van derden en contact met de klantenservice van deze aanbieders.

De informatie is niet bewerkt om zo een objectieve weergave van gegevens te kunnen garanderen. Alle informatie wordt zorgvuldig verzameld. Daarentegen zijn wij niet verantwoordelijk voor foutief weergegeven informatie op websites van derden of andere bronnen.

Hoe vergelijken wij de tankpassen  

Alle informatie weergegeven op Tankpas-aanvragen.nl is gerelateerd aan tankpassen voor zakelijk gebruik.(*). Om een goede vergelijking te maken zijn de volgende gegevens bij elke aangeboden tankpas in kaart gebracht:

 • Is de pas geschikt voor kleine (zzp) e/o grote ondernemers (mkb).
 • Wat zijn de paskosten per maand en de eventuele transactiekosten.
 • Het aantal tankstations en de merken waar de aangeboden tankpas geaccepteerd wordt.
 • Voor hoeveel voertuigen is het product van specifieke aanbieder geschikt.
 • Voor welk type voertuig is aangeboden tankpas geschikt (personenauto, vrachtwagen etc.).
 • De extra mogelijkheden die aangeboden worden, zoals (mobiel) parkeren, carwash enz.
 • Financiële mogelijkheden bij de aangeboden tankpas: borg, bestedingslimieten enz.

In totaal worden 32 kenmerken van elke tankpas onderling met elkaar vergeleken. Het resultaat staat in een overzichtelijk tankpassen vergelijkingstabel. Deze is het beste te bekijken op een desktop PC of laptop. Wilt u het liever op papier? Dat kan! Want deze tabel ontvangt u ook gratis als u het  eBook ‘Met een glimlach €50,- per maand ontvangen’ download

 

 

Welke tankpassen worden vergeleken

Op dit moment zijn de volgende tankpassen opgenomen op deze website: Travelcard (tankpas.nl), MKB-Brandstof, Q8-Liberty card (Tango) en MultiTankCard. U kunt meer achtergrond informatie vinden op deze website vinden van deze tankpasaanbieders. Wij zijn van plan meerdere beschikbare tankpassen aan deze website toe te voegen begin 2018.

Ik heb interesse in een tankpas, wat moet ik doen?

Heeft u interesse in een zakelijke tankpas dan kunt het direct aanvragen onderin de tankpassen vergelijkingstabel. Door te klikken op de oranje button komt u direct uit op een online aanvraag formulier van de desbetreffende tankpas aanbieder. Het online aanvragen is eenvoudig, het is maar een paar minuten werk. Let wel: u dient uw kvk en btw nummer bij de hand te hebben.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Tankpas-aanvragen.nl

Het gebruik van deze website is geheel zonder kosten. Ongeacht voor welke tankpas aanbieder u kiest zal Tankpas-aanvragen.nl nooit kosten in rekening brengen voor het gebruik van onze dienstverlening.

 

(*)Er zijn ook tankpassen voor particulieren


Voordelen zakelijke tankpas
 • Tankbonnetjes bewaren niet meer nodig
 • Sluitende administratie van de autokosten
 • Eén verzamelfactuur van de kosten en de betaalde btw
 • Goedkoper tanken en gegarandeerde de btw teruggave
 • Optioneel het betalen van parkeren, tol, autowasstraat enz.

Tankpas vergelijken en aanvragen

Share This