3 minuten leestijd

Sinds twee weken is Total Card Tankpas opgenomen op onze pagina’s zzp tankpas en mkb tankpas. Want als u ondernemer regelmatig in de Benelux of geheel Europa rijdt, dan kan de Total Card Tankpas een optie zijn. 

De tankpas is geschikt voor alle type ondernemers: als zzp’er, eigenaar van een klein of midden/groot bedrijf. Met name als u internationale transporteur en zelf verantwoordelijk bent voor een heel wagenpark. 

De basispas kost €9,- per jaar per persoon en heeft een eigen pallet aan services die voor uw bedrijf interessant kan zijn. Wat zijn nu de voordelen van deze merkgebonden Total Card tankpas?

1. Het tankstation netwerk van Total Card tankpas 

Elan tankstations

Met deze tankpas kunt u door heel Nederland terecht  bij ruim 400 Total en ELAN tankstations.

Daarnaast biedt Total een groot netwerk in de Benelux aan, met bijna 1000 tankstations. 

Naast dat u met de Total Card tankpas brandstof kunt afrekenen, kunt u uw auto ook een wasbeurt laten geven in de autowasstraat of even bijkomen met een kop koffie of een broodje.

 

1.1 Parkeren met de Total Card bij Q-Park

Total Card is recent een samenwerking aangegaan met Q-Park, één van de grootste Europese parkeerdienstverleners. Q-Park staat voor Quality in Parking. De parkeergarages zijn schoon, kwalitatief, goed verlicht en zijn er altijd gekwalificeerde Parking Hosts bereikbaar.

Met de Total Card tankpas kunt uw parkeerkosten betalen bij bijna alle Q-Park parkeergarages en Q-Park P+R terreinen in Nederland.

De pas werkt eenvoudig bij Q-Park. U kunt bij de in-en uitrit direct uw Total Card aanbieden (in Nederland). De betaling vindt dan automatisch plaats.

U hoeft dus geen parkeerkosten bij de betaalautomaat op locatie te voldoen. De parkeerkosten, plus 3% servicekosten, worden volledig inzichtelijk – via de Total Card – op de factuur vermeld en vervolgens automatisch afgeschreven.

Indien u een internationale tankpas heeft kunt u ook bij 30 Q-Park locaties in België en 120 locaties in Frankrijk terecht. In Nederland op tientallen locaties.

2. Veilig en makkelijk afrekenen

Naast betaalgemak is veiligheid goed geregeld bij tankpassen van Total.

De Total Card tankpas is beveiligd met een zelfgekozen persoonlijke pincode en u heeft geen contant geld meer nodig om uw brandstoffen te kunnen betalen.

Daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat u altijd en overal veilig betaalt met de pas. O ja, de pas is ook te gebruiken in cafe Bonjour, de food service van Total.

3. Online beheer en overzicht

De Total Card tankpas neemt – net als bij andere tankpassen – u een hoop administratie uit handen.

Speciaal voor de zakelijke gebruiker is Total Cards Online ontwikkeld waarmee alle tankpas-transacties online gevolgd kunnen worden.

Via uw persoonlijke online account kunt u op ieder moment uw tankpassen beheren en heeft u gedetailleerd inzicht dankzij budget- en verbruiksrapportages.

4. Eenvoudig btw terugvorderen

Als ondernemer heeft u meer dan genoeg aan uw hoofd. Met de Total tankpas heeft u een zorg minder door de eenvoudige manier van btw terugvorderen.

U ontvangt iedere  week een overzichtelijke digitale factuur en u hoeft dus geen bonnen meer te bewaren.

5. Prijs kortingen

Rijdt u regionaal, nationaal of internationaal? Met de Total Card tankpas tankt u altijd scherp geprijsde brandstoffen dankzij een gegarandeerde hoge korting.

En mocht de pompkorting hoger zijn, dan gaat deze uiteraard voor. Zo betaalt u met de Total tankpas altijd de laagste prijs.

Daarnaast krijgt u met de Total Card tankpas ook een standaard korting van 10% op het gebruik van onze carwash!

Op deze site gaan we standaard uit van de pompprijzen, maar dat is sterk afhankelijk waar u tankt. Daarom adviseren wij brandstofs apps te gebruiken waardoor u altijd de goedkope tankstations in de buurt kan vinden.

6. Gratis pechhulp (heel Europa)

Het kan iedereen overkomen; pech onderweg. Indien u Total Excellium tankt, hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge kosten waar u niet op zit te wachten.

De Total tankpas en Total Excellium garanderen gratis hulp bij pech door heel Europa. Het is gebaseerd op een loyalty programma, Total Assistance geheten.

Vanaf een tankbeurt van tenminste 20 liter Excellium brandstof  heeft u recht op gratis pechhulp in uw vestigingsplaats, in Nederland of in Europa; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hoe het werkt leest u op de website van Total.

7. Transportbedrijven

De tankpas van Total is ook beschikbaar voor transport bedrijven. Hiervoor kunt een offerte aanvragen en wordt snel contact met uw opgenomen.

8. Aanvragen gaat eenvoudig

Net als andere tankpassen op deze site, kunt u de Total Card tankpas direct online aanvragen. Uniek aan deze pas dat u op elke tankpas uw kenteken, berijdersnaam, firmanaam vermeld wordt.

De dienstverlening is beperkter dan de universele tankpas, zoals tankpas.nl en MoveMove pas, maar de pas is wel veel goedkoper.

Wenst u regelmatig uw auto te laten wassen in hun wasstraat en parkeren bij Q-Park is voor u voldoende, dan is deze tankpas voor een geschikte kandidaat.

Aanvragen kunt u onderaan door op de oranje button te klikken, het is maar een paar minuten werk.


 

  • Paskosten €12,- per jaar (basis pakket, zonder EV)
  • Garantiekorting van €0,05 cent, maar pompprijs is leidend
  • Geen standaard borg en transactie kosten per tankbeurt
  • Landelijke dekking van 1500 stations (o.a. TotalEnergies, BP, Texaco) in Nederland
  • Tanken in Europa bij totaal 16000 stations in 21 landen (+2 euro)
  • Naast tanken, ook betalen voor laden, wasstraat en tolwegen
  • Wekelijks één btw-factuur, geen gedoe met bonnetjes

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld 

 

TotalEnergies laadpasDe Total Energies tankpas biedt grootste dekking in Europa en geschikt voor zzp, mkb inclusief transportbedrijven.

Score
7,5

  • Gebruik van autowasstraat: 70 Total Carwash met 10% korting 
  • PASSango; eenvoudig tol betalen met een telebadge
  • Europese dekking 12000 stations zonder transactiekosten (paskosten 2 euro meer)
  • Contractduur onbepaalde tijd (< 30.000 liter/jaar) en geen opzegtermijn
  • Geen borg, afhankelijk van credit check 
  • Beheerderstool en locatie vinder in Total App

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld 

TotalEnergies laadpas

 

  • Gratis gebruik maken van de Total App
  • Mogelijkheid om te combineren met EV charging : €15/jaar en 3% transactiekosten
  • Pluspakket (€12,- per jaar) met instelbar Alerts en budgetbeheer per pas
  • Fleetmanagement mogelijkheden (tankpas management, pincode, rapportage)
  • Total Assistance; gratis pechhulp speciaal voor vrachtwagens door heel Europa
  • Geschikt voor transport bedrijven (Europees netwerk)
  • Geschikt voor stichting en vereniging (mits KvK inschrijving)
  • Niet geschikt voor elektrische of hybride auto’s
  • Een tankpas zzp en tankpas mkb in een.

Voor de aanvraag is o.a. uw BTW – en KvK nummer nodig. Uw KvK nummer kunt hier vinden

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld 

TotalEnergies laadpas

Door zijn grote Europese dekking is de Total Card tankpas het meest geschikt voor internationaal georiënteerde bestuurders.

 

Share This