3 minuten leestijd

Als professionele weggebruiker weet je hoe belangrijk het is om je reiskosten efficiënt te beheren. Of je nu een buitendienstmedewerker, een salesvertegenwoordiger of een zelfstandige chauffeur bent, elke kilometer telt. Gelukkig biedt de moderne tankpas een uitkomst die zowel tijd als geld bespaart. Maar wat maakt een tankpas nu echt onmisbaar voor professionals die veel onderweg zijn? En hoe zorg je ervoor dat je ook onderweg veilig blijft, zeker als je soms de motor pakt?

1. Bespaar tijd en geld met een tankpas

Efficiëntie in administratie: een zakelijke tankpas vereenvoudigt de administratie aanzienlijk. Geen bonnetjes en losse facturen meer; alles wordt netjes verzameld op één overzichtelijke factuur.

Geen bonnetjes en losse facturen meer

Dit scheelt niet alleen tijd, maar maakt het ook makkelijker om je uitgaven aan brandstof te monitoren en te controleren.

1.1 Korting op brandstofprijs

Kostenbesparing: veel tankpassen bieden korting op de brandstofprijs. Dit kan oplopen tot enkele centen per liter, wat een aanzienlijke besparing kan opleveren bij regelmatig gebruik.

Bovendien zijn er tankpassen die kortingen bieden op andere diensten, zoals auto-wasbeurten en zelfs kleine reparaties.

Conclusie MoveMove tankpas review: 8,2

De MoveMove pas is uniek. Ja, je betaald een maandprijs, maar daarvoor ontvang je extra diensten zoals overal tanken, elektrisch laden, gebruik van OV, parkeren en de wasstraat. Daarom is de pas geschikt voor ondernemers die veel op en onderweg zijn en graag verschillende reisvormen willen gebruiken. De redactie geeft een 8,2 voor deze veelzijdige mobiliteitspas. Verder lezen >>

MoveMove tankpas review

Diensten afrekenen zoals tanken, elektrisch laden, het OV, parkeren en de wasstraat.  De pas is geschikt voor ondernemers die veel op en onderweg zijn en verschillende reisvormen willen gebruiken. De redactie geeft een 8,2 voor deze veelzijdige mobiliteitspas. Verder lezen >>

2. Veiligheid onderweg

Altijd voorbereid op de weg: met een tankpas kun je vaak landelijk tanken, waardoor je nooit ver hoeft te rijden met een bijna lege tank. Dit verhoogt je veiligheid en vermindert het risico op ongevallen door een lege brandstoftank.

Veiligheidsuitrusting voor motorrijders: voor de professionals die regelmatig de motor pakken, is goede uitrusting essentieel.

Een bezoek aan www.voordeelhelmen.nl kan je helpen de juiste helm te vinden die zowel comfortabel als veilig is. Een helm is geen plaats om op te besparen, gezien het belang van hoofdbescherming bij een ongeval.

Wat moet je niet vergeten bij aankoop van je motor

3. Optimaliseer je route

Slimme navigatie: een ander belangrijk voordeel van het gebruik van een tankpas is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot geavanceerde routeplanningstools. Deze tools helpen je niet alleen de kortste of snelste route te vinden, maar kunnen ook realtime verkeersinformatie bieden.

Zo vermijd je vertragingen door verkeersopstoppingen of wegwerkzaamheden. Bovendien kun je met deze functies routes plannen rond tankstations waar je tankpas geaccepteerd wordt, wat de efficiëntie verder verhoogt.

4. Groene keuzes maken

Duurzaam rijden: voor milieubewuste professionals bieden sommige tankpasproviders opties om CO2-neutraal te tanken. Dit betekent dat je kunt kiezen voor brandstoffen die minder schadelijk zijn voor het milieu, of bijdragen aan compensatieprojecten voor de uitgestoten broeikasgassen.

Door deze groene keuzes niet alleen bespaar je op brandstofkosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Het is een kleine stap met een groot effect, zowel op je portemonnee als op onze planeet.

5. Een essentieel hulpmiddel

Een tankpas is meer dan alleen een middel om brandstof te tanken. Het is een essentieel hulpmiddel dat bijdraagt aan efficiëntie, kostenbesparing en veiligheid voor iedereen die regelmatig op de weg zit.

Door de combinatie van financiële voordelen en veiligheidsverhogende maatregelen biedt het een onmisbare steun voor de moderne professionele weggebruiker.

 

 • Exclusief: de eerste 3 maanden(!) gratis.
  Daarna: €3 per maand, maandelijks opzegbaar
 • Tanken én laden bij 2000+ tankstations en 462.000+ oplaadpunten
 • Pompprijs is leidend
 • Aanvragen via deze site geen eenmalig kosten (t.w.v €12,-)
 • Geen (standaard) borg betaling, transactiekosten of service fee
 • Fijnmazig landelijke dekking door multi-merken netwerk
 • Geen gedoe met bonnetjes, al je facturen in één online portaal

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld

 

FleetPass tankpas voor Nederland

 

 • Tanken in Benelux (3200+ tankstations) bij vele merken
 • Laden in Europa bij alle 462.000+ oplaadpunten
 • Merken: Esso, Texaco, Avia, Q8, Tango, Tamoil, TinQ, Firezone en meer
 • Geen transactie kosten of service fee per tankbeurt
 • Geen contract en opzegtermijn
 • Geschikt voor personenauto en bestelwagen
 • Géén minimum afname verplichting 

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld

FleetPass tankpas voor Nederland

 

 • De kortingen gelden op de gemiddelde landelijke adviesprijzen. 
 • Bekijk waar je kan tanken met  de app (iOS en Android)
 • Je account, facturen en uitgave online beheren
 • Niet geschikt voor elektrische of hybride auto’s
 • De tankpas is beveiligd met PIN code en kan gekoppeld worden aan kenteken
 • Geen pechhulp mogelijkheden
 • Geen mogelijkheid om tol en parkeergarage te betalen

Voor de aanvraag is o.a. het BTW – en KvK nummer nodig. Jouw KvK nummer kun je hier vinden

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld

FleetPass tankpas voor Nederland

 

Share This