4 minuten leestijd

 

Met een tankpas kan je vooral brandstof afrekenen. Punt. In geval van de MoveMove pas van MTc is dat te kort door de bocht. Deze innovatieve mobiliteitskaart heeft veel in zijn mars om het mobiliteitsbudget van de moderne zzp’er te managen!

Sinds een paar maanden is deze tankpas – een betere benaming is mobiliteitskaart – in onze vergelijkingstabel opgenomen. Wij zijn er erg enthousiast over, want het biedt veel meer dan een zakelijke tankpas omdat deze mobiliteitskaart een serieuze meerwaarde biedt voor reislustige zzp’ers.

Want via onze website wordt de MoveMove-pas het meest aangevraagd door zzp’ers, waaruit blijkt dat zzp’ers graag een integrale oplossing willen die hun mobiliteitsbudget overzichtelijk regelt. 

 

 

1. Mobiliteitskaart voor zzp’ers

De mobiele zzp’er rijdt graag auto blijkt uit onderzoek. Toch is 45% best bereid het OV te gebruiken. 

MTc heeft daarom een jaar geleden een alles-in-één mobiliteitsoplossing gelanceerd speciaal voor de zzp’er. Het biedt de zzp’er de vrijheid om te kiezen waar, voor wie en wanneer hij werkt.

Maar het betekent ook dat hij of zij meer vrijheid in tijdsbesteding krijgt, als hij de administratie zelf doet. Voor veel zzp’ers is dit laatste een energie kostende activiteit.

Want de  mobiliteitskaart van MTc neemt hiervan een groot deel uit handen. Met deze kaart betaalt een zzp’er al zijn reizen en de kosten worden achteraf op één btw factuur verzameld.

Deze factuur boek je  in je eigen administratie en is te gebruiken voor de btw aangifte. Het verzamelen (en kwijt raken…), inboeken van losse tankbonnen of andere bonnen van de wasstraat, trein, fiets, taxi, trein enz is echt voorbij. 

 

Het verzamelen (en kwijt raken…), inboeken van losse bonnetjes van brandstof, trein, fiets, taxi, trein enz is echt voorbij. 

 

1.1 Mobiliteitskaart met een pallet aan diensten

mobiliteitskaart of MoveMove pas van MTcDe MoveMove pas biedt een zeer breed pallet aan diensten. Denk daarbij aan de standaard tankpas diensten – brandstof, parkeren, wasstraat – maar deze mobiliteitskaart biedt meer.

Je kunt er taxiritten, de trein, bus of gebruik van de OV-fiets ook mee regelen. Maar dat is nog niet alles. Een standaard OV kaart moet geactiveerd en regelmatig opgeladen worden. 

Als je via MoveMove met het OV wilt reizen, dan krijg je een OV-kaart van hun. Deze werkt precies hetzelfde als een gewone OV-chipkaart, maar met het grote verschil dat je altijd saldo hebt.

De kaart is direct actief. Ook voor het lenen en stallen van een OV-fiets. Alle OV-reizen die je maakt, zijn zichtbaar in de MoveMove app en worden aan het einde van de maand afgerekend. 

Al deze functionaliteiten maakt de onkostenadministratie van je mobiliteitsbudget en de btw-opgave wel heel erg eenvoudig.

 

Met de functionaliteiten van de MoveMove pas wordt de onkostenadministratie van je mobiliteitsbudget en de btw-opgave wel heel erg eenvoudig.

 

1.2 Weg met die administratie

Met MoveMove pas neemt MTc  zzp’ers een groot deel van de administratie uit handen, waardoor zij meer tijd overhouden om zich te focussen op hun onderneming.

Het bewaren van bonnetjes is hiermee echt verleden tijd. Tijdens de lancering gaf MTC ook aan trots te zijn op dat  de samenwerking met NS zijn aangegaan om dit product door te ontwikkelen. 

Als bepaalde plaatsen lastiger te bereiken zijn met het openbaar vervoer, dan de pashouders de brandstof voor de auto met deze mobiliteitskaart betalen.

 

2. Voordelig tanken

Mobiliteitskaart regelen met MoveMove pas

Je kan bij alle 4.200 tankstations in Nederland tanken met de tankpas. Overal dus. Ook is het mogelijk om bij de 42.000 aangesloten DKV tankstations in Europa te tanken.

Gebruik de tanklocator voor informatie over de tanklocaties, of de MoveMove app en vindt een tankstation met een lage pompprijs.

Je kunt bij deze tankstations alle brandstoftypes, koelvloeistoffen, ruitenwisservloeistoffen, anti-vries en extra vloeistoffen aanschaffen zoals adblue.

Is je auto smerig, dan kan je met de auto zo door de wasstraat en afrekenen met de MoveMove pas.

 

 

3. De NS in zijn nopjes met deze mobiliteitskaart

Jan Zweegman, directeur NS Zakelijk, is in zijn nopjes met de mobiliteitskaart van MTc: ”Wij hebben als doel het reizen per OV op een laagdrempelige manier beschikbaar te maken. Het stimuleren van het treinreizen helpt daar zeker bij.” 

De MoveMove pas heb je snel in huis als je het hieronder aanvraagt. Je ontvangt binnen een paar werkdagen de mobiliteitskaart voor €5,95 per maand.

Voor onze bezoekers mogen wij exclusief de pas de eerste 3 maanden gratis aanbieden.

 

3.1 Mogelijkheden MoveMove app

Met de MoveMove app kun je ook met ‘smartphone parkeren’ op kosten van de zaak en een taxi bestellen.
Je hebt direct inzicht in alle transacties in de app, maar je kunt ook de passen beheren en je kunt extra declaraties invoeren.

Dit laatste is ook prettig: alle extra reiskosten kun je declareren die je niet met de pas hebt betaald. Dan heb je een overzicht waarop alle declaraties zijn terug te vinden en kan je zo verwerken in je administratie.

De app is dus meer dan een brandstof app, het is mobiliteitsoplossing als je gebruik maakt van verschillende reis mogelijkheden of het vinden en regelen van relevante diensten in de directe omgeving.

Tenslotte: Via de MoveMove app kan je een limiet instellen en de diensten in- en uitschakelen.

De app is terug te vinden en te downloaden op onze pagina ‘goedkoop tanken door een app’

 

3.2 Over MoveMove en MTc

mobiliteitskaart van MultiTankCard - MTc

Wij ontvangen regelmatig de vraag wie is MoveMove? Toch is het geen onbekende, want MTc is het bedrijf achter MultiTankcard en MoveMove.

MTc autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit voor zakelijke reizigers. MultiTankcard richt zich op grotere bedrijven en leasemaatschappijen.

MoveMove biedt daarentegen een totaaloplossing voor het mkb en de zzp. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid.

Innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MTc een toonaangevende mobiliteitspartner.

 

3.3 Laag bedrag per maand

Voor een vast laag bedrag per maand kan je met de MoveMove pas, voordelig tanken in Nederland en Europa, de auto (laten) wassen, parkeren op straat of in een Q-park garage, de elektrische auto opladen, reizen met het OV en gebruik maken van de OV-fiets.

Alle gemaakte reiskosten vind je terug op een factuur met een detail specificatie. Het factuur bedrag wordt iedere maand achteraf via automatische incasso afgeschreven.

De factuur kan je direct verwerken of doorsturen naar je boekhouder voor de btw-teruggave.

 

 

4. Altijd overzicht van je mobiliteitsbudget 

Wij als redactie zijn verheugd over deze mobiliteitskaart. Het is echt een handige hulpmiddel om je mobiliteitsbudget te managen. De variëteit van soorten passen die vergeleken wordt op onze site is hiermee nog breder geworden.

Van de gratis multimerken tankpas met een paar diensten (Q8 Liberty Card) tot en met de MoveMove pas, die een rijke mobiliteitsoplossing biedt. Zo is er voor elke ondernemer een passende oplossing te vinden.

De MoveMove pas kun je aanschaffen via onderstaande oranje button. Zorg dat je het kvk en btw nummer bij de hand hebt, dan is het aanvragen maar een paar minuten werk. Binnen een paar dagen is de pas in huis. Veel reisplezier!

 

5. Eerste 3 maanden gratis!

Wij hebben met MTc een exclusieve deal kunnen sluiten: als je hieronder de pas aanvraagt, dan hoef je de eerste drie maanden niets te betalen en daarna pas €5,95 per maand. Onderstaand zijn de actievoorwaarden voor de eerste 3 maanden gratis:

 • Korting geldt voor alle nieuwe MoveMove pakketten besteld worden via deze website (oranje button)
 • Korting wordt alleen op het maandabonnement van € 5,95 (excl. btw) gegeven en niet op de transactiekosten zoals kosten voor  parkeren.
 • De korting gaat in zodra de machtiging is afgegeven en de passen zijn verstuurd. 
 • Alleen geldig op MoveMove pakketten en niet geldig op New Motion abonnementen en Pechhulp abonnementen.
 • Korting wordt weergegeven op de eerste drie maandfacturen.
 • Klanten die geblokkeerde pakketten weer activeren hebben geen recht op deze actiekorting.
 • Onder voorbehoud van typefouten.

 • Exclusief: de eerste 3 maanden (!) gratis
  Daarna
   €6,95 per maand, maandelijks opzegbaar.
 • Maandelijks een btw factuur, geen gedoe met bonnetjes.
 • Geen (standaard) borg betaling en transactiekosten bij tanken
 • Landelijke dekking: tanken bij alle tankstations in Nederland
 • Pompprijs is leidend
 • Tanken, OV (trein, bus, metro, tram), carwash, parkeren, opladen en meer
 • Geen transactiekosten voor tanken, parkeren of laden

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld

 

MoveMove pas

Score
8,2

 • Straatparkeren: vanuit de MoveMove next app
 • OV gebruiken – altijd een tegoed – in geheel Nederland: trein, bus, tram en metro
 • Gratis laadsleutel voor elektrische- en hybride auto’s in Nederland
 • Laadsleutel Europese dekking: €1,- extra per maand
 • Kosteloos te koppelen aan rittenregistratie systemen, zoals cartracker
 • Geen lastig credit check die je aanvraag in de weg staat
 • Geen borg als je >6 maanden staat ingeschreven bij het KvK
 • Contractduur is maandelijks opzegbaar 

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld

MoveMove pas

 • Gratis gebruik van de MoveMove next app
 • Tanken in geheel Europa bij 42.000 DKV stations
 • In gebruik bij +80.000 ondernemers
 • Bij bemande stations afrekenen van anti-vries, koelvloeistof, olie, Adblue
 • Pechhulp voor +€8,25 extra per maand
 • met de OV-pas  voor trein, bus, tram
 • Beheerderstool voor wagenpark beheer
 • Met dan een tankpas, door de OV mogelijkheden

Voor de aanvraag is het BTW – en KvK nummer nodig. Je KvK nummer is hier te vinden

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld 

MoveMove pas

 

 

 • Exclusief: de eerste 3 maanden (!) gratis
  Daarna
   €6,95 per maand, maandelijks opzegbaar.
 • Maandelijks een btw factuur, geen gedoe met bonnetjes.
 • Geen (standaard) borg betaling en transactiekosten bij tanken
 • Landelijke dekking: tanken bij alle tankstations in Nederland
 • Pompprijs is leidend
 • Tanken, OV (trein, bus, metro, tram), carwash, parkeren, opladen en meer
 • Geen transactiekosten voor tanken, parkeren of laden

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld

 

MoveMove pas

Score
8,2

 • Straatparkeren: vanuit de MoveMove next app
 • OV gebruiken – altijd een tegoed – in geheel Nederland: trein, bus, tram en metro
 • Gratis laadsleutel voor elektrische- en hybride auto’s
 • Laadsleutel Europese dekking: €1,- extra per maand
 • Kosteloos te koppelen aan rittenregistratie systemen, zoals cartracker
 • Geen lastig credit check die je aanvraag in de weg staat
 • Geen borg als je >6 maanden staat ingeschreven bij het KvK
 • Contractduur is maandelijks opzegbaar 

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld

MoveMove pas

 • Gratis gebruik van de MoveMove next app
 • Tanken in geheel Europa bij 42.000 DKV stations
 • In gebruik bij +80.000 ondernemers
 • Bij bemande stations afrekenen van anti-vries, koelvloeistof, olie, Adblue
 • Pechhulp voor +€8,25 extra per maand
 • met de OV-pas (trein, bus, tram) 
 • Beheerderstool voor wagenpark beheer
 • Met dan een tankpas, door de OV mogelijkheden

Voor de aanvraag is het BTW – en KvK nummer nodig. Je KvK nummer is hier te vinden

Direct Jouw Pas Aanvragenin 3 minuten geregeld 

MoveMove pas

Share This