< 1 minuut leestijd

MultiTankCard

MultiTankCard-MTc gaat zich meer focussen op de zzp. In januari 2018 komen ze met een nieuwe speciale zzp tankpas. Op dit moment zijn meer dan een miljoen zzp’ers in Nederland en is daarom een interessante markt. Het bedrijf uit Hoofddorp constateert een enorme groei. Het aandeel zelfstandigen onder automobilisten en OV-reizigers is ook dit jaar groter dan ooit tevoren.

Naast de ruim een miljoen in ZZP Nederland  zijn er ook nog zo’n 223.000 parttime zzp’ers in Nederland, die hun privé auto zakelijk gebruiken. Uit onderzoek blijkt dat de mobiele zzp’er graag auto rijdt. Ruim 84% van de zzp’ers nemen de auto voor zakelijke afspraken. Mede om deze reden wil MultiTankcard-MTc zich op dit segment gaan richten, zoals concurrent tankpas aanbieder Tankpas.nl dit ook succesvol doet.

 

Grootste marktaandeel door lease bedrijven

Er zijn ruim 300.000 leaserijders die de MultiTankCard-MTc gebruiken. Van oudsher zijn lease bedrijven hun natuurlijk partners. Dat blijft, maar de ondernemers markt lonkt. Het mkb en zeker zzp zijn steeds meer op zoek naar een totale mobiliteitsoplossing. Vandaar dat MultiTankCard hun portfolio gaat aanpassen, te beginnen met de markt van zzp tankpassen.

Uit onderzoek blijkt dat het marktaandeel van MultiTankCard-MTc ruim 45% is van brandstofkaarten in de Nederlandse zakelijke mobiliteit. Het marktaandeel van nummer twee Shell is dalende naar nu ruim 21%. Travelcard (tankpas.nl) groeit snel, naar ruim 16%

 

 

Ergernis

Uit onderzoek blijkt dat administratie, de btw aangifte en ander fiscale bezigheden voor zelfstandig ondernemers de grootste bronnen van ergernis vormen. Ruim een derde ziet het efficiënter maken van de administratie als de grootste uitdaging en een kwart vindt dat de boekhouding te veel tijd en geld kost. “De zzp’er wil gemak, flexibiliteit en inzicht,” aldus MultiTankCard. Daar wil de tankpas aanbieder meer op in gaan spelen.

De genoemde ergernissen worden opgelost door een zakelijke tankpas. Lees ons uitgebreide artikel, ‘voordelen van een zakelijke tankpas‘ om daar meer over te weten te komen. De huidige tankpas van MultiTankCard biedt al veel opties voor een zzp’ers, vandaar dat deze op de tankpas zzp pagina is terug te vinden. Wij verwachten dat ze meer diensten gaan aanbieden. Voor ons als redactie is het interessant om te weten tegen welke prijs. We houden u op de hoogte!


Voordelen zakelijke tankpas
  • Tankbonnetjes bewaren niet meer nodig
  • Sluitende administratie van de autokosten
  • Eén verzamelfactuur van de kosten en de betaalde btw
  • Goedkoper tanken en gegarandeerde de btw teruggave
  • Optioneel het betalen van parkeren, tol, autowasstraat enz.

Tankpas vergelijken en aanvragen

 

Share This