3 minuten leestijd

MKB brandstofpas

Een MKB brandstofpas kan u veel geld en tijd besparen. Als u zelfstandige bent, met of zonder personeel, dan weet u dat de brandstofkosten voor het wagenpark een flinke kostenpost vormen voor uw bedrijf. Want het is een hele klus om hiervan een goede administratie bij te houden en de kosten zo goed mogelijk te beheersen.

U kunt het zich een heel stuk gemakkelijker te maken door gebruik te maken van een MKB brandstofpas. In dit artikel leggen we uit de unieke kracht van zo’n pas is aan de hand van een tankpas die al door meer 10.000 ondernemers gebruikt wordt: de Q8 Liberty Card.

 

1. Overal tanken op rekening

Met de Q8 Liberty Card kan u overal in Nederland en daarbuiten tanken tegen de scherpste tarieven.

Een van de brandstof merken waar u met pas kan tanken is Tango. U krijgt daar een extra korting op de prijs aan de pomp als u op donderdag tankt bij Tango. Maar dat is nog niet alles. Deze pas heeft nog veel meer voordelen. U tankt op rekening en hoeft nooit aan de pomp af te rekenen. Zoekgeraakte tankbonnen behoren tot het verleden.

U krijgt om de twee weken een factuur met BTW specificatie die u direct in de boekhouding kunt verwerken.

Tanken kan bij ruim 500 tankstations in Nederland en nog eens ruim 400 in België en Luxemburg. O ja, deze tankpas is gratis aan te vragen via deze website, u betaald geen borgen en er zijn er geen maandelijkse paskosten.

 

 

2. Een mkb brandstofpas is ideaal als u meerdere auto’s heeft

Als u niet alleen zelf zakelijk rijdt maar ook personeel heeft met een ‘auto van de zaak’ dan is het ideaal als u alle brandstofkosten in een overzichtelijke factuur toegestuurd krijgt.

Want zo kunt u immers veel makkelijker overzicht houden van de brandstofkosten en deze voor zover van toepassing doorberekenen in de facturering aan uw klanten.

Deze fleetmanagement mogelijkheden krijgt u er eveneens gratis bij de Q8 Liberty Card, omdat Q8 een eigen portaal heeft waarbij de fleetmanager direct en 24/7 overzicht heeft van zijn wagenpark.

 

2.1 Geen kredietcheck

Er vindt geen kredietcheck plaats als u de Q8 Liberty Card aanvraagt.  Borg? Niet nodig! En zoals al reeds gezegd, er zijn geen extra maandelijkse paskosten van 5 of 7 euro zoals bij de concurrenten. 

U betaalt alleen voor de getankte brandstof. Met deze MKB brandstofpas bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. Want boekhouding kost immers minder tijd en u kunt tanken tegen zeer aantrekkelijke tarieven, zeker als u gebruik maakt van de speciale actie op donderdag van Tango.

 

3. Iedere MKB’er zou een brandstofpas moeten gebruiken

Landelijke dekking Q8 Liberty Card, veel gebruikte mkb brandstofpas

Eigenlijk zou iedere ondernemer een MKB brandstofpas moeten aanvragen voor de zakelijke kilometers. Als u dit niet doet dan doet u zichzelf namelijk ernstig tekort.

De huidige brandstofprijzen stijgen alweer en ligt rond de € 1,68 per liter voor benzine en dat betekent dat even tanken toch wel in de papieren gaat lopen.

Daarom adviseren wij een MKB brandstofpas zoals de genoemde Q8 Liberty pas. Uit recent onderzoek is ook gebleken dat u met deze tankpas gemiddelde laagste brandstofprijzen van Nederland tankt. 

Een andere MKB brandstofpas is de bijna gelijknamig MKB Brandstof pas. U kunt eveneens overal in Nederland tanken, maar deze pas is niet gratis. Naast dat u een borg moet betalen van €200,- kost de pas €7,- per maand. 

 

3.1 De Q8 Liberty card geeft u landelijke dekking

Met de Q8 Liberty card kunt u tanken bij de pompen van Tango, Texaco, Q8, OK en Sakko. Op deze manier wordt met deze pas zo goed als landelijke dekking gegarandeerd.

U hoeft zich dus nooit zorgen te maken dat er geen tankstation in de buurt is waar u met de pas terecht kunt. Gun uzelf de vrijheid van overal zonder problemen kunnen tanken en profiteren van de scherpste brandstofprijzen voor benzine of diesel. Vraag de Q8 Liberty Card hieronder vandaag nog aan en ontdek de unieke kracht van deze pas!

 

Q8 Liberty CardKenmerkenDetails..
 
 • Geen maandelijkse paskosten, ofwel gratis
 • Minimaal  €0,14 cent korting (alleen via deze site)
 • Aanvragen via deze site geen eenmalig kosten (t.w.v €12,-)
 • Geen (standaard) borg betaling en transactiekosten
 • Landelijke dekking: 574 tankstations (Tango, Q8, Texaco, Sakko, OK)
 • Tanken in België en Luxemburg bij 450 tankstations
 • Afrekenen en gebruik van >90 carwash o.a. bij Texaco en OK
 • Twee wekelijks één btw-factuur, geen gedoe met bonnetjes

 

Direct AanvragenIn 3 minuten aangevraagd!  

 
Q8 Liberty Card tankpas

Deze gratis tankpas is bedoeld voor ondernemers die de laagste brandstofprijs belangrijkst vinden.

 

 
 • Tanken in Benelux (meer dan 1000 tankstations)
 • Pompprijs is leidend
 • Tango heeft ‘Slimme donderdag deals’: €0,17 cent korting
 • Geen transactie kosten per tankbeurt
 • Contractduur 4 jaar, maar geen opzegtermijn
 • Géén lastige credit check die je aanvraag in de weg staat
 • Echte tankpas zzp, incl. beheerders tool voor het wagenpark
 • Geschikt voor Stichtingen (mits ingeschreven bij KvK),

 

Direct aanvragenIn 3 minuten aangevraagd!

Q8 Liberty Card tankpas

Al meer dan 10.000 ondernemers!

 
 • De kortingen gelden op de landelijke adviesprijzen. 
 • In gebruik bij meer dan 10.000 ondernemers
 • Q8 Liberty app gebruikt u om goedkoopste tankstations te vinden
 • Te combineren met betaald parkeren app
 • Niet geschikt voor elektrische of hybride auto’s
 • Geen pechhulp mogelijkheden
 • Geen mogelijkheid om tol en parkeergarage te betalen

Voor de aanvraag is o.a. uw BTW – en KvK nummer nodig. Uw KvK nummer kunt hier vinden

 

Direct AanvragenIn 3 minuten aangevraagd!

Q8 Liberty Card tankpasDeze tankpas is voor die ondernemer die op vaste plekken tankt en geen extra diensten nodig vindt.