3 minuten leestijd

De lage Tango prijzen hebt mij over de streep getrokken om Q8 tankpas aan te vragen

‘Tot voor kort was ik een tankbon verzamelaar. Eenmaal per maand ging die stapel naar de boekhouder. Door de Q8 tankpas is dat niet meer nodig. Dat scheelt haar tijd, en mij dus geld. Ook ben ik minder kwijt aan diesel door de lagere Tango prijzen niet te vergeten!’ Een interview met Marius Vroegindeweij, eigenaar van aannemersbedrijf VRBT.

 

Gestart in de crisis.

Midden in de crisis jaren startte Marius alleen in 2012 zijn bedrijf VRBT: Vroegindeweij Bouwtechniek. Het team is nu drie man sterk en er worden uiteenlopende bouwprojecten gebouwd. Door zijn opleiding en ervaring in de meest uiteenlopende projecten heeft VRBT alle benodigde kennis voor verbouw of nieuwbouw met eigen handen opgebouwd.

 

Q8 tankpas voor VRBTVanaf de eerste dag druk geweest

‘Het was best wel spannend om te starten in de crisis periode. Maar ik woonde nog thuis en kon thuis een grote schuur gebruiken voor opslag en ik had daar een werkplaats’ aldus Vroegindeweij. De start investeringen waren dus relatief laag. Vanaf het begin heeft hij altijd werk gehad. Kleine en grote klussen. Enerzijds het renoveren van een badkamer of anderzijds het bouwen van een vrijstaande woning. Het is gaaf om een ondernemer te zijn, veel doe ik met enthousiasme en passie. Inmiddels is het bedrijf is groter geworden. Het team is gegroeid met ervaren en meedenkende timmermannen die van elke verbouwing een uitdaging maken.

 

Hoe bent u op Q8 Tankpas gekomen?

‘Ik was al een poos aan het nadenken over een zakelijke tankpas voor mijn personeel. Maar wel een die gratis is. Privé tank ik regelmatig bij Tango, vanwege de lage Tango prijzen, dus ik was benieuwd of ze een tankpas hadden’. Hij dacht het veel werk zou zijn om een tankpas aan te vragen. Een papierwinkel van formulieren opsturen inclusief jaarverslagen en misschien ook wel borg betalen. Maar niets van dit alles. ‘Na een tip kwam ik op deze website uit waar veel tankpassen worden vergeleken en las dat het aanvragen maar een paar minuten werk was. Ik ontdekte al snel de Q8 tankpas waar ik bij Tango maar ook bij meerdere brandstof aanbieders kan tanken’. Het aanvragen was snel gebeurd en binnen een week was de tankpas binnen. ‘Nu hoef ik niet meer die bonnetjes te bewaren terwijl ik toch netjes de 21% btw gegarandeerd terug krijg’

 

Heerlijk die lage Tango prijzen

Op de vraag of de Q8 Tankpas goed bevalt kwam een heldere reactie. ‘Jazeker, ik ben blij dat ik die bonnetjes administratie kwijt ben, dat is niet echt mijn hobby. Want een tankbon verliezen scheelt toch snel €15 euro btw die ik dan niet retour krijg’. Elke twee weken ontvangt VRBT een verzamelfactuur ter vervanging van de tankbonnen. ‘Die gaat linea recta de boekhouding in. Dus ik ben wel van plan om het zo te houden. Want de Q8 tankpas bespaart me zowel tijd als geld. Vooral de lage Tango prijzen en omdat de Q8 tankpas gratis is heeft mij over de streep getrokken’.

 

Wat is het belangrijks om op te letten bij het kiezen van een tankpas

‘Het is moeilijk om één punt te noemen’, aldus Vroegindeweij. Voor mij was onder andere ook een afweging waar een tankpas allemaal gebruikt kan worden, vooral wanneer je een paar favoriete tankstations hebt. Je wilt wel bij die tankstations een tankpas gebruiken waar wij vaak naar toe gaan, anders hebt je er niet zoveel aan’. Maar de maandelijkse prijs die ervoor betaald wordt vindt hij natuurlijk ook belangrijk. Want voor de ander is het een must om te kunnen betalen in de parkeergarage en wasstraat. Het nadeel is dat het al snel 5 a 7 euro per maand kost. En dat wil Vroegindeweij niet. ‘Voor mij was de belangrijkste reden om voor de Q8 tankpas te kiezen een kosten afweging. Verminderde administratie last,  een gratis tankpas en lagere Tango prijzen’.


Q8 Liberty CardKenmerkenDetails..
 
 • Geen maandelijkse paskosten, ofwel gratis
 • Aanvragen via deze site geen eenmalig kosten (t.w.v €12,-)
 • Tango Slimme donderdag deals: €0,15 (benzine) en €0,12 (diesel) korting
 • Landelijke dekking: 574 tankstations (Tango, Q8, Texaco, Sakko, OK)
 • Tanken in België en Luxemburg bij 450 tankstations
 • Géén lastige credit check die je aanvraag in de weg staat
 • Geen (standaard) borg betaling en transactiekosten
 • Twee wekelijks één btw-factuur, geen gedoe met bonnetjes

 

Direct Aanvragen  In 3 minuten aangevraagd!

 
Q8 Liberty Card tankpas

Deze gratis tankpas is bedoeld voor ondernemers die de laagste brandstofprijs belangrijkst vinden.

 

 
 • Tanken in Benelux (meer dan 1000 tankstations)
 • Pompprijs is leidend
 • Minimaal €0,12 (benzine) en €0,09 (diesel) korting bij Tango
 • Geen transactie kosten per tankbeurt
 • Contractduur 4 jaar, maar geen opzegtermijn
 • Echte tankpas zzp, incl. beheerders tool voor het wagenpark
 • Geschikt voor Stichtingen (mits ingeschreven bij KvK),

 

Direct aanvragen In 3 minuten aangevraagd!

Q8 Liberty Card tankpas

Deze tankpas door meer dan 10.000 ondernemers gebruikt!

 
 • De kortingen gelden op de landelijke adviesprijzen. 
 • In gebruik bij meer dan 10.000 ondernemers
 • Q8 Liberty app gebruikt u om goedkoopste tankstations te vinden
 • Te combineren met betaald parkeren app
 • Niet geschikt voor elektrische of hybride auto’s
 • Geen pechhulp mogelijkheden
 • Geen mogelijkheid om tol en parkeergarage te betalen

Voor de aanvraag is o.a. uw BTW – en KvK nummer nodig. Uw KvK nummer kunt hier vinden

 

Direct Aanvragen In 3 minuten aangevraagd!

Q8 Liberty Card tankpasDeze tankpas is waardevol voor de ondernemer die op vaste plekken tankt en geen extra diensten nodig vindt.