fbpx
2 minuten leestijdDe tankpas stelt u in staat vrijwel overal in Nederland te tanken. Zo ben je niet gebonden aan benzinestations van één bepaald merk zoals dat met andere brandstofpassen wél het geval is. Met je tankpas kun je zelfs terecht bij onbemande en aan de witte pompen, dat is dus tweemaal voordeel!

Kan u in uitzonderlijke gevallen toch niet met je brandstofpas tanken dan is dat meestal omdat de pomp niet publiek toegankelijk is of specifiek is ingericht voor vrachtvervoerders.


1. Altijd het goedkoopst tankenAltijd het goedkoopst tanken - freebeesMet de brandstoftank tank je dus in de grootst mogelijke vrijheid, waardoor je maximaal profiteert van de soms opmerkelijke prijsverschillen tussen de verschillende tankstations. Tanken met de MKB- brandstofpas doet je in vele gevallen tot maar liefst vijf euro per tank besparen! Een extra voordeel is ongetwijfeld dat je met deze bijzonder voordelige brandstofpas kunt blijven deelnemen aan de tal van landelijke spaar- en loyalty systemen zoals Freebees, Tigerpoints, Rocks, Powerpoints en Airmiles. Bij individuele spaaracties van lokale stations kunnen de betalingsmogelijkheden wel beperkt zijn. Dit staat dan vermeld in de actievoorwaarden.

1.1 Vrije keuzeIn tegenstelling met andere merkgebonden brandstofpassen kun je met de universele brandstofpas tanken waar je maar wilt. Je vrije keuze van pomp is met de brandstofpas gegarandeerd. Brandstofmaatschappijen hanteren een landelijke adviesprijs die wordt gebruikt in uitingen rondom benzineprijzen. Bij tankstations heb je in veruit de meeste gevallen te maken met de pompprijs, die overigens bij ieder station anders is. De ‘korting’ die bij stations en via tankpassen wordt gegeven, is veelal gebaseerd op de landelijke adviesprijs. Zonder die zogenaamde kortingspas betaalt u aan de pomp exact hetzelfde.

1.2 Reclametruc

De landelijke adviesprijs is voornamelijke een reclametruc om te kunnen praten over korting. Een merkgebonden tankpas beperkt je in de vrije keuze om bij ieder tankstation te kunnen tanken, terwijl de kortingen daar veel verder kunnen oplopen dan bij de ‘verplichte’ stations. De Nationale tankpas van MKB Brandstof levert je dus echt voordeel op. Je betaalt altijd de actuele pompprijs en kunt overal tanken, uiteraard ook bij tankstations die de laagste pompprijzen hanteren! Met de brandstofpas doe je dus pas écht voordeel op je brandstofbudget!2. Tijdswinst met maandelijkse verzamelfactuurDe brandstofpas levert je ook heel wat tijdswinst op! Inderdaad, In plaats van elke tankbon afzonderlijk te boeken, krijg je immers maandelijks één overzichtelijke verzamelfactuur. Zo hoef je nooit meer tankbonnen te verzamelen, met het risico dat er bonnen zoek geraken of onleesbaar zijn. Zo’n maandelijks overzichtelijk factuur bespaart je dus tijd én geld!3. Alle transacties zijn overzichtelijk gerangschikt per auto

Aan de administratie van tankbonnen en het verwerken van declaraties zijn uiteraard kosten verbonden. Met de Brandstofpas bespaar je al die onkosten, waardoor de tankpas zich al na vier tankbeurten per maand terugverdient. En nog eerder als u meerdere bedrijfswagens heeft. We kunnen wel zeggen dat de Brandstofpas bij elke tankstation geldig is.

 U kunt uw tankpas aanvragen voor de ZZP en MKB

Na aanmelding wordt uw kredietwaardigheid getoetst, zoals gebruikelijk is bij tankpassen. U hoeft hiervoor echter geen gegevens aan te leveren.

Share This