3 minuten leestijd

Nog een maand ernstig voordelig tanken bij Q8-Tango

De brandstofprijzen blijven maar stijgen. Steeds weer wordt er aangekondigd dat de benzine en diesel wederom duurder zijn geworden. In Frankrijk, Belgie, maar ook in Nederland is een steeds luider protest onder de naam Gele Hesjes Beweging in opkomst.

Bent u het ook zo beu om aan de pomp te staan en enorm te schrikken van het bedrag dat u moet afrekenen? Ga niet protesteren, maar neem direct actie en ga voordelig tanken. 

 

1. Met Q8 Liberty Card kan u echt voordelig tanken!

Bij Tankpas-aanvragen.nl houden we de markt natuurlijk scherp voor u in de gaten. Door mondiale ontwikkelingen zijn de olieprijzen weer in de lift.  Wilt u een tankpas gaan gebruiken, dan moet die uiteraard voordeel opleveren. In de maand oktober waren al drie pas aanbieders met fraaie aanbiedingen.

Q8 gaat daar over heen met wel een erg aantrekkelijk aanbod speciaal voor onze bezoekers en voordelig tanken echt mogelijk te maken:

 

U gaat voordelig tanken en betaald  14 eurocent lagere brandstofprijzen in de maand november en december!

 

1.1 Let op: tijdelijk actie

Voordelig tanken is een tijdelijke actie, exclusief voor de bezoekers van deze site. Als u er gebruik van wilt maken dan is het zaak om de Q8 Liberty card zo snel mogelijk aan te vragen. Denk u eens in: 14 eurocent per liter korting op de brandstofprijzen in de maand november en december.

Op een volle tank scheelt dat al snel ruim vijf euro per tankbeurt. Stel dat u de auto voor woon-werkverkeer gebruikt en twee keer per week tankt, dan is dat dus zo’n elf euro per week. En dat dan opgeteld de komende dure decembermaand maakt een leuk extraatje wat u uitspaart en aan andere dingen kunt besteden binnen uw onderneming!

 

2. De Q8 Liberty Card biedt meer voordelen

Niet alleen de scherpe brandstofprijzen, vanwege de hoge aantrekkelijke korting, is een groot voordeel van de Q8 Liberty Card. De card zorgt er ook voor dat u altijd een duidelijk overzicht hebt van uw tankbeurten. Ideaal als u zakelijk rijdt, het geeft een duidelijk inzicht in de kosten van het brandstofverbruik.

Als u zakelijk rijdt kunt u de overzichten van uw tankbeurten eenvoudig overnemen in de boekhouding als u zelfstandige bent. Zo zijn er ook geen misverstanden over vergeten tankbeurten en kilometers die u heeft gereden. Een duidelijk overzicht bespaart u enorm veel tijd en dus uiteindelijk ook geld, nog los van het voordelig tanken van brandstof.

Als uw onderneming meerdere auto’s bezit, dan kan u eenvoudig het wagenparkbeheer zelf doen met de tankpas beheer omgeving van Q8 Liberty Web regelen. 

 

 

3. Overal voordelig tanken door lage brandstofprijzen

Met de Q8 Liberty Card kunt u in heel Nederland voordelig tanken. Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat bijvoorbeeld de Tango de laagste brandstofprijzen heeft. En dat niet alleen, ook in onze buurlanden België en Luxemburg kunt u terecht bij veel tankstations om met een scherpe korting uw tank vol te gooien.

Zo wordt autorijden weer leuk en hoeft u niet bij ieder bezoek aan de pomp met angst en beven de teller van de prijs in de gaten te houden. U kunt op de hieronder waar u voordelig kunt tanken met uw Q8 Liberty Card of opzoeken in de bijbehorende Q8 app.

 

Voordelig tanken met landelijke dekking Q8 Liberty Card

 

4. Profiteer nu en ga voordelig tanken met de Q8 Liberty Card

Aantrekkelijke acties duren vaak maar kort. Het is dus zaak om snel toe te slaan. Speciaal voor bezoekers van Tankpas-aanvragen.nl is er nu de actie van 14 cent korting per liter getankte liter diesel of benzine!  Bereken uw voordeel en u komt waarschijnlijk al snel tot de conclusie dat een nóg scherper aanbod elders niet te vinden is.

Bovendien is het een tijdelijke actie die wij van harte bij u aanbevelen. Wanneer u de tankpas via deze website aanvraagt profiteert u niet alleen van de aantrekkelijke brandstofprijs, maar ook van alle andere voordelen die een Q8 Liberty Card u biedt.

De tankpas is gratis u betaald geen maandelijks paskosten. Aanvragen kan hieronder, het is maar paar minuten werk. Dan kunt direct starten met voordelig tanken!

Q8 Liberty CardKenmerkenDetails..
 
 • Geen maandelijkse paskosten, ofwel gratis
 • Aanvragen via deze site geen eenmalig kosten (t.w.v €12,-)
 • Tango heeft ‘Slimme donderdag deals’: €0,15 (benzine) en €0,12 (diesel) korting
 • Landelijke dekking: 574 tankstations (Tango, Q8, Texaco, Sakko, OK)
 • Tanken in België en Luxemburg bij 450 tankstations
 • Géén lastige credit check die je aanvraag in de weg staat
 • Geen (standaard) borg betaling en transactiekosten
 • Twee wekelijks één btw-factuur, geen gedoe met bonnetjes

 

Direct Aanvragen  In 3 minuten aangevraagd!

 
Q8 Liberty Card tankpas

Deze gratis tankpas is bedoeld voor ondernemers die de laagste brandstofprijs belangrijkst vinden.

 

 
 • Tanken in Benelux (meer dan 1000 tankstations)
 • Pompprijs is leidend
 • Minimaal €0,12 (benzine) en €0,09 (diesel) korting bij Tango
 • Geen transactie kosten per tankbeurt
 • Contractduur 4 jaar, maar geen opzegtermijn
 • Echte tankpas zzp, incl. beheerders tool voor het wagenpark
 • Geschikt voor Stichtingen (mits ingeschreven bij KvK),

 

Direct aanvragen In 3 minuten aangevraagd!

Q8 Liberty Card tankpas

Deze tankpas door meer dan 10.000 ondernemers gebruikt!

 
 • De kortingen gelden op de landelijke adviesprijzen. 
 • In gebruik bij meer dan 10.000 ondernemers
 • Q8 Liberty app gebruikt u om goedkoopste tankstations te vinden
 • Te combineren met betaald parkeren app
 • Niet geschikt voor elektrische of hybride auto’s
 • Geen pechhulp mogelijkheden
 • Geen mogelijkheid om tol en parkeergarage te betalen

Voor de aanvraag is o.a. uw BTW – en KvK nummer nodig. Uw KvK nummer kunt hier vinden

 

Direct Aanvragen In 3 minuten aangevraagd!

Q8 Liberty Card tankpasDeze tankpas is waardevol voor de ondernemer die op vaste plekken tankt en geen extra diensten nodig vindt.