1 minuten leestijd

Elektrisch snelladen bij FastNed Oplaadpunten

Goed nieuws! Het oplaadgemak bij de Fastned oplaadpunten is verbeterd. Want vanaf juni 2018 is het mogelijk om direct met de laadsleutelhanger van Tankpas.nl (Travelcard) een laadsessie te starten.

In het verleden was het nog nodig om eerst te registreren via de Fastned app. Nu alle Fastned stations zijn uitgebreid met een kaartlezer is dit niet meer nodig. 

Dit maakt het voor gebruikers van een laadsleutelhanger of laadpas gemakkelijker om stations van Fastned te gebruiken.

 

1. Snelladen met een tankpas bij de Fastned oplaadpunten

Uw auto opladen gaat net zo eenvoudig als met een conventionele auto. Voorheen moest u zich registreren bij Fastned via de Fastned App, maar dat is niet meer nodig. U steekt de juiste stekker in de auto en start het laden met de laadsleutel. 

Naast het tanken van brandstof, zijn er ook brandstofpassen die elektrisch laden faciliteren. Zowel Tankpas als de MoveMove pas verstrekken laadsleutels die u bij FastNed kan gebruiken.

Voor een totaal overzicht van de mogelijkheden van de verschillende passen kunt u het beste de vergelijkingstabel van tankpassen bekijken.

 

2. Fastned wil voor de elektrische rijder vrijheid bieden

Fastned is ambitieus. Ze bouwen een Europees netwerk van snellaadstations waar alle elektrische auto’s kunnen laden. Alleen dan ervaren elektrische rijders de vrijheid die bij autorijden hoort. 

Een betrouwbaar netwerk van herkenbare snellaadstations langs snelwegen en in steden is noodzakelijk voor de overstap naar elektrisch vervoer.

Eén snellaadstations kan honderden voertuigen per dag opladen en is dus efficiënt met ruimte en erg goed schaalbaar. Daarom willen ze nog meer Fastned oplaadpunten door het bouwen van snellaadstations op geschikte locaties en die steeds verder optimaliseren van de uptime & klantervaring.

Zoals gezegd, ze zijn ambitieus. Ze willen een  Europees netwerk van 1000 snellaadstations op A-locaties, waar uitsluitend stroom van zon en wind geleverd wordt aan elektrische rijders. Het dak van het station bestaat namelijk uit zonnepanelen. 

Recent hebben ze al het al het eerste snellaadstations in Duitsland geopend. Door zo snel mogelijk over te schakelen naar elektrisch rijden op basis van duurzame energie kan klimaatverandering verminderd worden, steden schoner en stiller maken.

De Fastned oplaadpunten helpen daar een handje in mee.


Voordelen zakelijke tankpas
  • Tankbonnetjes bewaren niet meer nodig
  • Sluitende administratie van de autokosten
  • Eén verzamelfactuur van de kosten en de betaalde btw
  • Goedkoper tanken en gegarandeerde de btw teruggave
  • Optioneel het betalen van parkeren, tol, autowasstraat enz.

zakelijke tankpassen vergelijken