2 minuten leestijd

Voor wie is Sim only zakelijk interessant

Sim only zakelijk is echt interessant voor iedere ondernemer. Of u nu zzp’er bent of een bedrijf met meerdere medewerkers, het is altijd voordelig om voor sim only zakelijk te kiezen. Het heeft namelijk een aantal aantrekkelijke voordelen die u niet hebt wanneer u als particulier een abonnement voor een mobiele telefoon afsluit.  Er zijn zeven voordelen waarvan u  profiteert en die zetten wij graag voor u onder elkaar. We starten hoe de fiscus helpt.

 

 
Download gratis 27 handige apps
 
Download gratis whitepaper: 27 handige apps voor ondernemers

Elke moderne ondernemer heeft onmisbare apps op zijn smartphone. Zeker omdat ondernemen geen nine-to-five job is doet hij (zij!) zaken wanneer hij dat wilt. Gelukkig helpt een smartphone de ondernemer,met een handvol (gratis) apps om geen tijd te verliezen en (agenda) overzicht te houden in de hectiek van alledag.

 

 

1. Aftrekbare mobiele kosten

Als u kiest voor sim only zakelijk dan zijn de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Maar er zijn meer mogelijkheden. Als u het abonnement voor uw zelf of voor uw medewerkers betaalt dan mag u deze kosten aftrekken van het bedrijfsresultaat. Als een smartphone ook privé wordt gebruikt dan geldt hiervoor een verrekening model.

 

2. btw teruggave van 21%

Omdat een zelfstandige ondernemer BTW afdraagt mag vervolgens die BTW die u betaalt voor het afsluiten van een sim only zakelijk abonnement aftrekken van de te betalen BTW. Dit levert dus een voordeel van 21% van de totale kosten op. Dit kan flink oplopen als er binnen een bedrijf meerdere abonnementen worden afgesloten.

 

3. Gratis bellen tussen collega’s

zakelijk bellen

Een ander groot voordeel van een sim only zakelijk contract is dat u kosteloos belt met collega’s die eveneens van dit abonnement gebruik maken. Dit kan veel belkosten schelen als er veel onderling overleg is, bij voorbeeld bij werken op verschillende locaties of bij de klant op locatie.

 

4. Toegang tot zakelijke helpdesk

Als er een probleem is of u hebt een vraag waar u graag snel het antwoord op wilt dan kan u de helpdesk van de provider bellen. Maar helpdesks hebben geen goede naam. Het probleem is dat u vaak lang in de wacht staat voordat u überhaupt iemand aan de telefoon krijgt. Maar als u kiest voor sim only zakelijk, dan krijgt u toegang tot de zakelijke helpdesk van de provider. De wachttijden zijn een stuk minder lang en u wordt direct deskundig geholpen.

 

5. Onderling delen van bundels

De ene medewerker zal minder belminuten gebruiken dan de andere. En het gebruik van een databundel voor mobiel internet kan ook onderling sterk verschillen. Daarom is het mogelijk om bij een sim only zakelijk abonnement te kiezen voor het delen van bundels. Als u of een medewerker belminuten of MB’s data overhoudt, dan kunnen die worden toegevoegd aan het verbruik van iemand die niet genoeg heeft aan zijn bundel. Dit gaat zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

 

6. Eigen accountmanager van de provider

Zakelijke klanten krijgen een eigen accountmanager bij de provider. Als u een sim only zakelijk abonnement hebt kunt u met de accountmanager snel zaken doen als er iets moet worden aangepast. Komt er een nieuwe medewerker bij in dienst die aan het sim only zakelijk abonnement moet worden toegevoegd? Is van een medewerker de smartphone gestolen of defect? Uw accountmanager regelt zo snel mogelijk een nieuw abonnement of een nieuw toestel zodat iedereen weer optimaal bereikbaar is.

 

7. Onze missie: één factuur bij SIM Only zakelijk!

Als ondernemer hebt u al genoeg administratie te doen. Daarom ontvangt u één factuur voor uw sim only zakelijk abonnement. Uiteraard ontvangt u wel inzicht krijgen in het gebruik zodat het gebruik van medewerkers gemonitord kan worden. In dit artikel hebben we alleen de voordelen uitgelegd van een zakelijk mobiel abonnement. Bent u op zoek naar een (voordelig) abonnement, lees dan artikel welk SIM abonnement zinvol is voor uw onderneming. Natuurlijk kunt u ook de 26 verschillende zakelijk SIM only abonnementen bekijken die via onze site worden aangeboden van Ritel. Ritel is een van de grootste zakelijke SIM only aanbieders en beiden scherpe prijzen die lager zijn dan van de regulier providers als KPN en Vodafone.

zakelijk abonnement voordelenScherpste SIM only prijs
 
  • Aftrekbare mobiele kosten en 21% btw teruggave
  • Gratis bellen tussen collega’s en onderling delen van bundels
  • Toegang tot zakelijke helpdesk en eigen accountmanager 
  • De uitgaven (bonnen, declaraties) op één factuur.

Meer Informatie  

 

waarom zakelijk abonnement

 
  • Maandelijks onbeperkt bellen, sms en data
  • Gebruik van nieuwste 4G Netwerk
  • Zowel verlengen als een nieuw abonnement
  • Contract periode 1 of 2 jaar
Info & Bestel Nu

Zakelijk SIM only Tele2