fbpx
3 minuten leestijd

Sim only zakelijk is echt interessant voor iedere ondernemer. Of je nu zzp’er bent of een bedrijf met meerdere medewerkers, het is altijd voordelig om voor sim only zakelijk te kiezen.

Het heeft namelijk een aantal aantrekkelijke voordelen die je niet hebt wanneer je als particulier een abonnement voor een mobiele telefoon afsluit.  Er zijn zeven voordelen waarvan je profiteert en die zetten wij graag voor je onder elkaar. We starten hoe de fiscus helpt.

 

 
Download gratis 27 handige apps
 
Download gratis whitepaper: 27 handige apps voor ondernemers

Elke moderne ondernemer heeft onmisbare apps op zijn smartphone. Zeker omdat ondernemen geen nine-to-five job is doet hij (zij!) zaken wanneer hij dat wilt. Gelukkig helpt een smartphone de ondernemer,met een handvol (gratis) apps om geen tijd te verliezen en (agenda) overzicht te houden in de hectiek van alledag.

 

 

1. Aftrekbare mobiele kosten

Als je kiest voor sim only zakelijk dan zijn de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Maar er zijn fiscale meer mogelijkheden. Als je het abonnement voor jezelf of voor je medewerkers betaalt dan mag je al deze kosten aftrekken van het bedrijfsresultaat.

Als een smartphone ook privé wordt gebruikt dan geldt hiervoor een verrekening model.

 


Een SIM Only abonnement voor ondernemers heeft aantal krachtige voordelen. Allereerst zijn de mobiele kosten aftrekbaar en is de 21% btw terug te vragen. Je hebt toegang tot zakelijke helpdesk, bij de meeste providers kan de bundels onderling gedeeld worden. Hieronder drie voorbeelden van SIM Only aanbiedingen van GSMWEB.NL, de goedkoopste telecomspecialist van Nederland.

KPN

Het netwerk van KPN staat bekend om zijn hoge dekking en betrouwbaarheid. Nummerbehoud is geen probleem en met 2Gb aan data met 150 min/sms ben je in geheel Nederland & EU bereikbaar vanaf 12,95 euro per maand. Bestaande KPN klanten ontvangen 5 euro korting ieder maand!
Bekijk de website 

T-mobile

Met een snelgroeiend marktaandeel en een ijzersterk netwerk met de hoogste mastdichtheid levert T-mobile het snelste mobiele netwerk van Nederland. Deze provider biedt de unieke optie voor onbeperkt bellen bij een data bundel van 2Gb vanaf 14,46 euro per maand. Een beller is sneller!
Bekijk de website 

Vodafone

Samen met Ziggo timmert Vodafone hard aan de weg met een marktaandeel van ruim 30%. Het startabonnement is een databundel van 5GB per maand. Daarbij ontvang je 200 minuten bellen/sms vanaf 26 euro per maand. Uniek: de aansluitkosten bij je SIM Only van Vodafone zijn nul euro.
Bekijk de website 


 

2. btw teruggave van 21%

Omdat een zelfstandige ondernemer btw afdraagt mag vervolgens die btw die je betaalt voor het afsluiten van een zakelijk sim only abonnement aftrekken van de te betalen btw.

Dit levert dus een voordeel van 21% van de totale kosten op. Dit kan flink oplopen als er binnen een bedrijf meerdere abonnementen worden afgesloten.

 

3. Gratis bellen tussen collega’s

zakelijk bellen

Een ander groot voordeel van een zakelijk sim only contract is dat je kosteloos belt met collega’s die eveneens van dit abonnement gebruik maken.

Dit kan veel belkosten schelen als er veel onderling overleg is, bij voorbeeld bij werken op verschillende locaties of bij de klant op locatie.

 

4. Toegang tot zakelijke helpdesk

Als er een probleem is of je hebt een vraag waar u graag snel het antwoord op wilt dan kan je de helpdesk van de provider bellen. Maar helpdesks hebben geen goede naam.

Het probleem is dat je vaak lang in de wacht staat voordat je überhaupt iemand aan de telefoon krijgt.

Maar als je kiest voor sim only zakelijk, dan krijg je toegang tot de zakelijke helpdesk van de provider. De wachttijden zijn een stuk minder lang en je sneller direct deskundig geholpen.

 

5. Onderling delen van bundels

De ene medewerker zal minder belminuten gebruiken dan de andere. En het gebruik van een databundel voor mobiel internet kan ook onderling sterk verschillen.

Daarom is het mogelijk om bij een sim only zakelijk abonnement te kiezen voor het delen van bundels. Als jij of een medewerker belminuten of MB’s data overhoudt, dan kunnen die worden toegevoegd aan het verbruik van iemand die niet genoeg heeft aan zijn bundel.

Dit gaat zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

 

6. Eigen accountmanager van de provider

Zakelijke klanten krijgen een eigen accountmanager bij de provider. Als je een sim only zakelijk abonnement hebt kan je met de accountmanager snel zaken doen als er iets moet worden aangepast.

Komt er een nieuwe medewerker bij je in dienst die aan het sim only zakelijk abonnement moet worden toegevoegd? Is van een medewerker de smartphone gestolen of defect?

Je accountmanager regelt zo snel mogelijk een nieuw abonnement of een nieuw toestel zodat iedereen weer optimaal bereikbaar is.

 

7. Onze missie: één factuur bij SIM Only zakelijk!

Als ondernemer hebt je al genoeg administratie te doen. Daarom ontvangt je één factuur voor je sim only zakelijk abonnement.

Uiteraard ontvang je wel inzicht krijgen in het gebruik zodat het gebruik van medewerkers gemonitord kan worden.

In dit artikel hebben we alleen de voordelen uitgelegd van een zakelijk mobiel abonnement. Ben je op zoek naar een (voordelig) abonnement, lees dan artikel welk SIM abonnement zinvol is voor jouw onderneming.

Natuurlijk kun je ook de tientallen verschillende zakelijk SIM only abonnementen bekijken die via onze site worden aangeboden van GSMWEB. Ze zijn een van de grootste zakelijke SIM only aanbieders en beiden scherpe prijzen die lager zijn dan van de regulier providers als KPN en Vodafone.

 

Voordelen:

 • Aftrekbare mobiele kosten en 21% btw teruggave
 • Gratis bellen tussen collega’s en onderling delen van bundels
 • Toegang tot zakelijke helpdesk en eigen accountmanager 
 • De uitgaven (bonnen, declaraties) op één factuur.

Meer Informatie  

 

waarom zakelijk abonnement

 

 • Maandelijks onbeperkt bellen, sms en data
 • Scherpe SIM only aanbiedingen van de top providers
 • Gebruik van nieuwste 4G/5G Netwerk
 • Zowel verlengen als een nieuw abonnement
 • Contract periode 1 of 2 jaar

Info & Bestel Nu

 

Artikelen zakelijk SIM only

 

 • Smartphone hoesjes, headsets,
 • Autohouders
 • Laptop tassen
 • Reistassen

Meer Info >

smartphone gebruik

 

Share This