2 minuten leestijd

De smartphone is een onmisbaar item geworden. Iedereen heeft er wel één. Bovendien maken we hier ook veelvuldig gebruik van. Kijk maar eens rond als je over straat loopt. Het overgrote deel van de mensen loopt met een telefoon in de hand. Altijd in verbinding met de buitenwereld.

1. Aanbod groeit

De vraag naar smartphones is niet alleen heel groot, ook het aanbod blijft groeien. Elk jaar worden we weer getrakteerd op tientallen nieuwe modellen, komen er telkens weer nieuwe features bij en zien we de populariteit van de diverse merken stijgen. 

Handig zo’n groot aanbod, maar niet altijd even gemakkelijk als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon. Want waar let je op als er enorm veel verschillende merken en modellen worden aangeboden? Kies je voor een Samsung s22? Een iPhone? Of een iets minder bekend merk? Je weet het niet. 

Kan jij wel wat hulp gebruiken? Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Geen paniek. Met behulp van de volgende aandachtspunten vind je eenvoudig de telefoon die bij jou past. 

Lees ook: Vijf slimme tips voor je telefoon opladen

2. Weet wat je nodig hebt 

Allereerst is het belangrijk om jouw wensen op een rij te zetten. Wat vind je belangrijk? Wat moet jouw nieuwe telefoon zeker kunnen? Hierbij kun je aan verschillende dingen denken. Bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de camera. Wanneer je regelmatig foto’s maakt in de natuur of van je gezin, dan wil je wel dat de camera goed is. Dit is anders wanneer je de camera op je telefoon nauwelijks gebruikt.

2.1 Camera’s worden steeds beter

Sommige merken hebben een betere camera dan andere. Zo staat Samsung bijvoorbeeld bekend om de kwalitatieve camera’s op hun telefoons. Met een samsung galaxy s21 fe 5g zit je dus sowieso goed. 

Heb je jouw wensenlijstje compleet? Dan kun je deze gebruiken om snel een telefoon te vinden die bij jou past. Dit doe je bijvoorbeeld door de filters online te gebruiken, maar je kunt ook om advies vragen in een elektronicawinkel.

Let op: ga niet direct tot aankoop over in de winkel. Het is altijd goed om dit advies nog eens extra online te controleren en eerst thuis eens de prijzen te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de voordeligste deal sluit. 

ga niet direct tot aankoop over in de winkel.

3. Budget vaststellen 

Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe telefoon is het eerst goed om een budget vast te stellen. Hoeveel wil je hier maximaal aan uitgeven? Vergeet niet dat telefoons tegenwoordig niet alleen in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn, maar ook in zeer uiteenlopende prijscategorieën.

Hoeveel men wil uitgeven aan een smartphone, is dan ook enorm verschillend. De een geeft niet meer dan honderd euro uit en kiest liever voor tweedehands of refurbished en de ander legt zonder problemen meer dan duizend euro neer voor een nieuwe smartphone. 

Lees ook: de voordelen van de vliegtuigmodus op je telefoon

3.1 Let op acties

Ben je toe aan een nieuwe telefoon, maar is het ook mogelijk om nog even te wachten? Houd dan de komende acties goed in de gaten.

Aan het einde van het jaar worden de voorgaande collecties meestal met korting verkocht. Zo heb je een kwalitatieve nieuwe telefoon tegen een scherpe prijs. Zonde om daar geen gebruik van te maken. 

 

Voordelen:

 • Aftrekbare mobiele kosten en 21% btw teruggave
 • Gratis bellen tussen collega’s en onderling delen van bundels
 • Toegang tot zakelijke helpdesk en eigen accountmanager 
 • De uitgaven (bonnen, declaraties) op één factuur.

Meer Informatie  

 

waarom zakelijk abonnement

 

 • Maandelijks onbeperkt bellen, sms en data
 • Scherpe SIM only aanbiedingen van de top providers
 • Gebruik van nieuwste 4G/5G Netwerk
 • Zowel verlengen als een nieuw abonnement
 • Contract periode 1 of 2 jaar

Info & Bestel Nu

 

Artikelen zakelijk SIM only

 

 • Smartphone hoesjes, headsets,
 • Autohouders
 • Laptop tassen
 • Reistassen

Meer Info >

smartphone gebruik

 

Share This