3 minuten leestijd

Bijna alle onderdelen van het ondernemerschap zijn tot in bepaalde mate gedigitaliseerd, en dat heeft veel extra functionaliteit opgeleverd. Waar een aantal jaren terug de laptop onmisbaar was, is dat nu al een tijd de smartphone. In dit artikel kijken we naar zeven must have apps voor op je smartphone, die het leven een stuk makkelijker maken. 

1. Microsoft Teams

De must have app nummer een is natuurlijk Microsoft teams. Sinds de pandemie en het thuiswerken is Teams een nog groter onderdeel geworden van de bedrijfswereld. Met de app kun je meetings volgen en eraan deelnemen, de agenda bijhouden en werken in de Office apps.

Door de integratie van alle diensten van Microsoft (Outlook, Word, Excel, Powerpoint) is Teams zeer productief, ook als je op projectbasis samenwerkt met anderen.

2. Ook een van de must have apps: WhatsApp Business

Dat Whatsapp ooit een must have app zou worden voor ondernemers had men 10 jaar geleden niet gedacht, maar tegenwoordig wordt het heel veel gebruikt door bedrijven.

Met Whatsapp Business word het makkelijk om interactief te communiceren met klanten en relaties, op een persoonlijke manier. Je hoeft niet je persoonlijke nummer te gebruiken, maar kunt chatten vanuit je bedrijfsaccount. Makkelijk om foto’s en documenten te delen!

Bezoek onze kennisbank voor de Zakelijke Reiziger

Speur door onze kennisbank waar je 500+ artikelen en tips vind om het Zaken Reizen Met Gemak te vergroten.

Naar de kennisbank

De hoofdonderwerpen zijn tankpassen, alles rondom (uren/ritten) administratiehandige apps emobiliteit.
Het thema mobiliteit varieert van lease wiki en smartphones tot zelfs het huren van een privé jet..

3.Trello

Voor wie vaak op projectbasis werkt, is Trello een absolute must have app. Alles is op een duidelijke manier geordend zodat alle openstaande taken voor iedereen zichtbaar zijn.

Alle college’s kunnen gemakkelijk visuele aspecten toevoegen om een mindamp te creëren. Een succesvol project heeft vaak een hoge mate van overzicht gehad, en die kans wordt gemaximaliseerd met de hulp van een app als Trello.

4. Een must have app voor notities: Evernote

business apps evernote

Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van alles dat nog gedaan moet worden, is een goede notitieapp essentieel. Daarom is business app Evernote ok een absolute must have app.

Takenlijsten, herinneringen, aantekeningen, met Evernote heb je alles op een duidelijke manier georganiseerd. Alles word gesynchroniseerd met de web-app, dus waar je ook bent; de notities zijn overall beschikbaar. 

5. Stocard

Als je veel zakelijke klantenkaart hebt, is het downloaden van Stocard het overwegen waard. Met deze app hou je alle klantenkaarten en vouchers gemakkelijk bij de hand.

Je portemonnee wordt een stuk lichter, en je bent nooit meer wat kwijt. Heel handig als je met veel leveranciers, klanten en partners samenwerkt, die allemaal klantenkaarten aanbieden.

6. Parkmobile

Als ondernemer ben je veel onderweg, en moet je dus ook de auto of bedrijfswagen vaak parkeren. Op veel plekken is het tegenwoordig betaald parkeren, en dus biedt Parkmobile uitkomst.

Deze must have app herkent de zone automatisch, met een enkele klik begin je met je sessie. Daarnaast zijn alle uitgaven duidelijk beschikbaar in een overzicht, waardoor het goed te declareren is. 

Laatste tip: vergeet je wachtwoord voor Last Pass niet…

7. De laatste van de must have apps: Last Pass

Je wachtwoorden zijn belangrijk in de digitale omgeving, en het onthouden van allerlei sterke wachtwoorden is lastig.

Zeker als je – zoals wordt aangeraden – voor alle diensten een apart wachtwoord hebt. Met een wachtwoordmanager als Last Pass vergeet je nooit meer een wachtwoord en gaat inloggen altijd in een mum van tijd. Daarnaast worden er suggesties gedaan voor sterke wachtwoorden.

De dienst is uiteraard zeer goed beveiligd. Laatste tip; vergeet je wachtwoord voor Last Pass niet…

8. Nog meer must have apps

Wij schrijven regelmatig over smartphone apps. Want die ontwikkelingen gaan door. Daarom hebben we ook een whitepaper geschreven over 27 handige apps, de onmisbaar zijn voor ondernemers )zzp, vof en mkb). Deze is gratis te downloaden via onze download pagina. Doe er je voordeel mee!

 

Voordelen:

 • Aftrekbare mobiele kosten en 21% btw teruggave
 • Gratis bellen tussen collega’s en onderling delen van bundels
 • Toegang tot zakelijke helpdesk en eigen accountmanager 
 • De uitgaven (bonnen, declaraties) op één factuur.

Meer Informatie  

 

waarom zakelijk abonnement

 

 • Maandelijks onbeperkt bellen, sms en data
 • Scherpe SIM only aanbiedingen van de top providers
 • Gebruik van nieuwste 4G/5G Netwerk
 • Zowel verlengen als een nieuw abonnement
 • Contract periode 1 of 2 jaar

Info & Bestel Nu

 

Artikelen zakelijk SIM only

 

 • Smartphone hoesjes, headsets,
 • Autohouders
 • Laptop tassen
 • Reistassen

Meer Info >

smartphone gebruik

 

Share This