2 minuten leestijd

Veel ondernemers gebruiken maken nog steeds gebruik van een fysieke werkbon. Digitaliseren komt vaak met wat moeilijkheden voordat alles helemaal goed werkt. Toch is uiteindelijk alles een stuk overzichtelijker en makkelijker. Maak daarom gebruik van een van de 6 apps zodat jouw werkbon in een handomdraai is gemaakt!

1. Gebruik Bessy voor jouw werkbon

Bessy staat bij ons op 1 als het gaat om het maken van een digitale werkbon. De app is heel erg simpel en je hebt hem in een mum van tijd door.

Bessy kost je 29 euro per maand en kan ook worden gebruikt voor urenregistratie en andere boekhoud tools. Niet heel uitgebreid, maar wel perfect voor het maken van een werkbon

2. Exact als allrounder

Exact wordt door heel veel accountants gebruikt en dat komt omdat het zo uitgebreid is. Bijna alle zakelijke softwareprogramma’s hebben een link met deze tool van Exact en daarom is hij zeer goed te gebruiken.

Het is een goede link tussen de binnen- en buitendienst en daarnaast kun je hem voor andere administratieve dingen gebruiken. 

Bezoek onze kennisbank voor de Zakelijke Reiziger

Speur door onze kennisbank waar je 500+ artikelen en tips vind om het Zaken Reizen Met Gemak te vergroten.

Naar de kennisbank

De hoofdonderwerpen zijn tankpassen, alles rondom (uren/ritten) administratiehandige apps emobiliteit.
Het thema mobiliteit varieert van lease wiki en smartphones tot zelfs het huren van een privé jet..

3. Outsmart

Ook OutSmart is een goede optie voor jouw digitale werkbon. Er is zowel een website als een app beschikbaar en de link tussen de binnen- en buitendienst is daardoor goed gewaarborgd.

Handtekeningen van klanten worden snel verwerkt. Papier zijn echt verleden tijd! De dienst is niet zo uitgebreid als de andere opties en is dan ook al beschikbaar vanaf 10 euro.

4. Werkbon maken met Crafter

Crafter is dan weer een stuk uitgebreider. Althans, dat is een mogelijkheid. Je kunt zelf allerlei diensten aan of uitzetten – tegen betaling uiteraard.

Offertes, facturen, projecten en natuurlijk de werkbon, het is allemaal mogelijk. Er is een gratis versie beschikbaar, wat een uitkomst kan zijn als je het nog niet zeker weet. 

5. PlanDigiBon

De ene laatste laatste app op deze lijst voor de digitale werkbon is PlanDigiBon. Deze dienst is zeer uitgebreid. Zowel urenregistratie, facturen en werkbonen zijn te gebruiken en allemaal overzichtelijk in te zien. Deze tool wordt door zowel grote als kleine bedrijven gebruikt en werkt zeer intuïtief. Een aanrader!

6. Insezo werkbon app

Insezo is een eveneens een uitgebreide online werkbon app. Denk onder andere aan het aanmaken van digitale werkbonnen, verschillende planningsmogelijkheden, een digitaal archief vol afgehandelde werkbonnen, vooral opgestelde berichten die jouw klant automatisch op de hoogte houden, koppelingen en de mogelijkheid om je eigen checklists te maken.

Dit maakt Insezo een van de meest uitgebreide werkbonnen apps. Voor vrijwel ieder bedrijf met een buitendienst een aanrader!

6. Stop papierverspilling

Als je toch papieren werkbonnen blijft gebruiken, probeer dan de papierstromen in goede banen te leiden. Zo kan je recyclingbakken plaatsen in je bedrijf, altijd dubbelzijdig te printen en gebruik duurzaam papier. Het beste zijn de hierboven genoemde papierloze alternatieven.

Tenslotte nog een tip: een andere en eigentijdse manier om je kosten te declareren kan tegenwoordig ook via smarthone apps. Lees hier meer over in onze achtergrondartikel de 5 beste declaratie apps.

 

Voordelen:

 • Aftrekbare mobiele kosten en 21% btw teruggave
 • Gratis bellen tussen collega’s en onderling delen van bundels
 • Toegang tot zakelijke helpdesk en eigen accountmanager 
 • De uitgaven (bonnen, declaraties) op één factuur.

Meer Informatie  

 

waarom zakelijk abonnement

 

 • Maandelijks onbeperkt bellen, sms en data
 • Scherpe SIM only aanbiedingen van de top providers
 • Gebruik van nieuwste 4G/5G Netwerk
 • Zowel verlengen als een nieuw abonnement
 • Contract periode 1 of 2 jaar

Info & Bestel Nu

 

Artikelen zakelijk SIM only

 

 • Smartphone hoesjes, headsets,
 • Autohouders
 • Laptop tassen
 • Reistassen

Meer Info >

smartphone gebruik

 

Share This