2 minuten leestijd

Op de Dubai Airshow, afgelopen november, was er wel een erg bijzondere publieke trekpleister. Er was namelijk een zeer speciale Airbus A330 te zien. Normaal gesproken is de Airbus een type vliegtuig dat door commerciële luchtvaartmaatschappijen wordt gebruik. Dit privévliegtuig is echter volledig gebouwd om de meest luxueuze elementen te kunnen bieden. Dit specifieke vliegtuig kan zelfs worden opengeklapt, zodat je kunt genieten van een waar zonnedak. Lees in dit artikel wat voor unieke dingen je nog meer kunt vinden in de crème de la crème van de lucht.

1. Je auto mee in de Airbus A330? Tuurlijk!

We beginnen met de ingebouwde garage (ja, die is er echt!). Als je een van je andere huizen wil bezoeken, kun je natuurlijk niet zonder auto aan komen zetten.

Gelukkig is de bagageruimte van deze Airbus A330 volledig omgebouwd door de auto-ombouwer en tuner Brabus. Hierdoor kun je (een groot deel van) je wagenpark meenemen in de vliegende garage. 

1.1 Waanzinnige rijkdom

Overigens is het vliegtuig dat in Frankfurt te zien was ‘slechts’ een voorbeeld. De (waanzinnig rijke) eventuele koper moet de Airbus natuurlijk helemaal naar zijn of haar hand kunnen zetten. Daarom is er op de vliegshow gekozen om alle mogelijkheden te laten zien.

Het concept van de vliegtuigbouwer liet zien dat je een vliegtuig eigenlijk kunt ombouwen tot huis. Bar, sportschool, 3 slaapkamers, fitnessruimte en natuurlijk genoeg badkamers voor alle reizigers, alles is mogelijk. 

2. Het uitzicht veranderen kan natuurlijk ook in het vliegtuig 

Een van de meest bijzondere functies van de Airbus A330 is het plafond. Deze is namelijk zo in te stellen dat hij je huidige stemming matcht. Heb je zin om te kijken naar langszwemmende haaien? Dan verander je het plafond gewoon in een aquarium!

Verandert de vergadering opeens in een feest? Dan maak je van het plafond toch gewoon een grote discobal! 

2.1 Uitspattingen

Het moraal van het verhaal is dat er voor de rijken alles mogelijk is. Je kunt gewoon gaan wonen in een vliegtuig dat volledig naar jouw hand is gezet. Voor veel mensen is dit niet weggelegd – ook voor mij niet – al mis ik het ook niet. Als je ontzettend veel geld heb, dan krijg je dit soort uitspattingen, al vind ik het wel gaaf gemaakt…

Interesse in een virtuele rondleiding? Bekijk bovenstaande filmpje.

  • Zoeken: Ruim 9000 privé jets beschikbaar op 40.000 locaties
  • Boeken: Digitaal en voor de beste prijs en service
  • Vliegen: Geen wachtrijen, geen vertragingen door eigen VIP terminals
  • Je vliegt wanneer jij wil van waar je wenst.
  • Besparing van je kostbare uren aan tijd op het vliegveld.
  • Van 3 uur van te voren aanwezig zijn naar 10 minuten inchecktijd
  • Vertrek je van een speciale prive VIP terminal en niet de main terminal.

Zoek, Boek en Vlieg >Huur een prive jet als ondernemer  

 

Villiers prive jet

Share This