3 minuten leestijd

Een privejet hoef je natuurlijk niet alleen zakelijk te gebruiken. Je kunt er ook eentje huren voor een onvergetelijke ervaring. En welke dag is dan beter dan de 31ste van december, Oudejaarsavond. Begin het jaar met een knaller en vlieg met familie, vrienden of zakenrelaties naar spectaculaire plaatsen.

 

 

De wereld kent tal van prachtige plekken, waar de rust en de ruigheid van de natuur nog de overhand hebben. Maar op Oudejaarsavond wil je juist tussen de mensen zijn, het nieuwe jaar knallend ingaan en meteen een onvergetelijke herinnering opdoen.

Daarom hieronder voor jou de meest spectaculaire en bijzondere steden om Oudejaarsavond door te brengen. Je vliegt er snel en comfortabel heen met een privejet van Villiers.

 

1. Oudejaarsavond op de Tower Bridge, Londen

Laat je vliegen naar Luton Airport, een van ’s werelds drukste vliegvelden voor privé vliegtuigen, en ontdek Londen in feestelijke sferen.

Londen ligt op nog geen uur vliegen van Nederland, maar een absolute aanrader voor Oudejaarsavond. Stijlvol feesten kunnen de mensen daar als de beste.

Londen is een stad waar tegenstellingen perfect bij elkaar komen. Traditioneel en modern, oud en jong, een heerlijke mix om de perfecte Oudejaarsavond samen te stellen.

Ga eerst uiteten bij één van de toprestaurants om vervolgens bij de Tower Bridge het vuurwerk de lucht te zien verlichten. Laat je daarna met een taxi rijden naar één van de clubs of barretjes om het feest compleet te maken.

Op een steenworp afstand geniet je van een spectaculaire Oudejaarsavond. En misschien is Londen je niet vreemd en denk je de stad nu wel te kennen. Londen en Oudejaarsavond is een ervaring op zich.

 

Londen: Traditioneel en modern, oud en jong, een heerlijke mix voor de perfecte Oudejaarsavond.

 

2. Met een privejet naar Winter Wonderland, Zurich

Uw bestemming: Kloten Airport. Pardon!? Jazeker, Zurich Airport staat ook wel bekend als Kloten Airport. Maar laat het je niet afleiden, want Zurich is ‘the place to be’ in Zwitserland tijdens Oudejaarsavond.

Te midden van de besneeuwde Alpentoppen geniet je van spectaculair vuurwerk voorafgegaan door de kerkklokken die het nieuwe jaar inluiden.

Zwitserland vloeit over van goede restaurants en hotels. Daarnaast is de gastvrijheid een belevenis op zich. Een warm welkom met een warme drank voor een knetterende open haard staat je te wachten.

Je kunt met elk gewenst vliegtuig vliegen op Zurich Airport waar je wordt ontvangen in één van de vier privé terminals. Dus zelfs tijdens de drukte van Oudejaarsavond, hoef jij niet te wachten.

 

 

3. Ga als eerste het nieuwe jaar in, Sydney

Wees er vroeg bij en pak je kans om als eerste het nieuwe jaar in te gaan. Wanneer we hier in Nederland net onze laatste lunch van het jaar achter te kiezen hebben, gaat het vuurwerk in Sydney al de lucht in.

Sydney is de eerste der grote steden die het nieuwe jaar ingaan. Een privejet is daar niet vreemd. Alle faciliteiten zijn aanwezig om jou welkom te heten in het Land Down Under.

Kleine tip: wil je het helemaal goed doen, huur dan een boot en bekijk de grootste vuurwerkshow van de wereld vanaf het water.

Fijne bijkomstigheid van Sydney is dat Oudejaarsavond in de zomer valt. Dus wilde je altijd nog een Nieuwjaarsduik doen, dan is dit je kans om dit bij tropische temperaturen te doen.

 

4. Naar de Copacabana met een privejet, Rio de Janeiro

Sydney is niet de enige plek waar je op het strand Oudejaarsavond kunt doorbrengen. Sterker nog, het wereldberoemde strand Copacabana heeft alles in huis om het jaar memorabel af te sluiten en het nieuwe jaar vol geluk te starten.

Met een privejet vlieg je op Rio de Janeiro International Airport. Vervolgens zet een taxi jou in een half uur af in het centrum van de stad. Daar kun je je mengen in het feestgedruis waar de samba je in een feeststemming brengt. Het spectaculair vuurwerk maakt de avond helemaal af.

Extra tip: wil je niet uit de toon vallen, ga dan mee met de dresscode: wit. Witte kleding staat voor voorspoed en geluk in het nieuwe jaar.

 

5. Oudejaarsavond in Midtown Manhattan, New York

Tel samen met duizenden mensen de laatste seconden van het jaar af op Times Square en zie hoe de ‘Ball drop’ het nieuwe jaar inluidt.

In New York kun je alles vinden voor een perfecte start van het nieuwe jaar. Van gezellige barretjes tot chique restaurants, van festiviteiten op het Times Square tot aan luxe clubs en natuurlijk de adembenemende skyline.

Met een privejet vlieg je comfortabel op Teterboro Airport. Van daar is het nog een korte rit met een taxi naar Midtown Manhattan waar het feest zich afspeelt. Kortom, New York is een absolute aanrader om Oudejaarsavond te beleven als nooit tevoren.

 

Hoe gaaf is het om de tijdbal op het Times Square naar middernacht te zien dalen

6. Privejet huren met Villiers

Naast deze vijf prachtige steden, zijn er natuurlijk nog veel meer plaatsen waar je Oudejaarsavond op een gedenkwaardige manier kunt doorbrengen. Met Villiers vlieg je comfortabel en in luxe naar het feest waar jij bij aanwezig wilt zijn. Bekijk de exclusieve mogelijkheden die wij mogen bieden op onze website.

  • Zoeken: Ruim 9000 privé jets beschikbaar op 40.000 locaties
  • Boeken: Digitaal en voor de beste prijs en service
  • Vliegen: Geen wachtrijen, geen vertragingen door eigen VIP terminals
  • Je vliegt wanneer jij wil van waar je wenst.
  • Besparing van je kostbare uren aan tijd op het vliegveld.
  • Van 3 uur van te voren aanwezig zijn naar 10 minuten inchecktijd
  • Vertrek je van een speciale prive VIP terminal en niet de main terminal.

Zoek, Boek en Vlieg >Huur een prive jet als ondernemer  

 

Villiers prive jet

Share This