2 minuten leestijd

 

Betaalbaar een privé vliegtuig huren. Op de één of andere manier lijkt die zin niet te kloppen. Betaalbaar en een privé vliegtuig gaan vaak niet samen. Toch biedt Villiers betaalbare vluchten met een privéjet aan. 

Hoe dat kan? Het ‘Empty Legs’ concept is het antwoord op die vraag. Met dit concept kun je voordelig comfortabel en in luxe reizen in je eigen privéjet. In dit artikel leggen we je uit hoe dat precies werkt. 

 

 

 

1. Empty legs concept voor een privé vliegtuig

Als je een privé vliegtuig huurt, dan brengt het toestel jou naar de bestemming die jij wilt. Wanneer jij bent uitgestapt, zal het vliegtuig weer terugkeren naar de thuisbasis of naar een volgend aangewezen vliegveld.

Het vliegtuig keert dus leeg terug, zonder passagiers. Vliegtuigexploitanten bieden deze ‘leegvluchten’ aan als ‘empty legs’ voor een speciale en veelal lage prijs.

Op deze manier kunnen de eigenaren en/of exploitanten een deel van de kosten van de vlucht terugverdienen.

 

2. Jouw privé vliegtuig een koopje

Wat betekent dit voor jou als ondernemer? Simpel. Je vliegt betaalbaar met een privé vliegtuig van bijvoorbeeld vliegveld Eindhoven naar Nice. De enige maar in dit verhaal is dat je dus jouw gewenste bestemming niet altijd beschikbaar is.

Je maakt namelijk gebruik van een vlucht die al gepland is. Als je geen tijdsdruk hebt, dan kun je dus beter even wachten totdat er wel een vlucht beschikbaar komt.

Een privévliegtuig huren betekent dat je zelf bepaald van welk vliegveld naar welke stad je vliegt, op welke dag en op welk tijdstip en met wat voor vliegtuig. Die vrijheid heb je minder in het ‘empty legs’ concept.

Wat overeind blijft is de vrijheid, luxe en het comfort wat je ervaart van zo’n vlucht: korte wachttijden, direct vervoer tot aan het vliegtuig en een ontspannen vlucht in luxe.

 

 

3. Ideaal voor flexibele reizigers

Het concept ‘empty legs’ is dus ideaal voor zakenreizigers die flexibel zijn in hun agenda of voor degenen die last-minute willen bepalen waar de volgende stop plaatsvindt.

Ook voor groepsuitjes is het empty legs concept bruikbaar. Wil je erop uit met een aantal medewerkers? Kijk dan eens naar empty legs vluchten.

Zo kun je met een groep je eigen privé vliegtuig huren en dat hoeft niet eens exorbitant duur te zijn.

 

4. Beschikbare Empty Legs

Online kun je altijd zien welke ‘empty legs’ voor de week gepland staan. Je boekt je eigen privé vliegtuig met dit concept voor de scherpste prijzen. Villiers update deze lijst wekelijks.

Wij hebben een unieke samenwerking kunnen realiseren met Villiers om een grote vloot van privévliegtuigen aan te kunnen bieden. 

Want Villiers is een netwerk met maar liefst 9.000 privévliegtuigen (van 8 tot en met 50 zitplaatsen) verdeeld over 40.000 locaties in de wereld. Via hun innovatieve netwerk kun je het vliegtuig naar jou keuze boeken en op die manier comfortabel, veilig en in luxe reizen.

Naast de beschikbare ‘empty legs’ vluchten, kun je via ons direct een privévliegtuig boeken om jou op elk gewenst tijdstip naar een locatie van jouw keuze te vliegen.

  • Zoeken: Ruim 9000 privé jets beschikbaar op 40.000 locaties
  • Boeken: Digitaal en voor de beste prijs en service
  • Vliegen: Geen wachtrijen, geen vertragingen door eigen VIP terminals
  • Je vliegt wanneer jij wil van waar je wenst.
  • Besparing van je kostbare uren aan tijd op het vliegveld.
  • Van 3 uur van te voren aanwezig zijn naar 10 minuten inchecktijd
  • Vertrek je van een speciale prive VIP terminal en niet de main terminal.

Zoek, Boek en Vlieg >Huur een prive jet als ondernemer  

 

Villiers prive jet

Share This