2 minuten leestijd

Villiers maakt zakelijk vliegen als het plannen van je reis met de trein. De NS heeft de eigen reisplanner en op een soortgelijke manier heeft Villiers zijn eigen systeem om simpel en snel een privévliegtuig te huren om comfortabel en snel van afspraak naar afspraak te reizen. Maar is een privéjet voor jou als ondernemer niet veel te kostbaar? Laat je verrassen. 

 

 

Villiers is een netwerk met maar liefst 9.000 privévliegtuigen verdeeld over 40.000 locaties in de wereld. Via hun innovatieve netwerk kun je het vliegtuig naar jou keuze boeken en op die manier comfortabel, veilig en in luxe reizen.

 

1. Voordelen van privévliegen

Het gebruik van een privéjet klinkt als een utopie. Niets is minder waar. Villiers maakt deze manier van reizen tastbaar en toegankelijk. En de voordelen die deze manier van reizen biedt zijn duidelijk.

Zo maakt het gebruik van een privéjet het mogelijk om meerdere meetings per dag bij te wonen, ook in het buitenland. Je vliegt wanneer jij wil van waar je wenst. Daarnaast bespaar je kostbare uren aan tijd op het vliegveld.

Het maakt jou als ondernemer flexibel. Het is niet langer nodig om een week vrij te plannen om een afspraak in het buitenland te maken. Je kunt zelfs in een dag heen en weer vliegen. Ook wel zo fijn voor je gezin.

Daarnaast reis je veilig en in luxe en comfort. Zo kun je heerlijk ontspannen of juist nog even doorwerken om die zakelijke propositie in elkaar te zetten en voor jezelf door te nemen.

 

2. Hoe Villiers werkt

Wil je gebruik maken van een privévliegtuig, dan kun je zelf je trip uit gaan stippelen. Dit is niet lastig. Het is net als het plannen van je reis op Google-maps of in de al boven genoemde reisplanner-app van de NS.

Je kunt er ook voor kiezen om de planning over te laten aan een reisagent van Villiers.

We beschrijven beide opties voor je.

 

 

2.1 Zelf een privévliegtuig online plannen

Op je mobiele telefoon of van achter de laptop kun je jouw reis vlucht voor vlucht plannen. Je krijgt een overzicht met alle privévliegtuigen en ontvangt de beste prijzen.

Met welk vliegtuig reis je naar je eerste afspraak in Parijs? En met welke jet laat jij je naar het businessdiner in Milaan vliegen? En dan de volgende dag weer naar huis. Je plant het allemaal zelf.

Zo is Villiers dankzij internet de meest flexibele en meest kostenefficiënte aanbieder.

Met dit alles zal de online reisagent je verder assisteren waar nodig en je helpen bij het vinden van de beste deals.

 

2.2 Personal assistent

Je kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke reisagent jouw gehele reis te laten plannen. De enige taak voor jou is om informatie te geven, zoals de gewenste aankomsttijd, waar je heen wilt en of je ook weer terug wilt vliegen. Vervolgens ontvang je de voor jou beste opties.

Het fijne hieraan is dat deze agent je helpt om de beste opties te selecteren. Op basis van jouw wensen wordt gezocht naar de vlucht, het vliegtuig en extra opties.

Laat jij je reis liever door iemand anders inplannen of heb je simpelweg geen tijd of zin om het zelf te doen, dan staat Villiers voor je klaar om alle zorgen omtrent het reizen uit handen te nemen.

 

Villiers staat voor je klaar om alle zorgen omtrent het reizen uit handen te nemen.

3. JetClub Lidmaatschap van Villiers

Om een privéjet te huren moet je lid zijn van de JetClub. Hieraan zitten alleen maar voordelen. Het lidmaatschap is gratis en iedere keer als jij een vliegtuig huurt spaar je punten. Vergelijk het met de bekende Frequent Flyer programma’s waar je alles over leest in dit artikel.

Deze punten spaar je snel op en hiermee geniet je van exclusieve aanbiedingen en korting op een volgende vlucht.

 

4. Zakelijk vliegtuig huren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een privévliegtuig? Wil je meer weten of wil je meteen een vlucht boeken voor de meeting van morgen? Bezoek dan onze pagina ‘zakenreizen met een privéjet’ waar we alle mogelijkheden nog eens op een rij hebben gezet.

  • Zoeken: Ruim 9000 privé jets beschikbaar op 40.000 locaties
  • Boeken: Digitaal en voor de beste prijs en service
  • Vliegen: Geen wachtrijen, geen vertragingen door eigen VIP terminals
  • Je vliegt wanneer jij wil van waar je wenst.
  • Besparing van je kostbare uren aan tijd op het vliegveld.
  • Van 3 uur van te voren aanwezig zijn naar 10 minuten inchecktijd
  • Vertrek je van een speciale prive VIP terminal en niet de main terminal.

Zoek, Boek en Vlieg >Huur een prive jet als ondernemer  

 

Villiers prive jet

Share This