Betaalmethoden
voor ondernemers om mobiliteit af te rekenen

pinpas – creditcard – tankpas – laadpas – mobiliteitspas

overzicht betaalmethoden - contant

Contant

Het plastic betalen lijkt normaal maar er zijn er nog steeds ondernemingen die nog met papier betalen om de brandstofkosten af te rekenen. Het is bekend dat contant geld op zak niet veilig is maar het geeft ook andere problemen. Want hoe bewijst u dat de brandstofkosten betaald zijn als u het wilt opvoeren als zakelijk autokosten?  O ja, betalen bij een onbemand tankstation is überhaupt niet mogelijk met contant geld..

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - pinpas en creditcard

Zakelijke pinpas en creditcard

Een zakelijke creditcard of pinpas gebruiken is in ieder geval al een stuk handiger en veiliger dan het contant betalen van bijvoorbeeld brandstof. Toch is het is het niet afdoende voor de btw teruggave? Verbaasd?

U ontvangt netjes een afschrijft, maar daarop staat niet de betaalde btw vermeld. En de fiscus kan om bewijstlast vragen. Maar waarom overweegt u niet de beste keus om brandstof af te rekenen: een tankpas?

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Q8 Liberty Card

Q8 Liberty Card

Deze tankpas is bij uitstek geschikt voor zakelijke autorijders die veel op de weg zitten om klanten te bezoeken of nieuwe klanten binnen te halen. De pas staat er om bekend dat u gemiddeld de laagste brandstofprijs betaald in Nederland. U kunt landelijk tanken bij Tango, Q8, Texaco, Sakko, OK bij meer dan 500 tankstations.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Total

Total tankpas

Met de Total Card tankpas kunt u in Nederland bij ruim 300 tankstations tanken van Total en Elan. In Europa kunt u terecht bij 12.000 tankstations. Daarnaast kan met de kaart tol afrekenen en in de parkeergarage van Q-Park.

 

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Travelcard tankpas.nl

Tankpas.nl (Travelcard)

Tankpas.nl is een universele tankpas voor o.a. zzp, waarmee veel diensten afgerekend kan worden. Het is een zakelijk tankpas waarmee u vrijwel overal (95%) in Nederland kunt tanken, de auto wasstraat kan gebruiken, parkeren en meer.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - movemove

MoveMove mobiliteitspas

Met een volgetankte auto naar uw klant, op de OV-fiets naar die meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat u ook kiest, met de universele MoveMove mobiliteitspas van MTc bent u zo onderweg.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - mkb

MKB Brandstof

Het is een van de grotere tankpas aanbieders voor het mkb, met ruim 51.000 pashouders. Het biedt het mkb een brandstofpas die bij alle tankstations (alleen) in Nederland geaccepteerd wordt. Naast brandstof betalen kunnen ook meerdere diensten  (autowasstraat, parkeren enz) betaald worden met deze tankpas.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - United Consumer

United Consumer (voor particulieren)

Auto chauffeurs die veel privé kilometers maken, voor het werk of naar het werk kunnen met een particuliere tankpas veel euro’s besparen. De btw kunnen ze niet terugvragen, maar ze kunnen wel sparen voor korting.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - e-Flux laadpas

e-Flux laadpas

E-flux is een jong bedrijf in het speelveld voor elektrische mobiliteit. Maar ze zijn niet de zoveelste aanbieder. De e-Flux laadpas werkt bij 98% van publieke oplaadpunten in Nederland én snellaadstation van FastNed of Allego langs de snelweg.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Minimaliseer administratie

Minimaliseer administratie

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk tijd spenderen aan administratie. Dat is ook onze missie: met zo min mogelijk bureaucratie ondernemen. Naast tankpassen is in onze kennisbank veel informatie te vinden over rittenregistratie, boekhouden, leaseauto enz

Naar de kennisbank