Ik heb paar maanden terug zo’n tankpas online aangevraagd bij MKB Brandstof en ook snel gekregen en ik dacht dat het iets van 30 euro per jaar kost. Verder betaal ik 200 euro borg. Je kunt bijna bij alle tankstations tanken, dus tot nu toe heb ik goede ervaringen met de tankpassen. Mijn medewerkers vinden het handig, geen werk meer aan declaraties achteraf. Dus ik durf wel te zeggen dat de tankpas de beste keus als je mkb’er bent, ik wil niet meer anders.

Kees van Poolen

Twee soorten tankpas aanbieders

Merkgebonden & Universele

tankpassen

Merkgebonden tankpas

Merkgebonden tankpas van Q8 Liberty Tankcard

Een merkgebonden pas kan gebruikt worden bij een of meerdere brandstofmerken. Er kan alleen getankt kan worden bij het desbetreffende merk. In de regel kunnen minder diensten afgerekend worden dan met een universele tankpas.

Universele tankpas

Universele tankpas van Tankpas.nl

Met een universele tankpas kan veelal landelijk getankt worden. U kunt met een universele tankpas extra diensten zoals de autowasstraat betalen

Tankpas ervaringen van Marije KeijzerVoor mij is dat juist de grote kracht van de Q8 Liberty tankpas dat ik geen administratieve rompslomp meer hebt met  de bonnetjes omdat het nu maandelijks gewoon op de factuur staat. De rekening komt op de zaak en helpt mij bij btw aangifte doen. Het nadeel is dat ik alleen bij Tango kan tanken, maar dat deed ik toch al vanwege de hoge korting. Kortom, voor mij is deze gratis tankpas een handig hulpmiddel!

Marije Keizer

Tankpas ervaringen van Edwin van DusschotenIk moet er niet aan denken om mijn bonnetjes zelf bij te moeten houden en apart in te boeken, en dan heb ik het zowel over het gemak als de tijd die er in gaat zitten. Kijk maar eens hoeveel tijd hier in gaat zitten en zet dat af tegen je uurtarief als zzp’er, grote kans dat je de jaarlijkse kosten van zo’n pas er in één uur al uit hebt

Edwin van Dusschoten

Tankpas vergelijken en aanvragen