Tankpassen objectief vergelijken en direct aanvragen en met nieuws over de tankpas

Nieuw op tankpas-aanvragen ?

Ben u nieuw hier? Onze website  is gestart in maart 2014. Waarom?

Eigenlijk uit onvrede. Al die papierhandel!

De voordelen van zo’n tankpas zijn groot, dus ik had behoefte aan een oplossing. 

Er was nergens een website te vinden met nieuws over de tankpas en objectieve informatie over de verschillende tankpassen. Want er zijn vele tankpas aanbieders en ze beloven veel.  Omdat er steeds meer diensten worden aangeboden, wordt een tankpas een soort mobiliteitspas.

Dat bracht ons tot het idee om de beste tankpassen te gaan vergelijken, gratis advies te geven en nieuws over de tankpas te brengen. Mijn missie is kort en bondig: stop de papierhandel.

Onze doelgroep is degene die Zakelijk Zelfstandig Autorijden en Reizen die primair  ingeschreven staan bij een Kamer van Koophandel (KvK): van ZZP tot de MKB. Hier vallen ook stichtingen en verenigingen onder, mits ze maar voldoen aan de spelregels.

Deze website is puur informatief en niet verbonden aan één van de tankpas aanbieders. Typ- en zetfouten voorbehouden.

 

Brandstof dient de mens

Wat is eigenlijk een tankpas? Een zakelijke tankpas is een kaart waarmee onder andere brandstof mee betaald kan worden. Het lijkt op een pinpas, maar het is meer. Met een tankpas kunt u ook andere diensten afrekenen en diensten worden op een speciale verzamel factuur vermeld die u kan gebruiken bij de btw aangifte.

Het aanbod van tankpassen varieert. Op dit moment vergelijken we zes beste passen uit de markt. Deze zijn gesplitst voor kleinere organisaties (tankpas zzp) en voor het mkb (tankpas mkb). Ze zijn geselecteerd op gemak, service en prijs, naast borg en contractduur.

We leven in een drukke tijd, het hebben van een tankpas geeft gemak en het stopt de papierhandel. De ene pas biedt meer diensten als de ander, maar dat is aan u! 

 

Ook voor de elektrische- en hybride auto

Fossiele brandstoffen hebben geen monopolie meer. Duurzaamheid is ook in de auto industrie een hot topic geworden.

Het elektrisch rijden heeft, mede door de overheid, een gigantische opmars gemaakt. U vindt regelmatig hier artikelen over terug. Met sommige tankpassen die op onze website staan kan elektrisch opgeladen worden bij onder andere stations van FastNed.

Elektrisch snelladen bij FastNed in de rubriek nieuws over de tankpas

Goedkoopste oplossing

Door de hoge fiscale opslag op een liter brandstof is een tank volgooien in Nederland een hoop geld.

Voor zowel particulieren als ondernemers is het daarom interessant om te gaan besparen. Een generieke en landelijk dekkende tankpas is voordeliger blijkt uit onderzoek in vergelijking met gratis tankpassen van de lokale brandstofpomp.

Tankpas-aanvragen.nl wil haar bezoekers duidelijk maken dat generieke tankpassen een betere en uiteindelijke de goedkoopste oplossing bieden. Dat betekent niet dat merkgebonden tankpas aanbod komen, want die keus is aan u. 

Omdat te benadrukken hebben we geïnvesteerd in een (gratis) eBook, die elke bezoeker kan downloaden.

 

 

Vragen of opmerkingen zijn welkom. Ook mag u ervaring met een tankpas of nieuws over de tankpas altijd met ons delen! Graag zelfs.

 

Zakelijke autorijder tips

Het aantal website bezoekers groeit gestaag. Bij start maar een paar bezoekers per dag naar nu gemiddeld >100 bezoekers en dubbel zoveel pageviews. Totaal zijn bijna 100.000 page views getoond. Ook de onderwerpen breiden uit.

Want een zakelijk tankpas heeft echt zijn voordelen, maar administratie blijven doen is ook nodig. Nieuw op tankpas-aanvragen zijn artikelen over de vele aanbieders van boekhoudpakketten. Daarom hebben wij voor de zelfstandig ondernemers en aparte categorie Administratie gemaakt. met dezelfde drijfveer om de papierhandel te verminderen. Regelmatig verschijnen dan ook artikelen daarover op deze website en snel terug te vinden zijn in onze kennisbank.

Kilometers tellen…

Zo’n boekhoudpakket is nodig voor de financiële administratie, maar kilometers bijhouden is ook nodig, zeker als bijtelling van toepassing is. Ook daar hebben we speciale pagina voor rittenregistratie inbouw oplossingen en een goedkoper alternatief in de vorm van kilometer registratie apps. 

Maar ja, zonder smartphones kunnen apps niet draaien. En dat is onze recente toevoeging: een eigen pagina om het beste zakelijk mobiel abonnementen met elkaar te vergelijken, al of niet combinatie met een smartphone.

 

Zakelijk Zelfstandig Autorijden & Reizen

Aan de hand van heldere artikelen, de nieuwe kennisbank en product vergelijkingen hoop ik u met deze website te helpen uw papierhandel te verminderen. Zodat u elke dag weer energiek kan blijven ondernemen.

In onze kennisbank vindt u een handige rubricering en zijn er meerder achtergrondartikelen te vinden over boven genoemde producten. Kortom, de website is gegroeid van tankpas artikelen en producten , naar een website voor starters, zzp en mkb die  Zakelijk Zelfstandig Autorijden & Reizen.

 

Adverteren

Heeft u interesse om met uw website op tankpas-aanvragen.nl te komen met een artikel over Zakelijk Zelfstandig Autorijden of te adverteren op deze site? Dat kan! Lees de advertentie mogelijkheden op onze speciale pagina.