Nieuw hier?

Home » Nieuw hier?
Nieuw hier? 2017-12-09T19:29:19+00:00

Tankpassen objectief vergelijken en direct aanvragen en met nieuws over de tankpas

Ben u nieuw hier? Onze website Tankpas-aanvragen is gestart in maart 2014. Waarom? Eigenlijk uit onvrede. Ik had een tankpas, maar daar ben ik mee gestopt omdat het automatisch afschrijven niet goed ging. Maar ja, de voordelen van zo’n tankpas zijn groot, dus ik had behoefte aan een die wel werkt. Er was nergens een website te vinden met nieuws over de tankpas en objectieve informatie over de verschillende tankpassen. Want er zijn vele tankpas aanbieders en ze beloven veel.  Omdat er steeds meer diensten worden aangeboden, wordt een tankpas een soort mobiliteitspas. Dat bracht ons tot het idee om de beste tankpassen te gaan vergelijken, gratis advies te geven en nieuws over de tankpas te brengen. Onze doelgroep is breed is primair alle organisaties die ingeschreven staan bij een Kamer van Koophandel (KvK):

Tankpas vergelijken & aanvragen: van ZZP tot de MKB

Deze website is puur informatief en niet verbonden aan één van de tankpas aanbieders. Typ- en zetfouten voorbehouden.

Brandstof dient de mens

Wat is eigenlijk een tankpas? Een zakelijke tankpas is een kaart waarmee onder andere brandstof mee betaald kan worden. Het lijkt op een pinpas, maar het is meer. Met een tankpas kan u ook andere diensten afrekenen en diensten worden op een special factuur vermeld.
Het aanbod van tankpassen varieert. Op dit moment vergelijken we vier beste passen uit de markt. Deze zijn gesplitst voor kleinere organisaties (tankpas zzp) en voor het mkb (tankpas mkb). Deze zijn geselecteerd op gemak, service en prijs, naast borg en contractduur. We leven in een drukke tijd en het hebben van een tankpas geeft gemak. De ene pas biedt meer diensten als de ander, maar dat is aan u! 

 

Ook voor de elektrische- en hybride auto

Fossiele brandstoffen hebben geen monopolie meer. Duurzaamheid is ook in de auto industrie een hot topic geworden. Het elektrisch rijden heeft, mede door de overheid, een gigantische opmars gemaakt. In het nieuws over de tankpas vindt u dit regelmatig terug. Met sommige tankpassen die op onze website staan kan elektrisch opgeladen worden bij 57 stations van FastNed.

Elektrisch snelladen bij FastNed in de rubriek nieuws over de tankpas

Goedkoopste oplossing

Door de hoge fiscale opslag op een liter brandstof is een tank volgooien in Nederland een hoop geld. Voor zowel particulieren als ondernemers is het daarom interessant om te gaan besparen. Een generieke en landelijk dekkende tankpas is voordeliger blijkt uit onderzoek in vergelijking met gratis tankpassen van de lokale brandstofpomp. Tankpas-aanvragen.nl wil haar bezoekers duidelijk maken dat generieke tankpassen (tankcards) een betere en uiteindelijke de goedkoopste oplossing bieden. Dat betekent niet dat merkgebonden tankpas aanbod komen, want die keus is aan u. Vragen of opmerkingen zijn welkom. Ook mag u ervaring met een tankpas of nieuws over de tankpas altijd met ons delen! Graag zelfs.

Zakelijke autorijder tips

Het aantal website bezoekers groeit langzaam maar gestaag. Bij start maar een paar bezoekers per dag naar nu gemiddeld 50 bezoekers en dubbel zoveel pageviews. Totaal zijn bijna 38.000 page views getoond aan onze bezoekers. Ook de onderwerpen breiden uit. Want een zakelijk tankpas heeft echt zijn voordelen, maar administratie blijven doen is ook nodig. De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel aanbieders bijgekomen, daarom hebben wij een vergelijker – voor de starter tot mkb – gemaakt met de top 10 online boekhoud pakketten. Regelmatig verschijnen dan ook artikelen daarover op deze website.

Kilometers tellen…

Zo’n boekhoudpakket is nodig voor de financiële administratie, maar kilometers bijhouden is ook nodig, zeker als bijtelling van toepassing is. Ook daar hebben we speciale pagina voor rittenregistratie inbouw oplossingen en en goedkoper alternatieven in de vorm van kilometer registratie apps. Zonder smartphones kunnen apps niet draaien. En dat is onze recente toevoeging: een eigen pagina om het beste zakelijk mobiel abonnementen met elkaar te vergelijken, al of niet combinatie met een smartphone.

 

Meer dan nieuws over de tankpas

Aan de hand van heldere artikelen, de nieuwe kennisbank en product vergelijkingen hoop ik u met deze website te helpen uw papierhandel te verminderen. Zodat u elke dag weer energiek kan blijven ondernemen. In onze kennisbank vindt u een handige rubricering en zijn er meerder achtergrondartikelen te vinden over deze nieuwe vergelijkers. Kortom, u vindt niet alleen nieuws over de tankpas, maar meerdere tips voor de zakelijke autorijder.

 

Adverteren

Heeft u interesse om met uw website op tankpas-aanvragen.nl te komen of te adverteren op deze site? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden