Lease auto voor ondernemers

Home » Lease auto voor ondernemers
Lease auto voor ondernemers 2017-12-18T14:15:29+00:00

lease auto voor ondernemers

Nederland komt voluit de crises en ondernemers zijn weer ontzettend druk. Maar banken verstekken bijna geen leningen voor de (bedrijfs)auto. Dan is een (gebruikte) lease auto voor ondernemers een mogelijkheid.  Voor de ZZP’er, VOF’er en/of MKB’er is een auto een van de grootste investeringen. De oplossing is financial lease voor zowel een nieuwe als gebruikte lease auto: een vaste rente en een vast termijnbedrag.

Mobility Service Finance

Mobility Service Finance MSFDe redactie heeft vele lease maatschappijen onderzocht en MSF (Mobility Service Finance) gevonden die zowel nieuwe- als een gebruikte lease auto aanbiedt. Maar het allerbelangrijkste is dat het gehele aanvraag proces digitaal verloopt met als voordeel: sneller, overzichtelijker en vooral prettiger. MSF is het eerste lease bedrijf in Europa die het volledige leaseproces van aanvraag tot slotfactuur heeft gedigitaliseerd. Over ondernemen gesproken..

 

Binnen 5 minuten uitsluitsel

Er wordt in het gehele proces geen papier meer gebruikt. De ZZP’er of MKB’er ondertekenen hun financial leasecontract digitaal via hun smartphone of tablet. Door koppeling met bestaande systemen (zoals de Kamer van Koophandel), verloopt ook de kredietcheck geheel automatisch. Dit betekent dat een MKB’er en de leverende garagist binnen 5 minuten uitsluitsel hebben over het financial leasecontract. Kortom, Geen bevestigingen per post, of lang wachten op papieren goedkeuring. Het volledige leaseproces van aanvraag tot slotfactuur kun u in één keer online  doorlopen. Hiermee geven we uw als ondernemer tijd terug om te ondernemen. Bij uitstek geschikt om lease auto voor ondernemers te selecteren.

 

Voorraad bekijken gebruikte lease auto’s

Op de website van MSF staan honderden lease auto’s die op voorraad zijn. Het proces is eenvoudig: selecteer de gewenste bedrijfsauto of personenauto, type en andere details en u krijgt direct een overzicht. Klik op onderstaande foto om direct uw favoriete auto uit te zoeken.

Lease bedrag berekenen

Heeft u zelf een gebruikte lease auto of bedrijfswagen gezien bij een dealer  in de buurt? U kunt dit voertuig via MBF financial leasen. In de leasecalculator op onze website kunt u realtime een berekening maken. Bent u tevreden met de uitkomst? Houd dan het kenteken van de gewenste auto bij de hand, dan kunt u meteen online een financial leasecontract regelen. Klik op onderstaande foto om direct van uw uitgezocht auto het lease bedrag te bereken

Leasebedrag bereken

Tankpas

Gefeliciteerd, u heeft de auto gevonden. Nu nog een tankpas! U vindt hier een objectieve vergelijking van de meest gebruikte brandstofpassen. Ondernemen is ook keuzes maken..