1 minuten leestijd

ondernemend 2020

Voor ons was 2019 een veelbewogen jaar en daarmee een goede basis gelegd voor een ondernemend 2020. Zo is in november de teller van 10.000 bezoekers per maand gehaald! De vooruitzichten voor het komend jaar zijn wat voorzichtiger volgens het CBS, maar de economie groeit nog steeds door.

Op onze site zijn een aantal nieuwe fraaie nieuwe diensten toegevoegd o.a. op het gebied van zakelijk vliegen. Onze bezoekers kunnen goedkoop vier soorten vliegtickets bestellen via onze partner Skyscanner, de grootste mondiale ticketvergelijker.
Wil je met je gehele team op pad, dan kan je er nu ook bij ons exclusief een vliegtuig huren via Villiers, ofwel

 

Zaken Reizen Met Gemak en comfort…

 

Ondernemend 2020

Maar ook dichter bij de grond zijn een aantal noviteiten toegevoegd: een tweetal rittenregistratie oplossing. Een inbouw oplossing van myGPSTracker of de krachtige app van EasyRit als je liever geen inbouw(kosten) wilt hebben.

Er wordt continue aan de website gewerkt en er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. De website is inmiddels omgebouwd tot een platform voor de zakenreiziger. Er zijn vier thema’s waarover we nu over publiceren:

  1. Administratie, zoals ritten- en urenregistratie
  2. Mobiliteit, variërend van leaseauto, vliegen maar maar natuurlijk alles over smartphone (abonnementen)
  3. Handige apps voor de ondernemers
  4. Tankpassen & tanken natuurlijk, waar we ooit mee zijn begonnen!

Er worden veel artikelen gelezen over de lease auto, dus hebben we besloten een wiki pagina te bouwen. Bezoekers kunnen nu snel informatie vinden over bijtelling, leasevormen en elektrische auto (bij uitstek geschikt voor lease).

Voor de trouwe nieuwsbrief ontvangers is sinds vorige week een nieuwe en meer leesbare sjabloon vrijgegeven, waardoor de content toegankelijker is geworden.

 

 

Fijne feestdagen

Kortom, er is veel toegevoegd. Maar win het nieuwe jaar gaan we door om zinvolle content en diensten voor de zakenreiziger te publiceren. Ook voor ons wordt het weer een ondernemend 2020!

Heel het team van Toseeyou Media wenst je een uiterst gezond en gelukkig 2020 toe! Vanaf januari beginnen we weer met publiceren met nieuwe artikelen.