vergelijken van tankpassen op tankpas-aanvragen.nl

Het vergelijken van tankpassen?

Het vergelijken van tankpassen op deze website doen wij van verschillende tankpas aanbieders. Wij inventariseren voor u de mogelijkheden en de bijbehorende voorwaarden voor van elke tankpas. Primair focussen wij op de zakelijke tankpas, omdat de voordelen voor een ondernemer het grootst zijn. Want naast brandstof tanken, kijken wij ook naar de extra diensten bij het vergelijken van tankpassen.  U kunt denken aan het kunnen betalen van de een autowasstraat of het kleine onderhoud bij Kwik-fit. De kosten die betaald zijn met de tankpas worden maandelijks inzichtelijk verstrekt op een verzamelfactuur.

Direct aanvragen

Een zakelijk tankpas hier direct aanvragen is mogelijk, want u wordt direct via onze website doorgeleid naar de tankpas aanbieder. Onze rol is bemiddelen door het onafhankelijk vergelijken van tankpassen. Heeft u dan ook vragen over de betreffende brandstofpas, dan is de aanbieder uw aanspreekpunt. Natuurlijk mag u gerust met ons contact opnemen of neem een kijkje in onze kennisbank.

Hoe volledig is het vergelijken van tankpassen

In het vergelijken van tankpassen, bekijken wij universele- en merkgebonden tankpassen van (op dit moment) vier aanbieders.  Van deze aanbieders hebben wij de productinformatie en op de hoogte van de meest recente voorwaarden en kosten. Travelcard (MTC), Tankpas.nl en MKB-Brandstof (voormalige Tom) zijn de aanbieders waar wij mee samenwerken. De merkgebonden en gratis tankpas van Tango/Q8 is sinds kort ook in de vergelijking opgenomen.

  • tankpas ZZP en VOF worden aangeboden voor Tankpas.nl, Travelcard en Liberty Card van Tango/Q8
  • tankpas MKB door MKB Brandstof, MTC en Liberty Card van Tango/Q8

Ten behoeve van de volledigheid van onze tankpas vergelijking zijn we nog met andere aanbieders in gesprek voor merkgebonden passen. Onze missie is dat de ondernemer zelf kan bepalen welke tankpas het beste past bij zijn wensen.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een tankpas aanschaft, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de aanbieder. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van tankpassen zo up-to-date mogelijk te houden. Dit is een vaste vergoeding die van te voren is afgesproken met de tankpas aanbieder.

 


Voordelen zakelijke tankpas
  • Tankbonnetjes bewaren niet meer nodig
  • Sluitende administratie van de autokosten
  • Eén verzamelfactuur van de kosten en de betaalde btw
  • Geld- en kostenbesparing: goedkoop tanken en altijd de btw teruggave
  • Optioneel het betalen van Parkeren, tol, autowasstraat enz.
Vergelijk de tankpassen en vraag direct aan

Tankpassen vergelijken en aanvragen