FAQ zakelijk rijden2018-10-03T14:35:41+00:00

Veelgestelde vragen over het Zakelijk Rijden

 

Op deze website staan verschillende producten die voor de ondernemer op de weg aantrekkelijk zijn.

Klik op onderstaande FAQ rubrieken en vindt snel antwoorden op veelgestelde vragen.

zakelijke tankpassen voor het zakelijk rijden
FAQ tankpassen
zakelijk rijden en kilometer registratie
FAQ km registratie
zakelijk rijden en lease auto
FAQ lease auto
Boekhouden Online om het zakelijk rijden te ondersteunen
FAQ Boekhouden
smartphone gebruik
FAQ Smartphones

De website is in 2014 gestart. Gegroeid van een paar bezoekers naar nu 100 – 150 unieke bezoekers per dag met dubbel zoveel pageviews. Zeker het afgelopen jaar is het verbazingwekkend snel gegaan! Totaal zijn midden 2018 er bijna 100.000 page views getoond. Daar zijn we trots op en bereiken we door professionele artikelen te (laten) schrijven en te publiceren!

 

Onderwerpen altijd met focus zakelijk rijden

De onderwerpen breiden uit. Want een tankpas heeft echt zijn voordelen, maar de zakelijk rijder moet ook op andere onderwerpen administreren. Het is niet mijn favoriete bezigheid, maar wel noodzakelijk. Mijn streven is om dit met minimale inspanningen, kosten effectief en met zo min mogelijk papier te doen.

Daarom is er  een krachtige boekhoudvergelijker van de beste aanbieders opgenomen. Maar er kwamen ook vragen over rittenregistratie. Dat is ook een wereld op zich heb ik ontdekt. Daar is inmiddels veel over geschreven, net als handige apps, smartphones en lease auto’s. Achter de schermen zijn we met nog meer onderwerpen bezig.

 

Zakelijk rijden onderwerpen

Van het een kwam het ander. Er staan honderden artikelen op onze website die wekelijks gepubliceerd zijn. De vragen die wij binnen krijgen hebben wij gerubriceerd in de FAQ thema’s die hierboven te vinden.

 

Overzicht houden…

Tot voor kort hadden wij één FAQ pagina over zakelijk autorijden, maar die pagina werd erg lang en daardoor onoverzichtelijk. Om die reden zijn er nu meerdere FAQ pagina’s gemaakt. Het zijn korte en krachtige pagina’s met meerdere FAQ vragen, zodat u snel de veelgestelde vragen over zakelijk rijden kan vinden:

  • Zakelijke tankpassen, incl mobiliteitspassen en laadpassen
  • Boekhouden
  • Handige apps
  • Smartphones
  • Uren- en rittenregistratie

Bezoek ze regelmatig, want ze worden regelmatig bijgewerkt. Klik op de desbetreffende oranje button om de FAQ pagina’s te bezoeken?

Wilt u meer achtergrond informatie? U kunt dat terug te vinden in onze kennisbank.