De tankpas en andere betaalmethoden

voor ondernemers om mobiliteit af te rekenen
pinpas – creditcard – brandstofpas – laadpas – mobiliteitspas

 

 

contante betaalmethoden

Contant

Het plastic betalen lijkt normaal maar er zijn er nog steeds ondernemingen die nog met papier betalen om de brandstofkosten af te rekenen. Het is bekend dat contant geld op zak niet veilig is maar het geeft ook andere problemen. Want hoe bewijst u dat de brandstofkosten betaald zijn als u het wilt opvoeren als zakelijk autokosten?  O ja, betalen bij een onbemand tankstation is überhaupt niet mogelijk met contant geld..

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - pinpas en creditcard

Zakelijke pinpas en creditcard

Een zakelijke creditcard of pinpas gebruiken is in ieder geval al een stuk handiger en veiliger dan het contant betalen van bijvoorbeeld brandstof. Toch is het is het niet afdoende voor de btw teruggave! Verbaasd?

U ontvangt netjes een afschrijft, maar daarop staat niet de betaalde btw vermeld. En de fiscus kan om bewijslast vragen. Maar waarom overweegt u niet de beste keus om brandstof af te rekenen: een tank-of brandstofpas?

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Q8 Liberty Card

Q8 Liberty Card

Deze brandstofpas is bij uitstek geschikt voor zakelijke autorijders die veel op de weg zitten om klanten te bezoeken of nieuwe klanten binnen te halen. De pas staat er om bekend dat u gemiddeld de laagste brandstofprijs betaald in Nederland. U kunt landelijk tanken bij Tango, Q8, Texaco, Sakko, OK bij meer dan 500 tankstations.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Total

Total tankpas

Met de Total Card kunt u in Nederland bij ruim 300 tankstations tanken van Total en Elan. In Europa kunt u terecht bij 12.000 tankstations. Daarnaast kan u met de pas tol afrekenen en in de parkeergarages van Q-Park.

 

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Travelcard tankpas.nl

Tankpas.nl (Travelcard)

Tankpas.nl is een universele brandstofpas voor o.a. zzp, waarmee veel diensten afgerekend kan worden. Het is een zakelijk pas waarmee u vrijwel overal (95%) in Nederland kunt tanken, de auto wasstraat kan gebruiken, parkeren en meer.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - movemove

MoveMove mobiliteitspas

Met een volgetankte auto naar uw klant, op de OV-fiets naar die meeting of snel de trein in om nog even te werken. Wat u ook kiest, met de universele MoveMove mobiliteitspas van MTc bent u zo onderweg.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - mkb

MKB Brandstof

Het is een van de grotere brandstofpas aanbieders voor het mkb, met ruim 51.000 pashouders. Het biedt het mkb een pas die bij alle tankstations (alleen) in Nederland geaccepteerd wordt. Naast brandstof betalen kunnen ook meerdere diensten  (autowasstraat, parkeren enz) betaald worden met deze tankkaart.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - United Consumer

United Consumer (voor particulieren)

Auto chauffeurs die veel privé kilometers maken, voor het werk of naar het werk kunnen met een particuliere pas veel euro’s besparen. De btw is niet terug te vragen, maar er kan wel gespaard worden voor korting.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - e-Flux laadpas

e-Flux laadpas

E-flux is een jong bedrijf in het speelveld voor elektrische mobiliteit. Maar ze zijn niet de zoveelste aanbieder. De e-Flux laadpas werkt bij 98% van publieke oplaadpunten in Nederland én snellaadstation van FastNed of Allego langs de snelweg.

Lees Verder
overzicht betaalmethoden - Minimaliseer administratie

Minimaliseer administratie

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk tijd spenderen aan administratie. Dat is ook onze missie: met zo min mogelijk bureaucratie ondernemen. Natuurlijk is er veel over brandstofpassen in onze kennisbank te vinden maar ook over rittenregistratie, boekhouden, leaseauto enz

Naar de kennisbank