3 minuten leestijd

Het registeren van uren, uitgaven en ritten wordt al lang en veel gedaan om een goed beeld te krijgen wat er in de organisatie speelt.  Wij snappen dat u als ondernemer of medewerker daar niet altijd op zit te wachten op administratief werk.

Wij hebben ontdekt dat de tool TimeChimp dit zo eenvoudig mogelijk heeft gemaakt, zodat u en uw team minder tijd kwijt is aan administratieve taken. Hiermee legt u de basis voor efficiëntere en effectievere resultaten. Om daarbij te helpen kan u met deze ene tool zowel uren, uitgaven en kilometers registeren. De eigenaren hebben het zelf ontwikkeld in 2012, omdat er niets gebruikersvriendelijk op de markt beschikbaar was. Over ondernemerschap gesproken… maar ze hadden het ook gehad met het Excel gepruts. Hoe werkt het al dat registeren in hun applicatie?

Eenvoudige urenregistratie

Het registreren van uren moet vooral eenvoudig zijn. Hoe soepeler het gaat, des te minder tijd u eraan kwijt bent. Niemand zit te wachten op logge applicaties die al snel veel tijd kosten. TimeChimp is het tegenovergestelde daarvan, namelijk zoals ze het zelf noemen een ‘slanke tool’ voor urenregistratie. Ze zijn gespecialiseerd in het registreren van uren en bieden handige koppelingen naar verschillende boekhoudpakketten om het ondernemen zo eenvoudig mogelijk te maken. Het importeren en exporteren van uren, klantgegevens en andere data is een fluitje van een cent.

Een tool die ‘lean’ is en gemaakt door specialisten in urenregistratie: dat is wat u nodig hebt.

Geen logge tools nodig om te registreren

TimeChimp is het resultaat van eigen frustratie over logge tools die proberen teveel functies te combineren. Om uren te registreren hebt u bijvoorbeeld geen volledig CRM-systeem nodig. Het uitgebreide karakter van zo’n groot systeem zit in de functionaliteit en de snelheid van werken juist enorm in de weg. Is excel dan geen alternatief? Ja, maar dat kost veel tijd en de kwaliteit is niet geborgd. Een tool die ‘lean’ is en gemaakt door specialisten in urenregistratie: dat is wat u nodig hebt.

Uitgaven en ritten registreren

Naast het registreren van uren kunt u eenvoudig de uitgaven en ritten registreren met TimeChimp. Zo houdt u de volledige administratie netjes op orde. Wel zo fijn. Voeg bijvoorbeeld simpel een foto van je bonnetje toe bij je uitgaven voor een kloppende administratie. En registreer eenvoudig de kilometers die je privé maakt of voor de klant of degene die u inhuurt. Uiteraard kunt u de uitgaven en ritten ook weer factureren naar de klant via een paar klikken met de muis.

Simpele urenregistratie met koppelingen

TimeChimp verzorgt de gehele urenregistratie. Dankzij koppelingen met bijvoorbeeld MoneybirdExactYuki en e-Boekhouden en de mogelijkheid tot het importeren/exporteren van data, synchroniseert u eenvoudig gegevens tussen verschillende online tools. Ze hebben het eenvoudig gemaakt, zonder dat u dezelfde gegevens in meerdere tools moet bijhouden. Maximaal overzicht met minimale inspanning dus! Ze integreren TimeChimp doorlopend met andere softwarepakketten om gegevens uit te wisselen.

Tijd is geld

tijd is geld

Timechimp is de nummer één op het gebied van urenregistratie, omdat daar hun focus ligt. Ze dus geen administratie- of facturatiepakket die de urenregistratie ‘erbij’ doet. Door de vele koppelingen die ze  bieden, kunnen ze blijven doen waar we goed in zijn: het registreren van uren.

De specialist in urenregistratie

TimeChimp is de specialist in urenregistratie zoals de boekhouder de boekhouding doet en de timmerman timmert. Ze focussen  op het registreren, zodat u kunt rekenen op eenvoudige urenregistratie die het u gemakkelijk maakt om de uren, uitgaven en ritten bij te houden. Ze willen zo onnodige extra’s voorkomen die de workflow in de weg kunnen zitten. Uren registreren is dankzij TimeChimp ontzettend eenvoudig en werkt uiterst snel.

TimeChimp is de specialist in urenregistratie zoals de boekhouder de boekhouding doet en de timmerman timmert

Registreren met desktop, browser en app

TimeChimp is zo slim geweest dat u altijd en overal toegang tot TimeChimp hebt. Daarom hebben ze naast de web applicatie een desktop app, een Google Chrome extensie en een mobile app voor iOS en Android gemaakt. Voor iedere gebruiker, ongeacht welk abonnement.

Aarzelt u nog? Probeer het gratis!

Wilt u zelf ervaren hoe met de eenvoudige urenregistratie er voor zorgt dat u productiever wordt? Start dan de gratis proefperiode van 14 dagen! U hoeft geen betaalgegevens in te vullen!

 • Basispakket:  4 euro per maand/medewerker
 • Doelgroep: zzp of klein team om uren, uitgaven en ritten te registreren
 • Klanten en interne (verlof, ziekte) uren bijhouden op activiteitsniveau
 • Eigen uurtarief per medewerker instelbaar
 • Uitgaven (bonnen, declaraties) en ritten registratie
 • Vertrouwd door 15000+ klanten, beoordeling 8,7 (FeedbackCompany)
 • Aanvragen via deze site 14 dagen gratis proefperiode

Start Nuin 3 minuten geregeld 

 

timechimp

Basis pakket: Snelle uren, ritten en uitgavenregistratie

 • Businesspakket: 7 euro per maand/medewerker
 • Doelgroep: zzp & teams om te registreren, offreren en factureren
 • Naast Basis, zelf offertes en facturen maken
 • Projectmodule: budgetteren, (voortgang)rapportages , medewerkers toewijzen, uren goedkeuren
 • Facturatiemodule:  op basis van activiteit of aantal uren maken
 • Vertrouwd door 15000+ klanten, beoordeling 8,7 (FeedbackCompany)
 • Aanvragen via deze site 14 dagen gratis proefperiode

Start Nuin 3 minuten geregeld 

timechimp

Business pakket: werken op projectbasis , uren intern willen goedkeuren en direct willen factureren naar de klant.

 • Enterprisepakket: 10 euro per maand/medewerker
 • Doelgroep: Teams: registreren, offreren en factureren via een portaal
 • Naast Basis & Business een klantenportaal en resourceplanning
 • Klantenportaal: alle registraties en factureren inzien en goedkeuren
 • Resourceplanning:  medewerkers aan projecten toewijzen
 • Vertrouwd door 15000+ klanten, beoordeling 8,7 (FeedbackCompany)
 • Aanvragen via deze site 14 dagen gratis proefperiode

Start Nuin 3 minuten geregeld 

timechimp

Enterprise pakket:  resources willen inplannen en klanten uren willen laten goedkeuren.

 

Share This