< 1 minuut leestijd

MultiTankcard en Informer zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat is een mobiliteitspas waarmee elke gebruiker van InformerOnline alle zakelijke mobiliteitskosten met één pas kan afrekenen.

De totale uitgaven komen op één overzichtelijke verzamelfactuur en lopen zo zonder enige inbreng van de ondernemer automatisch de boekhouding in. Alles is direct klaar voor de BTW aangifte, dat is pas Fiscus-Proof.

Geen gedoe met losse bonnen en declaraties

De mobiliteitspas van MTc en Informer kan onder andere gebruikt worden om te tanken, te parkeren, elektrisch op te laden en voertuigen te wassen. Diensten kunnen eenvoudig via de beheertoolvan MTc ‘aan’ of ‘uit’ worden gezet.

De gemaakte kosten staan overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Deze factuur komt automatisch in de boekhouding bij InformerOnline en maakt aparte bonnen en declaraties in één klap overbodig. Bovendien krijgen ondernemers direct inzicht in de kosten en is het mogelijk om te controleren welke zakelijke transacties er per pas of persoon zijn afgerekend.

Alle kosten worden direct verwerkt in InformerOnline 

De facturen van MultiTankcard worden direct in elektronisch formaat (UBL) naar de boekhouding van InformerOnline gestuurd. Dankzij het elektronische formaat wordt alle factuurinformatie direct herkend en hoeven er nooit meer gegevens overgetypt te worden, de kans op invoerfouten wordt hiermee drastisch verlaagd. Bovendien worden de verschillende transacties in InformerOnline direct aan de juiste kostencategorie gekoppeld en wordt de BTW direct op de juiste manier verwerkt voor de BTW aangifte.

Volgens Remco Frühauf, CEO van Informer, past de mobiliteitspasgoed bij de missie van Informer. ‘Dankzij deze mobiliteitspas worden ondernemers deels bevrijd van losse bonnen en declaraties. Alle mobiliteitskosten staan direct in de boekhouding, en allemaal geheel fiscusproof. Op deze manier is boekhouden weer eenvoudiger en sneller geworden.’

Vraag direct een pas aan om te profiteren van de elektronische factuur mogelijkheden

Share This